Groot assortiment

Veel keuze, voor verschillende prijsklasse.

Altijd goed geregeld

Mijn ervaring met zooplus is tot dusver altijd goed geweest. Snelle verzending, goed verpakt, ruim assortiment en bij vragen snel antwoord. Een verbetering zou zijn om iets meer goed aan te geven wanneer een (katten)voeding compleet is of aanvullend. Verder zie ik wel dat sommige prijzen online erg verschillen.

Keurig bezorgd en goede kwaliteit eten voor hond en poes

Veel keuze en goede prijs

Er is genoeg keuze en de prijzen zijn goed. Ik hoef niet meer te sjouwen met zwaren kattenbakvulling. Ik vind het een fijne website om mijn spullen te bestellen

Zooplus is zo plus

Zooplus heeft alles voor je huisdieren. Alleen maar producten van de allerhoogste kwaliteit. De prijs is veelal lager dan elders. Tevens heb je de keus om korting te krijgen tegen een kleine eenmalige bijdrage. Ook wordt de CO2 gecompenseerd. Erg leuk dat je kunt sparen voor gratis producten.

Geweldige service!

Bestel al jaren bij zooplus, altijd correcte levering en snel!

Altyd op tyd de bestellingen

Altyd op tyd

Zeer goede service

Zeer gunstige prijzen, goede communicatie, tijdige levering en kwalitatief

Goede service. Snelle levering

Altijd goede prijs en snelle levering

Prima kwaliteit, leuke prijzen

De spullen die ik heb besteld waren erg leuk, de prijzen zijn tenminste voor de kleine portemonnee betaalbaar, snelle levering. Fijne klantenservice bij mail contact.

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd..De klantenservice reageert ook snel via de mail.. dus ik bestel vaker hier

Tevreden

Bestellingen lopen vlot en worden snel geleverd. Enkel de verzendingskosten zijn aan de hoge kant.

Prima prijs, snelle levering

Prijzen zijn laag en aantrekkelijk. Spullen worden over het algemeen snel bezorgd

Voor mij is er maar één!

Goede service Fijne prijzen Goede producten

Zooplus is gewoon fantastisch en goedkoop.

Bij Zooplus vind ik nu eens alles voor mijn 2 honden en poes. Alles is zeer overzichtelijk en ik vind alles gemakkelijk terug wat ik nodig heb en het is ook nog eens goedkoper dan op andere sites en winkels .En Zooplus is ook zeer leerrijk,want vind er dikwijls dingen op terug dat ik nog niet wist over mijn honden en zelfs over mijn kater het spaart mij soms een dierenarts bezoek uit. Zooplus is gewoon de MAX en het zal altijd mijn favoriet blijven en daarom raad ik iedereen om eens een kijkje te nemen bij Zooplus ze zullen er geen spijt van hebben,een echte aanrader!!!! Dank u wel Zooplus,doe zo verder!! Groetjes Arlette

Altijd goed verpakt bezorgd. Goede klantenservice en prettige website. Ruime keuze.

Betrouwbaar en kwaliteit

Zooplus heeft grote keuze aan voer, kattengrind en speeltjes voor een goede prijs. Levering is altijd netjes.

De bestellingen die ik heb gedaan zijn altijd de andere dag al bezorgd

Altijd is de bezorging keurig op de aangegeven tijd binnen en nergens anders nog niet mee gemaakt. De verpakking ook goed verzorgd. Plus altijd een korting

Snel, goedkoop en makkelijk

Leveren snel voor een mooie prijs en hebben uitgebreid assortiment. Een aanrader!

Ik ben echt super tevreden met de service van Zooplus. Altijd de laagste prijs en alle producten die je je maar kunt wensen. Mijn Katten zijn altijd erg tevreden met het voer en de vele speeltjes die ik voor hun bestel!

Super ruim aanbod

Veel keuze, en veel uitleg en reviews bij de producten. Wel spijtig dat er niet nagedacht wordt bij het inpakken, als ik iets zwaar bestel, zoals kattenbakvulling of trays blikken, dan is er wel eens iets anders uit het pak beschadigd. Tip: katten vinden dat kartonnen vulpapier SUPERTOF om mee te spelen, zonde dus dat jullie plastiek bubbels gebruiken.

Supervoordelig shoppen en ook nog bulkkorting en zooplus punten maken het nog leuker!

Geweldig makkelijke manier om voordelig te shoppen, en nog gratis thuisbezorgd ook!

Makkelijk bestellen zonder omkijken

Website maakt het zo makkelijk om te bestellen en prijzen zijn zeer scherp

Vlotte levering

Zooplus, daar kun je op rekenen, strakke prijs en snel met leveren

Super service en goede prijs

Ik bestel vaak hetzelfde, steeds een lage prijs, steeds vlot geleverd. Zo hebben mijn dieren alles wat ze moeten op tijd!

+31 132082053

Over zooplus