Hondenshampoo was volledig leeggelopen in doos bij verzenden.

Toen ik doos opende zag ik een grote natte vlek. Blijkbaar was 1 van de shampoos opengegaan in de doos. De shampoos zaten wel samen met voeding in een te grote doos waardoor de shampoos te veel konden bewegen bij het gooien, wat de transportdiensten vaak doen. Dus een tip voor zooplus om beter te bes hermen bij het inpakken van zulke producten. Echter een dik pluspunt voor zooplus voor het netjes en snel reageren en opnieuw versturen van de shampoos.

Altijd in orde

Nog nooit een foute of beschadigde bestelling gekregen en altijd snel geleverd

heel goed

wat ze zeggen en beloven doen ze ben heel tevreden

Snelle levereing

Handige website. Je spaart ook nog eens punten waardoor je een extraatje voor je huisdier er gratis bij kunt bestellen.

Super service!

Alle bestellingen zijn altijd tip top in orde en zeer snel geleverd!

Top geregeld en snel geleverd.

Gemakkelijk, snel, eenvoudig en eerlijke prijzen

Een vriendin raadde mij Zooplus aan. Ben er zeer blij mij dat ik hun nu ken. Ik maak er dankbaar gebruik van. De website is eenvoudig en je kunt alles makkelijk vinden. En de prijzen zijn zeer gunstig zeker als je de vele actie bekijkt. Echt een aanrader.

Geweldige webshop voor dierenbenodigdheden

Hebben alles wat ik nodig heb voor mijn katten, snelle levering, leuk spaarplan en je kan ook achteraf betalen. Helemaal niets te klagen dus.

Bestel hier altijd!!

Heb 2 honden en 3 katten. Bestel altijd bij zooplus. De prijs is altijd scherp, de service ook fantastisch. Snelle levering, en de zoopoints zijn ook altijd fijn. Ben dus super tevreden!

Binnen de 24u geleverd. snel, betrouwbaar en bovendien uitstekende verpakt waardoor alles in onberispelijke staat aankomt. Hier hou ik van. Meer dan 5 sterren waard

Altijd correct geleverd

Ik ben blij dat ik via Zooplus kwaliteitsvoer kan aankopen voor mijn lieve katten. Ook krijg ik regelmatig korting en wordt alles steeds correct geleverd.

Leuke webshop met een goede service

Duidelijke webshop waarop je gemakkelijk kunt winkelen vanuit je luie stoel. Vee keuze, veel verschillende merken en vaak goede aanbiedingen. Snelle levering.

Geweldige app

Elke bestelling komt gewoon aan en ben heel tevreden over de producten, goede kwaliteit

Heel vlugge levering

Mijn 12 jarige kat is blij met de whiskas natte voeding, hij eet veel vlotter zn bakje leeg met natte voeding die ik met wat droge brokjes meng.

Snelle levering! Ruim aanbod

Snel geleverd en ruime keuze

Zeer voordelig goed voeding voor mijn huisdieren

Zeer prettige webshop, redelijk snel geleverd

Super fijne site met veel aanbod. Bestelling is snel geleverd en producten zijn zoals beschreven.

Zooplus = Op elk vlak de beste keuze !

Heel veel keuze aan scherpe prijzen, vandaag besteld en morgen geleverd .Je kan toffe cadeautjes kiezen voor je gespaarde zoopoints

heel positieve ervaring met zooplus

goed kwaliteit prijs verhouding en een heel aantrekkelijk aanbod

Ik vind de herhaal bestelling erg handig omdat ik altijd dezelfde brokjes koop die mijn 3 katten lekker vinden.

Snelle levering en scherpe prijzen.

Producten op zooplus zijn niet te duur. Ruime keus. Onze katten vinden de speeltjes fantastisch en onze konijnen kunnen het speelgoed niet met rust laten.

Producten zoals beschreven en snelle levering.

Producten van goede kwaliteit voor een lage prijs en heel snelle en vlotte levering.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer tevreden!

+31 132082053