Snelle en kwaliteitsvolle service

Bestelling kwam zeer snel toe en was zorgvuldig verpakt. Veel keuze op de website en de prijzen zijn voordeliger dan in de winkel.

Goede kwaliteit en service. Klantvriendelijk

Tevreden

Snelle levering mooie aanbiedingen

Vandaag besteld, morgen in huis. Top!

Snelle levering en fijne prijzen

Ik bestel altijd het voer voor mijn kat hier, omdat het het goedkoopste is. De levering is snel en het bonusshop systeem vind ik erg leuk, zo kan ik af en toe gratis een speeltje uitzoeken bijvoorbeeld. Het enige nadeel vind ik er bezorgd word met DHL en dat zij in mijn buurt niet erg positief zijn.

Snelle levering, prima prijzen

Bestel er al jaren mijn kattenvoer en spulletjes, vlotte levering en leuk dat je bonuspunten kunt sparen voor gratis kattenspulletjes

Snelle bezorging en compleet assortiment

Altijd snel bezorgd en veel aanbod voor onze kitten!

Snelle goede service

Ik ben heel content van zoo plus. Gemakkelijk een bestelling te plaatsen en na een dag of 2 al thuis bezorgd. Nog nooit problemen gehad. Dank u voor de goede service die jullie bieden.

Top service!!

Al verschillende keren kattenbak e.d. besteld! Super service en levering!!

Leuke webshop met TOP-service!

Sinds kort hebben we een kitten in huis. Op voorhand bestelden we alle nodige spullen via Zooplus op aanraden van de Cattery. Heel tevreden over de service en de levering. Ook het spaarprogramma is TOP! Wij zijn fan!

Altijd op tijd geleverd tegen een goede prijs.

Sinds ik Zooplus gebruik ben ik keer op keer verrast door de goede prijzen voor het voer dat ik mijn hond geef. Ook de variatie in snacks, speelgoed en verzorging is groot. Door het zoopoints spaarsysteem heb ik al meerdere snacks en speeltjes kunnen uitproberen. En de kortingen zijn ook fijn!

zeer tevreden

snelle levering, product zoals omschreven én nog eens extra korting via familycard; :-) :-) :-)

zeer tevreden

In een zin? In een woord ! Super!

Keurig geleverd, op tijd, op de juiste pkek afgeleverd. Kortom totaal niets te klagen en de katten ook niet ;)

Goede snelle service, duidelijke website

Voor mijn hond ,speciaal voer voor urinewegproblemen met goede prijs. De website is heel toegankelijk, leuke acties. Snelle levering en keurig stevig verpakt.

I love Zooplus!

My family emigrated to the Netherlands from South Africa and I'm able to get all my cat's royal canin veterinary food from Zooplus! I even bought her a climbing post and other essential items from Zooplus. Thanks so much!

Goede keuze en prijs/kwaliteit verhouding

Ik vind meestal alles wat ik nodig heb op de webwinkel. De acties en kortingen zijn veelal interessant en relevant.

Snel geleverd en keuze genoeg. en kwaliteit wat ze leveren. En snel :-)

Prettige samenwerking

Prijzen zijn goed, producten prima en levering zoals aangegeven. Prettig zaken doen.

Vlot

Vlotte service. Iedere keer weer krijgen we de bestelling heel vlug geleverd.

Heel blij mee Service perfect Communicatie super goed Uitgebreide keuze

Altijd goede service en goede producten

Ik bestel de boodschappen voor mijn huisdieren altijd bij Zooplus. Ze hebben er alles wat ik nodig heb. De producten zijn goed en mocht er toch een keer iets mis gaan dan wordt het keurig opgelost.

Heel vlotte service!

Een plezier om iets te bestellen. Alles verloopt correct, zeer snelle levering, voordeliger dan in vele winkels en een leuk spaarsysteem waarmee je kleine geschrokken kan kiezen. Al drie keer besteld en super tevreden!

Goede ervaring

Deze keer een hele snelle levering. Spullen waren goed verpakt. Verder in verhouding met andere sites best goedkoop. Uiterst te vrede.

Zeer vlotte bediening,goede communicatie en met de puntjes sparen nog een extraatje

Goed product en goed gekoeld geleverd

Meerdere bestellingen al gedaan. Alle bestellingen zijn netjes geleverd en naar wens. Onze pup doet het uitermate goed op de vers vlees voeding. Goed bevroren geleverd. Kleine tip voor deze bestelling is bestel wel op tijd want het duurt ruim een week van bestelling tot aan levering. Het zou een tip zijn aan zooplus dit bij desbetreffende bestellingen wel te gaan vermelden.

+31 132082053

Over zooplus