Fijne webwinkel

Heel veel keuze als het aankomt op dieetvoeding voor kat. Fijne communicatie toen ik iets verkeerd besteld had. Werd gelijk actie ondernomen Ik ga hier zeker vaker bestellen

Helema

Zeer tevreden,top

Snelle levering en altijd alles op voorraad. Scherp geprijsd leuke acties.

Snelle levering. Goede prijzen.

Prima. Al meerdere keren producten besteld.

perfect in alles

telkens weer goede producten en zeker niet duur . snelle levering en goed verpakt

Fijne klantenservice!

Er ging iets mis tijdens het plaatsen van de bestelling en de klantenservice heeft dat vlot en keurig opgelost!

Altihd snelle service, mooi wat ik heb besteld

Top ervaring

goede service

altijd correct behandeld vlotte service goede prijs kwaliteit

2 keer iets besteld nog geen negatieve ervaringen gehad top ga zo door.

top nog geen negatieve ervaringen gehad

Goede producten en snelle, goedverpakte levering

Zooplus heeft een goed overzichtelijke website en zeer uitgebreid assortiment. Ik ben, net als mijn katten, zeer tevreden.

Mooie en goede spullen en goed eten

Komt netjes optijd en word goed op de hoogte gehouden . Speeltje en krappaal zijn goed van kwaliteit , het eten snoepjes vinden ze allemaal lekker.

Supersnel goed geleverd

De produkten snel gevonden en geleverd.

Beste producten, supersnel in huis!

Al meerdere keren besteld via Zooplus het punten systeem is top en vaak heb ik leuke extra's voor mijn huisdier. Alles is de volgende dag gewoon in huis !

Supersnelle levering!

Voordelig, snel, sparen.. kortom, TOP!

Goede service en veel extra

Goede producte en snelle levering. Maar nog leuker is het spaarplan, de punten sparen gaat erg snel en de producten die je gratis kunt bestellenje zijn ook erg leuk en nuttig. Goed geregeld!

Goed en snelle service

Reeds 2 x besteld bij Zooplus en telkens alles perfect verlopen; Groot aanbod tegen goede prijzen met regelmatig mooie acties. Doe zo verder

Alles altijd in orde

Snelle levering, goede prijzen als je in bulk koopt.

perfect geregeld en snelle levering.

De levering kunnen ze niet in de hand hebben wegens extern bedrijf. Vorige keer was de bestelling slechts 1 van de 2 pakketten geleverd. Na een eenvoudig mailtje werd het volledige bedrag teruggestort. Super service.

Wij bestellen onze hondenbrokken bij Zooplus snelle levering de keren dat we hebben besteld. Wij zijn zeer tevreden!

Bezorging slecht, prijzen enorm verhoogd

Zooplus heeft de prijzen van zijn eigen Rocco voer plotseling enorm verhoogd. Waar de blikken (800 gram) puur rund eerst 37 euro voor 24 stuks kostte, betaal je nu opeens zomaar 54 euro. Zo'n verhoging is niet meer terug te herleiden tot hogere energiekosten. Verder kun je zelf de bezorging niet kiezen. Ook dat moet beter.

*Fantastisch

* ik vindt alles wat ik nodig heb en de kwaliteit is perfect

Altijd zeer tevreden over levering en klantenservice

Pakketten worden stevig verpakt. Als er een probleem is wordt dat over het algemeen zeer netjes opgelost. Duidelijke communicatie over de levering van het pakket. Al jaren een zeer tevreden klant.

Top online winkel

Bestel hier alles voor me huisdieren snel geleverd en mooi prijzen

Ik bestel alles bij zooplus

Al een hele tijd bestel ik alles voor mijn katten bij zooplus. Het is een stuk goedkoper en wordt ook snel geleverd.

goede producten voor een mooie prijs

Goede producten en leuke acties. veel kortingsmogelijkheden en een snelle bezorging. Ik ben erg tevreden

+31 132082053

Over zooplus