Mijn bestelling kwam snel. Helaas was er iets mis gegaan en was een product beschadigd. Na het melden werd er meteen een vervanger gestuurd. Super service! Ook de korting die je standaard kunt krijgen met een abonnementje is heel fijn. Dat bespaart veel. En dan nog sparen met zoopoints, waardoor je leuke gratis producten kunt krijgen. De keuze is heel groot bij deze spaaractie. Een zeer goede webshop!

Snelle levering. Goedkope aanbiedingen.

Goede service en levering.

Goede service en levering. Prettig bonuspuntensysteem. Niet altijd goede ervaringen met artikelen; met name de Giant flexilijnen 10 m. en 8 m. XL waren snel kapot (katrollen); koop ik niet meer.

Zeer goeie service

Zeer goede ervaring met zooplus. Snelle levering, snelle afhandeling na verkeerd geleverde bestelling. Zeer goeie service

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Zooplus biedt kwaliteitsvolle producten aan tegen een eerlijke prijs. De klantenservice heeft beleefd, vriendelijk personeel dat zeer professioneel met klanten omgaat en altijd probeert een oplossing te vinden als er iets mis is. Zeer tevreden.

uitsteken tevreden

dat ik goede klant ben en dat ze goede spullen eeten hebben voor de dieren zelf dieet en speelgoed veel plezier heb ik wel bij zoo

Corecte en snelle levering

Corecte en snelle levering Ruime keuze en niet duur

Correcte en snelle levering. Producten altijd op stock. Interessante promoties

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

In vergelijking met anderen veel goedkoper. Ruime keus

Vlotte en correcte levering! Geen problemen.

Everything always perfect

Good prices, a lot of products, really fast delivery always

Goede service en zeer prijsgericht plus een snelle levering

Topbedrijf

ruime keuze en snelle levering

Mijn kat heeft speciale voeding nodig voor struviet (blaasgruis). Bij Zooplus is het sowieso goedkoper en zeer snel geleverd, ook in België.

Veel keuze uit kwaliteitsproducten en goede service!

Altijd genoeg keuze en een fijn loyaliteitsprogramma. Enige 2 puntjes zijn: Jammer dat ik vanuit België niet met iDeal kan betalen (bij overmaken duurt het iets langer). En 5 dagen tussen bevestiging van betaling en afleverdatum vind ik iets te lang. Gelukkig heeft de bezorger het wel voor de deur achtergelaten want ik weet nooit van tevoren wanneer het aankomt en ergens anders moeten ophalen is gewoon geen optie gezien het gewicht (plus dan kan ik het net zo goed in een winkel kopen).

Stipt en betrouwbaar.Binnen de korste tijd een antwoord op een vraag.Heel vriendelijk.Overvloed aan keuze.

Steeds snel geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Reeds enkele keren besteld en steeds na 1 of 2 dagen geleverd. Ruime keuze.

Uitstekende service, snelle levering!

De producten zijn kwalitatief en goedkoper dan ergens anders. Tevens zijn ze makkelijk online te bestellen en de levering is snel( 1 à 2 dagen na bestelling geleverd in België) Kortom een succesformule!

Snel en goed

Goede prijs kwaliteit verhouding Breed assortiment Snelle levering

Fantastische site

Geweldig gewoon, zoveel keuze, goede producten, veel betere prijzen dan elders, snelle service, acties,... gewoon aanrader voor iedereen!

Altijd perfecte levering en goeie spullen

Ik zou zeker vrienden deze site aanbieden want het is super en de service is dik een 10 waard super

Wij bestellen zeker 1x per maand Voor onze 3 Katen en onze husky Olaf Snel levering en de prijs is ook goed

Zeer snelle levering en produkten aan voordelige prijzen

Elke bestelling was snel en volledig inorde bij mij thuis bezorgd

Zeer uitgebreid aanbod en snelle levering

Zeer uitgebreid aanbod en snelle levering.

Alles precies zoals verwacht

Het product was precies zoals omschreven en alles was netjes verpakt en op tijd binnen !

+31 132082053

Over zooplus