Zoo(uu)per!

Duidelijke site, makkelijk zoeken en gegevens invoeren. Snelle bezorging. Helamaal TOP.

Gemakkelijk en top producten

Gemakkelijk in de app ons kattenvoer bestellen dit doen we al een aantal jaar. Het is altijd snel geleverd en de producten zijn top.

Goed assortiment en acties

Goede ervaringen met snelle levering, goede app met veel info en redelijke prijzen. Wel komen artikelen soms beschadigd aan, hoewel dit goed wordt opgelost toch jammer omdat goede spullen dan weggegooid moeten worden (niet duurzaam).bij hetverpakjen ligt dus mi een verbeterpunt.

Vlugge levering.

Correcte en snelle levering

Fijne winkel behulpzame mensen

Geven goed advies over dieren op allerlei gebied

Goede service en goede kwaliteit

Mijn hondje weet precies als we de laatste ronde hebben gemaakt dat hij een lekkere snoepje krijgt van schapenvet zalmolie hij doet er heel goed op zijn vacht glimp mooi en zijn behoefte gaat steeds beter djw

Betrouwbaar, snel- en voordelig!

Als wij wat voor onze hond kopen vergelijken wij op internet de prijzen wel eens maar volgens mij doet iedereen dat tegenwoordig? ;-) Voor een boel artikelen zijn wij telkens weer bij Zooplus uitgekomen. Je krijgt gelijk bevestiging van je bestelling, en daarna mails dat hij is ingepakt, dat hij is verzonden en dan van de bezorger mails wanneer je pakket aankomt. Tot nu toe bijna altijd binnen 2 werkdagen ontvangen. Dus zoals in de titel aangegeven: betrouwbaar, snel- en voordelig !

Fijnste online dierenwinkel

Ik plaats iedere maand wel een bestelling bij zooplus en vind het een erg fijne winkel. Ook de bonuspunten en de bonusshop zijn erg leuk om nieuwe dingen te proberen die je normaal niet snel mee zou bestellen!

Prima bedrijf met goede service

Geen problemen en snel in huis

Super goed en mooi optijd geleverd

Zeer tevreden ook een snelle levering .

Makkelijk bestellen, snelle levering

heel makkelijk bestellen, doormiddel van vorige bestellingen, super snelle verwerking

Snelle levering en top kwaliteit

Supersnelle levering.

Snelle levering, ook mogelijk achteraf betalen. Veel producten en keuze

betrouwbare leverancier

goede service, leveringen worden vlug geleverd en indien vertraging wordt dit gemeld en excuses aangeboden, zeker een betrouwbaar bedrijf, bovendien goede prijs en ruim assortiment

Ruim aanbod en correcte levering aan voordelige prijzen.

Poes voelt zich er goed bij en ook de baasjes zijn blij !

Top webwinkel

Alles te koop, fijne zoekfunctie en snel verzonden. Ik bestel er graag

uitstekende dierenwinkel

Wat je ook besteld, het wordt snel geleverd, en ze hebben leuke korting acties. Door de opgebouwde zoopoints kan je leuke cadeaus voor de dieren uitzoeken.

Goed en snel gezorgd

Ik zou snel weer wat bestellen dankjewel

Handig

Snelle bezorging alleen bij post NL slecht ,word in voortuin gesmeten en niet aan gebeld.

Zeer goede webshop

Prima product, beste prijs en snelle levering.

Geweldig bedrijf

Altijd wanneer ik bestel is het super snel binnen. Al de producten zijn van top kwaliteit en vinden onze 2 kittens geweldig. Zou niet weten waar ik het anders goedkoper kan halen terwijl het thuis bezorgd word! Echt ronduit super service

Mijn baasje is super tevreden!

Mijn baasje is altijd blij wanneer de box van Zooplus aankomt. Samen kijken we er altijd naar uit om de box uit te pakken. De box is immers altijd gevuld met lekkernijen voor mij en af en toe besteld mijn baasje ook knuffeldieren! We moeten nooit lang wachten want de box is er altijd snel. Gezien mijn baasje prijs bewust is besteld hij altijd op Zooplus het is daar immers altijd voordeliger dan op andere websites of in de winkels. Doe zo verder! Pootje van Ginger!

Fijne winkel, al werkt de app niet heel denderend

Ik gebruik Zooplus inmiddels geruime tijd en vind het een zeer fijne winkel! Alleen werkt de app soms niet helemaal naar behoren.

Tevreden klant!!!!!!!!!!

Zooplus is super,in het verleden iets besteld op een andere site pakketje nooit onvangen! Bij Zooplus bestelling geplaast, en enkele uren daarna meteen reactie mits betalen natuurlijk ;-) vandaag wordt mijn pakketje geleverd! Tevreden Klant :-)

Snelle en vlotte service

Snelle en vlotte service, levering,... Alleen spijtig van postNL dat niet altijd even vlot levert. Als het met bpost komt nooit problemen.

+31 132082053

Over zooplus