snelle service, goed prijs, wel oppassen

Het gemak van dierenvoer en dergelijke bestellen bij Zooplus bevalt me uitstekend, en de prijzen zijn zeer concurrerend, maar het is wel oppassen met het aanklikken van de juiste inhoud, die niet altijd overeenkomt met het plaatje wat je ziet. Zo bestelde ik laatst per ongeluk (ik begrijp nog steeds niet hoe) 24 blikken van 800 gram met de verkeerde inhoud (er zit kip in en daar kan mijn hond niet tegen) en dan is Zooplus ineens genadeloos. Het kan niet retour. Bij een gewone winkel overkomt je dit niet. Ook het eigen merk voer van Zooplus vind mijn hond niet te eten, dus dat kan ik helaas niet aanbevelen.

Snelle levering en mooie prijzen!

Levering en prijzen goed, mooie aanbiedingen en de keus om extra korting te krijgen

Makkelijk en snel in huis

Bestellen, eventueel een gratis extraatje, betalen en snel je bestelling in huis. Alleen bezorging is lastiger, laat in de avond krijg je door we komen tussen 10 en 15.00'u. Op de dag zelf wordt het tussen 13 en 15.30 je kan niets meer aangeven, bv "zet maar neer" of "bij de buurtjes" of "in meterkast" Dan moet je de volgende dag toch weer een zware doos ophalen.

Top winkel

Gewoon een top winkel, en goede service!!! Bijvoorbeeld als er iets kapot gaat zoas speel veertjes, je geeft het door met foto's, krijg je gelijk een nieuwe, en vaak leuke kortingen, en acties zoals bijvoorbeeld gratis verzenden.

Snelle goede service en leveringen. Prijzen zijn vaak lager dan anderen.

Prima, snelle levering, behalve de post nl medewerker dan, die het pakket voor je deur smijt. Prijzen over het algemeen ook lager dan in winkel.

Alles naar wens

Geen opmerkingen

Goede service en vriendelijk personeel. Reageren snel op email en bedenken samen oplossingen.

Snel, goede prijs en kwaliteit

Handige app, snel geleverd en goede kwaliteit. Prijzen zijn ook prima. Het spaarsysteem is ook een leuke toevoeging

Kwaliteit

Grote keuze in nat/droogvoer voor hond en kat. Prijs/kwaliteit verhouding top ! Vlotte levering.

Prima super simpel

Zoals het hoort, brokken besteld en snel geleverd.

Makkelijk zelfs voor deze computersufferd

Zo geregeld en goed verpakt ,in 1 dag thuis ...op jouw tijdstip...achteraf betalen Inclusief spaarpunten waarmee je lekker kan sparen, voor leuke handige spullen. Pas wel op de punten verlopen!! Maar dan kan je ze aan een goed doel geven... Ook erg mooi toch!!! Word je tussendoor ook nog verwend met allerlei grappige acties, en vergeet de fotowedstrijd niet gewoon te liefffff Gewoon doen dus❤️

Veel keus in kattenvoer en bij passende producten vd kat. Ben zeer te vreden ook met de bonus punten die je ook kan gebruiken voor een goeddoel. De levering is ook binnen de drie dagen netjes bezorgd .

Snelle levering kortingen en spaar programma

Mijn bestelling is er altijd heel snel, het word netjes voor de deur bezorgd ben altijd blij want de voer en katten grind zijn heel zwaar en zo hoef ik niks zelf te tillen. Ik bespaar ook geld door de kortingen en spaarplan vind het ook erg leuk om de punten te sparen en een cadeautje uit te zoeken voor mijn huisdier.

zeer tevreden

snelle levering, overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit, veel keuze.

Makkelijk en altijd op tijd

Makkelijk te bestellen en altijd op tijd geleverd

Voldoet prima aan mijn verwachtingen

Juiste producten, goede informatie en prima levering. App is echt makkelijk

goedkoop en snel bezorgd

Goede prijs, kwaliteit

Snelle levering, ruime keuze en een zeer professioneel team. Voor elk wat wils

Zeer goed ruime keuzen

Goede services

Zeer te vreden met prijs en aanbod

Snelle bezorging en prijsstelling

Bestelde wordt snel geleverd. Prijs van geleverde is uitstekend. Website is overzichtelijk.

Goede service, snelle levering en goede producten. Zeer tevreden

ZOO besteld, ZOO in huis!

Een overzichtelijke website, veel producten, gemakkelijk te bestellen, en snel bij je thuis bezorgd.

Goede service,kwaliteit- en prijsverhouding

+31 132082053