Bestel hier nu al tijd dieet voer voor mijn kat die veel last heeft van struvieten. Genoeg keus qua natvoer waar hij goed op reageert. Beide katten zijn ook fan van de speeltjes en krabkarton planken. Levering is altijd snel en duidelijke informatie wanneer het geleverd wordt. Heel fijn dus!

zeer goed

makkelijk het product te vinden en voor een mooie prijs en netjes bezorgd binnen korte tijd , gewoon weg zeer goed

snel en voordelig!

Wanneer ik voer moet bestellen kan ik het heel makkelijk vinden op de site. Extra leuk is het wanneer ik ook punten kan inwisselen, wat al vrij snel mogelijk is! De levering is meestal de volgende dag al en ik ben blij met het vertrouwen van eerst ontvangen en dan pas betalen. Al met al een prima winkel !

Heel tevreden

Ik heb al vaker bij Zooplus besteld omdat ik zeer tevreden ben. Er is een ruim assortiment de prijzen zijn gunstig t.o.v. andere verkopers en de leveringen zijn altijd op het afgesproken tijdstip.

Mijn Nr.1, en ook van mijn honden

De beste dierenwinkel van ooit! Beste prijzen en altijd op tijd geleverd. We zijn heel tevreden! Bedankt!

Uitstekende snelle levering

Uitstekende snelle levering

Snelle levering en uitgebreid aanbod

Zeer geruststellend om te weten dat je de dag dat je merkt zonder kattenbrokken ye zitten, je de dag nadien al je levering kan ontvangen. Echt knap!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Veel keuze in producten en merken, leuk spaarprogramma en na bestelling over het algemeen snel in huis

Nog nooit iets misgegaan bij ons

Altijd keurig op tijd afgeleverd

Zeer tevreden over de uitstekende service!

Ik bestel sinds 2021 bij Zooplus en telkens worden de bestellingen bezorgd volgens afspraak.

Super goed

Er is veel keuze uut voer en het komt ook optijd

Goede service, duidelijke site, makkelijk bestellen

Het is een fijne duidelijke site om makkelijk je dierenbenodigdheden te bestellen met inmiddels 2 honden en 2 katten bestellen we regelmatig. Mocht er onverhoopt toch iets zijn zijn ze aan de telefoon ook zeer behulpzaam. Mocht ik dan toch een puntje kritiek moeten geven is het dat je maar 1 actiecode kan opgeven en als je die dan hebt ingewisseld kun je die moeilijk of niet zelf weer wisselen voor een andere code. Verder heb ik zooplus al aan een paar mensen aangeraden

Makkelijk en overzichtelijke website.. nette prijzen en een snelle levering.. erg tevreden..

Topper

Topper bij zooplus binnen 2 dagen is binnen topje en hondenvoer is van goed kwaliteiten

Goede kwaliteit snelle levering en goed overzichtelijk

Top prijs-kwaliteit

snelle levering, goede service, leuk bonusprogramma met de spaarpunten en voordelig en kwalitatieve producten!

Alles op voorraad en snel in huis

De bestelling is altijd heel snel in huis en het assortiment is enorm. Ook altijd voor een goede prijs

Je vindt er alles en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd

snelle bezorging prima service

De bestelling is meestal binnen 3 dagen binnen en wordt goed verpakt bezorgd. ook goede prijs kwaliteit verhoudingen.

Top service altijd op tijd div keuze in het assortiment

Ben zeer tevreden met zooplus. Veel keus en goede service. Het is nog redelijk betaalbaar. Zou het wel fijn vinden voor vele huisdiereigenaren dat er wat meer of betere aanbiedingen komen want het is voor veel mensen steeds moeilijker om te betalen en de huisdieren moeten daar niet de dupedoor/van worden.

Duidelijke website, snelle levering, alles top

Duidelijke website, snelle levering, alles top

Meestal snel bezorgd. Kortingscodes soms zoeken waar om in te voeren. Aantal reclame mails dat ik krijg mag wel minder.

Prima, snelle, voordelige levering

Bestellingen worden vlot afgehandeld. Mocht er iets niet in voorraad zijn staat het op de website en krijg je een berichtje als het weer voorradig is. Regelmatig extra voordelige aanbiedingen.

Prima, snelle, voordelige levering

+31 132082053