Zeer goede ervaringen

Mijn laatste bestelling ging er iets mis bij de bezorging. Na 3 dagen wachten contact opgenomen met de klantenservice , die stonden gelijk klaar om te helpen gelukkig kreeg ik diezelfde dag nog een bericht van de bezorgdienst en kwam alles alsnog goed. Zooplus is een echte aanrader ruim assortiment en een goede klantenservice.

Voor mij ook de nr. 1 dierenwinkel

Hier kan ik mijn hartje altijd ophalen, veel assortiment waardoor ik alles vind voor mijn lieveling en altijd netjes geleverd. De producten worden ook heel goed ingepakt waardoor ik nooit een kapotte zak heb. De leuke extra's met de ZooPoints zijn ook leuk meegenomen!

Fijne betrouwbare webwinkel

Breed en goed geprijsd assortiment, fijne website, snelle levering

Genoeg kueze

Ik heb een kat met een vis allergie en kan genoeg voer vinden voor hem

goede prijs. snelle levering

Duidelijk communicatie. Snelle levering en prijzen zijn goed. Duidelijk bij wat levertijden zijn en wanneer het bezorgt wordt. Informeren zelf ook daarna. Prettig bedrijf met ongetwijfeld hard werkend mensen erachter.

Snelle levering, duidelijke site

Top!!!

Altijd tevreden! Alles altijd geleverd zoals het moet! Stipt en correct!

Snelle levering, alles netjes verpakt. Goede communicatie over de voortgang. Go to shop voor het kopen van kattenvoer. Veel keuze in graanvrije voeding.

Tevreden klant!

Scherpe prijzen, super snel geleverd.Goed assortiment.

Het is altijd snel en correct geleverd.

Wij zijn de klant al een tijd en nog nooit moesten wij een bestelling terugzenden, het is altijd snel geleverd en juist geleverd.

Groot assortiment

Goede ervaringen. Snelle levering, goed verpakt. En een groot assortiment. Mijn katten eten felix zachtvoer. Zooplus heeft soorten die ik elders niet kan kopen

Levering en pakje allebei ok

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Zeer tevreden.

Topservice!

Snelle levering, goede hulp bij vragen, gewoon TOP!

Cat transporter

Snell levering, goede selectie van producten, goede prijs-kwaliteitverhouding

Al jaren mijn favoriete dierenwinkel

Met mijn halve dierentuin thuis vind ik bij zooplus altijd het juiste voor mijn beestjes. Groot assortiment, voordelige prijzen en snelle betrouwbare levering!

Snel in huis. Producten heel goed

Snelle levering, beste prijs.

Helaas heeft 1 van onze katten last van blaasgruis en moet daarom speciaal dieetvoer, door de bulk verpakking van 9 kg is dit nog redelijk te betalen. Het natvoer is echter nog erg duur.

Erg tevreden

Makkelijk bestellen en snelle levering

Top!!

Altijd snelle levering en netjes verpakt . Zeer interessante prijzen en leuke cadeautjes met je gespaarde punten

Heel tevreden, behalve 1 keer

Een keer waren alle blikjes met deuken en daardoor moelijk te openen

Altijd netjes geleverd!

Soms krijg ik zelfs extra zoopoints omdat hun de levering te laat vonden. Dit heb ik dan niet eens gemerkt zelf want ik bestel altijd ruim van tevoren mijn voer. Het assortiment is uitgebreid. Zou alleen zelf graag wat meer scharen/trim benodigdheden zien.

De ene dag besteld volgende dag al in huis

Super snel geleverd alles netjes en heel helemaal top weer

Zeer service verlenend

Kwaliteit en service

Snel en goed!

Via de webshop gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Ik kon het juiste voer goed en snel vinden. Afrekenen verliep snel. En een paar uur later kreeg ik al bericht dat de bestelling klaar was voor verzending. Deze werd de volgende dag keurig netjes bezorgd. Super goede en snelle service. En voor mij ook heel belangrijk, binnen 1 dag zagen wij onze kat al opknappen.

+31 132082053

Over zooplus