Ben altijd zeer tevreden over zooplus En de prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Snelle levering en bestelling ging makkelijk

Makkelijk te bestellen en de levering was goed te volgen en snel geleverd

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, met veel keuze aan producten en merken. Leuke kortingen en spaarsysteem. Ook de levering is snel.

Overzichtelijke en snelle levering

Overzichtelijke en snelle levering

Gewoon top

Ze houden je goed op de hoogte over de bestelling.

Prijs kwaliteit oerfect

Prettige website

Super tevreden

Goede service met altijd een snelle levering. Mvg Jolanda

Altijd snel geleverd en voor een goede prijs!

Super service

Veel keuze en de zoo points zijn wel een pluspunt

Goede producten uitgebreid assortiment

Koop graag mijn benodigdheden voor mijn dieren vriendjes hier

Goede service en prijzen

Bestellingen netjes op tijd en de prijzen zijn goed.

2 bestellingen gedaan naar volle tevredenheid geleverd netjes op tijd en goed te volgen

Mijn katten en vogels zijn blij met de goede service en snelle bezorging

Zooplus bestelling wordt netjes tussen de opgegeven uren geleverd.

Perfect, snel en niet duur.

Eenvoudig om te bestellen. De producten worden snel en correct geleverd na eerst duidelijke mails omtrent de levering te hebben ontvangen.

Tout est comme cela devrait être !

Choix, facilité d'utilisation, prix, délai de livraison, emballage, avantages comme les 3% pendant 1 an et les points de fidélité, possibilité de compenser l'empreinte carbone sans coût. Tout est bien.

Zo(o) plus voor baasje en dier

Fijne website, makkelijk bestellen en snelle levering, vaak leuke extra,s

Gratis verzending

Beste, Ik ben zeer tevreden van het geen ik besteld heb en ook van de snelle levering en bedankt Vriendelijke Groeten Roger Vandeput

Altijd top.

Altijd goed verzorgd, kwaliteit. keurig ingepakt en verzonden. Mocht het een keer mis gaan, geen probleem wordt netjes afgehandeld.

voor mij eerste keer maar fijne site

Heel correct netjes en snel

Super fijne site

Snelle levering !

Overzichtelijke site, makkelijk dat het je vorige bestelling kan onthouden. Duidelijk en overzichtelijk ook voor het volgen van de bestelling. Top!

Zeer snelle service

Snelle service en heldere communicatie

De bestellingen bij Zooplus worden altijd snel bezorgd en als er vertraging is ontstaan wordt daar altijd goed en helder over gecommuniceerd. Pakketten zijn altijd compleet en het punten-spaarsysteem maakt het extra aantrekkelijk!

Makkelijke app!

+31 132082053