Altijd perfect in orde en super snelle service, alsook de beste prijs.

Altijd een snelle en nette levering. Veel aanbod. Alleen een tip. Wanneer er een opmerking geplaatst wordt over veranderde kwaliteit van voer…in negatieve zin….een algemene reactie vanuit Zooplus zou op prijs gesteld worden. Zo houd je je service hoog en ook aanbod van kwaliteit.

topservice

Snelle en correcte service van zooplus vandaag besteld en 2 dagen later alles in huis een aanrader

Beste webshop

Zooplus zorgt altijd voor een snelle en correcte levering! Wanneer deze wat vertraging oploopt, wordt dit ook steeds eerlijk gecommuniceerd en gecompenseerd met extra zooPoints! Voor mij is dit toch wel de beste webshop die ik al vaak aan vrienden en kennissen heb aanbevolen!

Snel goed en betrouwbaar

Altijd goede ervaringen met deze webshop gehad. Snel betrouwbaar en niet duur.

Goede kwaliteit

Een goede prijs kwaliteit en snelle levering

Wacht op mijn bestelling van 1 dag geleden geplaatst, dus toch een vlotte bestelling en steeds correct, bestel er graag bij.

perfect

Goede producten en snelle verzending

Als je iets besteld is het altijd vlug thuis, de prijzen zijn goed en aanbod heel ruim

Super goed

Goede web site met veel keuze

Super tevreden

Wow wat een assortiment en ook super snel geleverd en je spaart punten erbij Super tevreden over Zooplus

Vlot en overzichtelijk bij het vinden en bestellen van producten

Je krijgt meteen een zeer duidelijk overzicht van de producten en de acties . De bestelling verloopt altijd zeer vlot en de communicatie rond de levering is super! De producten zijn goed en veilig verpakt en komen veilig aan. De nazorg is ook heel fijn zoals het puntensysteem en u deze beoordeling. Dit geeft een klant echt het gevoel dat jullie willen meekijken naar verbetering en optimalisatie.

Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede prijs.

Altijd fijn shoppen bij zoo plus

Weer fijn om bij jullie te shoppen en mijn dieren worden er altijd blij van.

heel goed

levering is altijd vlug . hebben verschilllende produkten in alle maten ,liter en kg

Alles wat je nodig hebt voor je huisdier

Een overzichtelijke website met alles voor mijn huisdier. En daarnaast nog vlug thuisbezorgd

Mooie prijs

Goede prijs wel een iets langere levertijd

Makkelijk bestellen, voordelig en aan huis bezorgd

Bestellen is makkelijk, bij de eerste bestelling kortingcodes ontvangen. Makkelijk dat het thuis bezorgd wordt en qua prijzen ook aantrekkelijk. Scheelt best wat in vergelijking met winkels.

Alleen Zooplus

Ik bestel op Zooplus vanwege het ruime assortiment, goede prijzen, lage verzendkosten, de snelle levering en de leuke kado's die je kunt sparen. Ik koop mijn dierenproducten alleen bij Zooplus.

Prima prijs voor snelle levering

Goede aanbieding en prijs bestond er voor de Kong frisbee. Wegens jubileum was gratis verzendkosten de motivatie om te bestellen.

Ze geven snelle service en bestellingen worden vlot afgewerkt

Via mijn bewindvoerder een prachtige krabpaal gekregen. Toen mezelf aangemeld als klant en heb met de kortingscode etc goede ervaring opgedaan met Zooplus.

Snelle levering en voordeliger uit dan bij andere zaken, dus heel blij

Ruim assortiment, ook in dieetvoeder voor katten

Mijn kieskeurige poes Jippie moest op dieet wegens blaasproblematiek. Bij Zooplus keus genoeg, maar ze valt na een tijdje toch terug naar haar voorliefde voor gewone droge brokjes! Niet aan te slepen!

Groot aanbod, goede prijzen en supersnelle levering

Al enkele keren kattenvoer besteld en is veel goedkoper dan eender welke supermarkt. Ook veel verschillende soorten te verkrijgen en de levering is ook super! Ook interessant dat je bij elke bestelling extra zooplus punten krijgt en dan kan gebruiken voor gratis snacks of speeltjes. Als iemand mij vraagt waar ik kattenvoer haal maak ik zeker reclame voor jullie.

perfect

mooie prijs en snelle levering

+31 132082053

Over zooplus