FANTASTISCH

Goede keuze gemaakt om bij jullie een bestelling te plaatsen,enorme keuze en duidelijkheid en goedkoper op jullie enorme mooie site.Alles verloopt vlotjes.Enorm tevreden,alvast blijf je van me horen.Gr.Anne

Fijn de herhaal service voor het hondenvoer

Geweldig voer en snelle levering

Heel goed hondenvoer,mooie acties en snelle levering.

Geweldige uitstekende producten

Ik heb een poes, en ze is heel kieskeurig ik heb 2 maal al bij zooplus voeding voor mijn poes besteld, mijn poes is er dol op,

Producten zijn van goede kwaliteit en prijs!

Ik ben tevreden over het assortiment

Super winkel, scherp geprijsd

ik kan het iedereen aanraden ook het abonnement op het voer superhandig

goede keus prijsverhouding

Altijd fijn om te kunnen kiezen uit aanbod.

UItstekend

Zeer accuraat uitgevoerd en precies op de afgesproken tijd geleverd

kwaliteit en snelle levering

de producten van zooplus zijn goed geprijsd, vaak zijn er ook nog leuke aanbiedingen. De levering gebeurt snel en als er een probleem is kan je altijd terecht bij de helpdesk.

heel goede prijzen en vlug geleverd .

Ik koop mijn hondeneten al ruime tijd bij zooplus aan een heel goede prijs . En moet niet lang wachten op de levering . En bij je aankoop kan je nog punten sparen waarmee je nog andere dingen gratis kan krijgen . Echt top .

De bestelling die ik gedaan heb was heel nauwkeurig bij mij afgeleverd.

Vind altijd wat ik zoek.

Zeer tevreden van kattenvoeding Iam met steeds mooie korting,Mijn 3 boerderijkatten en 2 sfinxen zijn er heel zot van ,ruime keuze in het assortiment.Heel tevreden van levering nooit problemen .Tof te kunnen sparen voor cadeautjes .

Eenvoudig te bestellen

Vond de site erg overzichtelijk. Bestellen was eenvoudig en met het deelnemen aan bestelgemak hoef ik me geen zorgen meer te maken over het voer voor mijn katten. De bestelling werd een dag later al bezorgd met 10% korting. Snel en vanaf nu iedere maand structureel

Snelle levering , goede producten

Betrouwbaar

Betere prijzen , veel keuze en snel geleverd

Alles wat ik bestel snel geleverd en altijd alles goed ik krijg er soms een verrassing bij voor de kat .. wat vooral onze Bram heel fijn vindt

Kwaliteit

Zooplus heeft alleen maar goede kwaliteit producten en voer,hier vind ik altijd de beste voer voor mijn hond en katten,wat ik ook leuk vind zijn de probeer verpakkingen voor een kleine prijs een nieuw zakje voer bestellen zodat je goed kunt uitzoeken wat je hond of kat lekker vind.Zooplus is betaalbaar ook voor de kleine beurs.

Geweldige webshop!

Ik heb voor het eerst in mijn leven een kat, en hij heeft speciale voeding nodig. Nu is deze niet overal te koop, en vaak erg prijzig. Zooplus heeft alles wat ik nodig heb, en nog voor een goede prijs ook! Ik ga binnenkort de automatische levering aanzetten.

Vlotte levering na bestelling

De website is overzichtelijk , de bestelling en betaling gaat zeer vlot en de levering verloopt zoals beloofd ! Een aanrader

Kwaliteitsvol en goedkoop

Ik bestel al jaren via Zooplus voeding voor onze hond. Wordt altijd vlug geleverd. Er zijn wekelijks extra kortingen of een gratis cadeau!

Snel geleverd gewoon perfect

super fijne website

goede kwaliteit voor een goede prijs

Uitmuntend en zorgdragend

Alles wat ik nodig heb onder een dak. Goede productomschrijving. Goede acties en alles onder één dak. Snelle levering.

Goede service bij bestellen en levering.

Zeer prettig, makkelijk en snel. Tevens leuke acties/aanbiedingen.

Zeer snelle levering

Altijd snel geleverd,goed verpakt. Producten aan goedkopere prijs maar zelfde kwaliteit

+31 132082053

Over zooplus