Goede prijs, goede service!

Super veel keus en leuke aanbiedingen. Alles gewoon goed! Top!

Alles Goed verpakt Goede service

Wat ik het fijne vind aan Zooplus je besteld en betaald achteraf kan je gelijk controleren of je alles hebt binnen gekregen toppie Zooplus ga zo door groetjes Karin

Altijd GOED.

De verpakking was te klein dat zak zat dubbel gevouwen daardoor kan het kapot gaan met te kleine doos te openen en de zak kan hierdoor scheuren! Daar had ik dus geluk mee om voorzichtig te openen dit ben ik niet gewend van jullie anders wordt het wel goed verpakt mijn bestelling.

Erg tevreden

Snel geleverd en betaling achteraf en altijd voordelig geprijsd, ik ben al jaren een tevreden klant.

Helemaal goed!

Leuke aanbiedingen, goeie prijs, leuk spaarsysteem! Alleen jammer dat als je op nieuw hondenvoer bent overgegaan dat het als je weer wilt bestellen het niet op voorraad is.

Ik vind dit een super online shop. Niet te duur en snel geleverd .

Super snelle levering en top service!

Alles verloopt vlot en volgens plan, geen opmerkingen dus.

Nog nooit een fout of probleem gehad, geen opmerkingen dus.

Heel tevreden.!,

Ben al jaren een zeer tevreden klant. Het echt goedkoper als in een winkel,. Site is overzichtelijk en makkelijk te bestellen. en een snelle levering

Zooplus is de beste qua prijs-kwaliteit verhouding.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen, alsmede over de bevredigende wijze waarop mailverkeer verloopt, en de stiptheid qua levering.

goede

wat ik bestel komt ook binnen. vooral om dat ik diabetische voer voor onze kat nodig heb en via zoo dit kan bestellen

top

Gemakkelijk om te bestellen, snelle en vlotte levering

Blij met Zooplus

Ruime keuze, goede aanbiedingen en altijd snel thuisbezorgd!

zeer ruime keus in merken

Ik ben erg tevreden met de keus in hondenvoer, omdat mijn hond niet zo'n makkelijke eter is ben ik te spreken over de probeerzakjes brokken. Het rauwe vlees uit de vriezer is heel praktisch in gebruik en eet hij keurig op. Netjes bezorgd, zware pakketten over de drempel, heel blij mee. En korting op animal event, wat een leuke ervaring was dat.

Altijd goed verpakt en snel geleverd. Met interessante kortingen en een spaarsysteem.

Heel tevreden klant

Ik ben heel tevreden met de diensten dat zoo plus aan zijn klanten geeft. Leveringen zijn tijdig en alles is duidelijk. Alles is beschikbaar om onze hond en kat gelukkig te maken. Van eten tot speeltjes. Dank u voor jullie klantvriendelijkheid ook als er iets stuk is.

Geweldige webshop, echt een aanrader!

Het ruime aanbod, de duidelijke website, het leuke puntenspaarsysteem voor gratis extra's, de snelle leveringen en netjes verpakt, wat wil je nog meer? Hier spreekt een meer dan tevreden klant met 3 happy katten, koop er werkelijk alles voor mijn poezekinderen!

Altijd mooi op tijd geleverd

Niet lang wachten je wordt op de hoogte gehouden van de dag van levering . Goed en stevig ingepakt

Tevreden met mijn bestelling

Duidelijke website, snelle levering. Ook is er een leuk spaarsysteem aanwezig waarmee je voor allerlei producten kunt sparen.

Al jaren klant, zeer tevreden

Ik ben al jaren klant bij Zooplus. Zoals steeds wordt mijn bestelling met zorg behandeld en snel opgestuurd. Ze hebben een heel overzichtelijke website en een duidelijke app. Tot nu toe heb ik nog geen enkele slechte ervaring met Zooplus, ik kan het aan iedereen aanraden!

Goed en snel in huis, betaalwijze is verwarrend

Ik heb voor het éérst bij zooplus iets besteld. Bij het betalen is het mis gegaan. Ik heb de keuze gemaakt ( betalen vooraf ) dit wilde ik ook maar met ( IDEAL ) Dus heb ik ze allebei aangeklikt, als resultaat dat ik wel een bevestiging kreeg van mijn bestelling, maar niet kon betalen. Dus heb ik de bestelling nog een keer gedaan en alleen een Vinkje bij ( IDEAL ) geplaatst en dit verliep goed Ik kreeg nu wel ( IDEAL ) in beeld. Ik heb een mail gestuurd aan Zooplus om de eerste bestelling te annuleren. Dit hebben ze voor mij gedaan en mij per mail ook laten weten

Fijne producten,leuk spaarsysteem,goede tracking en bezorging

Ik bestel hier al jaren het droog voer,natvoer,tractaties,speeltjes,voor onze poes Simba,ook kattenbak,krabpaal,verzorgingsproducten gekocht hier,en nog veel meer spullen ,ze hebben veel producten en ook leuke voordeel pakketten. De tracking is altijd duidelijk en de levering ook op de uiterlijke voorspelde datum. Maar 1x gehad dat ik ons pakket 2 of net 3 dagen later kreeg ,omdat het blijkbaar te zwaar was volgens de pakket dienst,maar toen kreeg ik extra gratis spaar punten en werd wel tussentijds op de hoogte gehouden,dus ook dat was zeer netjes wij zijn tevreden over Zooplus en zal zeker hier blijven bestellen,er is voor elk dier wel iets te vinden nl !!

Altijd op snelle levering goede prijzen en goed verzorgd

Altijd snel en correct

Al jaren bestel ik mijn hondenvoer bij zooplus. Altijd snel geleverd. Een keer een foute levering gehad wat zorgvuldig werd opgelost.

+31 132082053

Over zooplus