Overzichtelijke website, snelle bezorging, aantrekkelijk spaarsysteem enz. Kortom: fantastisch!

Ruime keuze, klantvriendelijke benadering bij telefonische raadpleging, maak regelmatig gebruik van de mogelijkheid om met de spaarpunten gratis hondenspeeltjes aan te schaffen enz. Ik ben zeer tevreden over Zooplus

Super.tevreden en snelle service

Geweldig, niets op aan te merken!

Ik heb negen poezen dus ik koop aan in het groot. Met Zooplus bestel ik via de app en wordt het twee dagen later al geleverd aan huis, lekker gemakkelijk. Ik koop Purina en ik vind het nergens goedkoper dan bij jullie dus voor mij was de keuze snel gemaakt. Er zijn ook vaak leuke aanbiedingen en kortingen. Elke keer dat ik iets bestel, is er wel een verrassing in de app, heel fijn! Ik heb jullie al bij en aantal mensen aangeraden en ze zijn allemaal overgestapt. Veel succes nog, jullie doen dat goed!

uitstekend

snelle levering en klacht word snel opgelost (geen klacht bij deze bestelling gehad )

Snelle bezorging

Het is zo fijn om niet steeds met kattenvoer en kattenbakvulling te moeten slepen. Het zou nog fijner zijn als je het moment van bezorging ook zou kunnen kiezen. De zakken ophalen bij een Postnl-punt is minder fijn.

Handig, snelle levering, goede producten

Mijn hond wordt al blij als het pakket binnen komt. Dit pakken we ook echt samen uit, omdat er altijd leuke producten in zitten. Pakketten zijn ook altijd volledig en worden goed ingepakt. Ben al jaren klant en zal dat ook blijven

prima! overzichtelijk en mooie aanbiedingen!

mooie overzichtelijke site, mooie aanbiedingen en snel thuis bezorgd, ook de zwaardere dingen! blij mee

Top en super snel

Ik had de bestelling de volgende dag al in huis. Netjes van alles op de hoogte gehouden.

Uitstekend!!

Ik heb de bestelling een dag later al in huis ontvangen. Alleen zat er geen rekening bij !. Tot op heden geen reactie van jullie ontvangen. Ik wacht u reactie af. Met vriendelijke groeten Paul van Gaalen

Alles top

Alles top snelle levering goed verpakt

Uitstekende producten en simpel online bestellen

Bij het zoeken naar biologisch voer voor onze 2 honden kreeg ik een tip van een collega om eens op de website van zooplus te kijken. Na ontvangst van een proef pakket waren de honden en wij verkocht. Alweer een aantal jaar zijn wij vaste klant, en ervaren het bestellen als heel simpel en de leveringen zijn altijd stipt op tijd. Dat geeft vertrouwen.

Top producten en snelle levering

Producten vak goedkoper dan in de winkel en regelmatig producten aan probeerprijs. Leuk om iets nieuw te proberen

Top producten en snelle levering

Overzichtelijke site, snelle levering

Hoede site makkelijk vindbaar, vaak kortingsacties

Hele blije katten

Mijn katten eten vanwege een poeder dat ze moeten hebben nu de gourmet soup. Bij zooplus vond ik het voor de beste prijs. En het wordt ook nog eens heel snel geleverd. Kortom blije katten en blije eigenaar

Zeer snelle levering

De levering van voer gaat altijd super snel . Daarnaast zijn de omschrijvingen per product goed. Er is een ruim assortiment aan voer, speelgoed voor jouw huisdier. Daarnaast is het leuk dat je ook nog punten spaart waar je leuke producten gratis mee kan aanschaffen.

Perfect!

Bestellingen worden altijd correct afgehandeld. Ook bij retourzendingen.

Heel klantvriendelijke site

Prijs/kwaliteit gewoon TOP!! Echte aanrader!!

Heel klantvriendelijke site

Prijs/kwaliteit gewoon TOP!! Echte aanrader!!

makkelijk duidelijk en veel keuze

Altijd gewoon lekker makkelijk te vinden wat ik zoek, mooie foto's erbij en ook foto's van klanten zodat je duidelijk kan zien wat je kan verwachten van het product. Eigenlijk gewoon mijn nummer 1 site die ik altijd gebruik. bestellingen gaan makkelijk en snel.

Alles top!!

Supersnelle levering, je wordt mooi op de hoogte gehouden via mail. Alles is netjes verpakt. Geen onaangenaamname verrassingen! De producten zijn exact zoals beschreven op de site. Bravo!

Perfect shop

Ik bestel vaker bij Zooplus, altijd heel snelle levering en aantrekkelijke prijs!

Snel geleverd, groot assortiment

Makkelijk te bestellen, snelle terugkoppeling, veel producten bij elkaar, leuke aanbiedingen

Vlotte service en snelle levering

Super snelle en vlotte levering door zooplus! Zeer tevreden!

+31 132082053

Over zooplus