Snel, nauwkeurig, voordelig

Super dat de spullen voor mijn katten lekker thuisbezorgd worden. Het assortiment van Zooplus is behoorlijk uitgebreid. Zelfs met producten die je niet in elke dierenwinkel kan kopen. Bezorging altijd snel. Lukt dat niet, dan krijg je een mail. Kortom: een tevreden klant.

Goed aanbod, slechte app

Leuke producten en duidelijk aangegeven korting. Producten opzoeken is niet zo intuïtief op de app. Ik heb de betaling 4 keer opnieuw moeten proberen aangezien de app altijd blokkeerde.

Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijke site. Snelle en correcte levering.

Kwaliteitsvolle producten, snelle levering

Alles voor onze hond vinden we hier vlot en eenvoudig. De kwaliteit is altijd goed en de bezorging steeds snel.

Geweldig en snelle levering

Zondag besteld via de site van zoo-plus en maandagmiddag geleverd. De brokken van Wolf of Wilderness vindt Spike onze bordercollie/Noorsepoolhond heerlijk, zeker in combinatie met nat voer ook van Wolf of Wilderness super.

snelle levering en nette prijzen

wij kopen graag bij Zooplus, De service is prima. De levering is snel en er zijn vaak voeraanbiedingen . Na het overlijden van onze lieve labrador die speciaal voer kreeg mochten we de onaangebroken zak terugsturen en kregen we het geld terug. ook de bijbehorende mail van zooplus was super. Ook voor onze nieuwe pup zullen we graag klant blijven bij zooplus.

Niet alleen verkopen jullie de producten aan meer voordelige prijzen dan in de winkel, de service is ook top. Wanneer een bestelling later aankomt dan verwacht krijg je dan ook extra zoo-punten.

Ik ben super tevreden!

De service is klantgericht, de levering ontzettend snel en verzorgd! Kortom een zeer tevreden klant!

Fantastische prijzenklopper

Snel, veel keuze en de extra spaarpunten + natuurlijk de prijs is de extra motivatie en op bij jullie te bestellen.

Fijne acties en snelle levering

Overzichtelijke site, waarbij je kan filteren op je voorkeuren, zoals graanvrij. Leuk dat je kan sparen voor extra's (gaat toch ongemerkt) en meestal goede prijzen. Natuurlijk ook hier te merken dat de prijzen omhoog gaan.

Uitstekend service!

Hondenvoer besteld aan correcte prijs én met een snelle levering! Perfecte service van Zooplus!

Makkelijk herhaalbestelling te plaatsen en goed op de hoogte gehouden van wanneer het pakket verzonden wordt met track en trace. Leuk was verder de gratis verzendkosten

Fijne online dierenwinkel met scherp geprijsd aanbod.

Zeer makkelijk in bestellen en snelle levering. Zeer uitgebreid assortiment. Goede aanbiedingen en een leuk spaarprogramma. Heel prettige website en ook zeer makkelijk om via da APP te bestellen.

top ! echt top site !

echt een hele top leuke site waar je alles op vind voor je lieveling spijtig dat ik de site niet langer kende en pas maar op die korte tijd al veel bestelingen gedaan en top service !! echt een aanrader voor iedereen en mooie actie's en aanbiedingen

ik ben super tevreden over Zooplus

Zooplus heeft een enorm klantvriendelijke service, en als je hen contacteert met een vraagje (in mijn geval via mail) krijg je ook antwoord, en heel snel zelfs. Dankjewel !

Heel tevreden!

Bestelling gedaan. Mail gekregen dat het in 2 aparte levering zou komen, heel netjes. 1 pakket de volgende dag al in huis, andere pakket de dag erop. Prima communicatie via de mail (bestelbevestiging en tijd van bezorging).

Steeds alles pico bello! Vlug geleverd,zeer goede service!!!

Altijd goede service

Al lang klant bij zooplus. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan niet anders zeggen dan dat ik een tevreden klant ben.

Snelle en goeie service!

Het weekend besteld en maandag al in huis. Snelle en goeie service!

Goede site, prijzen en snelle levering

Ik bestel meestal mijn dieren benodigdheden bij zooplus omdat de prijs goed is, levering snel en er zitten voordelen aan zoals het sparen van punten voor gratis producten. Meestal gaat alles soepel van bestellen tot ontvangen, enige punten op de app kunnen worden verbeterd zoals het zoeken in categorien, omdat soms een product niet staat waar je verwacht.

Top hondenvoer, top service en snelle levering

Top hondenvoer en service

Goede producten voor een goede prijs :-)

Fijne website, leuke producten voor een betaalbare prijs. De Zooplus punten zijn ook leuk. Echt een aanrader!

Leuke winkel

Leuke winkel met een spaaractie erbij. Jammer dat ze niet de favoriete snack van onze hond verkopen (buffelhoorn). Het hondenvoer is verder prima. Verzenden oké.

Prima webwinkel

De levering duurde een paar dagen. Alles prima verpakt en leuk met de spaarpunten.

Zeer goede prijs, kwaliteitsverhouding voor alle kattenvoeding.

Zeer goede prijs, kwaliteitsverhouding voor alle kattenvoeding. Snelle en correcte levering door PostNL Ik raad familie en vrienden aan om bij Zooplus hun dierenvoeding te kopen.

+31 132082053

Over zooplus