Veel keus en wat je besteld is goed

Fantastische ervaring

Snelle levering en fantastische service. Probleem met zending die niet geleverd werd door koerierdienst en direct een nalevering gekregen. Uiterst tevreden van Zooplus!

Klantvriendelijk

Een bestelling kwam een paar dagen later. Vind ik niet erg, want bestel op tijd. Maar kreeg zomaar 100 zoopunten erbij omdat de bestelling niet binnen de behaalde termijn was. Dat vond ik erg aardig.

Super goed

Snelle levering en betaalbaar en gewoon goede spullen en de zoo punten zijn ook leuk als extra.

Goeie service,keuze en snelle levering

Fijne producten

Snelle levering, goed verpakt.

Netjes geleverd

Hond blij ,ik blij ! afgeleverd tot binnen alleen het duurde bijna 1 week voordat het binnen was . Daar maakte ze zij excuses voor door extra Spaarpunten.

mooi aanbod, meestal vlotte levering

Mooi aanbod, veel keuze en meestal een vlotte levering aan huis.

makkelijk bestellen

met de app is het makkelijk bestellen.

Makkelijk winkelen, snel geleverd

Makkelijk winkelen, snel geleverd. Ruime keus

Makkelijk winkelen, snel geleverd

Makkelijk winkelen, snel geleverd. Ruime keus

Goede prijzen en correcte leveringen

Groot assortiment en steeds voordelige prijzen. Ik zou "Zooplus" aan iedereen aanraden. (Ook de "zoopoints" zijn interessant om te sparen voor toffe kadootjes)

...zoals verwacht !!!!

Steeds weer bestel ik bij Zooplus omdat elke bestelling gewoon correct, probleemloos en snel afgehandeld wordt. Meestal zijn de spullen de dag nadien al binnen...... goed verpakt, gunstig qua prijs en qua kwaliteit kan ik alleen maar zeggen ...... mijn kat is er dol op !!!

Prima service. Vlotte levering.

Goede voorraad en snelle levering

Alles wat ik nodig heb vind ik bij Zooplus en vandaag besteld is met 1 a 2 dagen in huis.

Goed assortiment en goede service

Bij Zooplus vind ik de brokken die mijn katten het lekkerste vinden. Daarbij wordt het ook super snel bezorgd.

Snelle levering, goede prijzen en goede service

Zooplus levert altijd heel snel. De prijzen zijn erg goed. Bijna alle goede merken zijn bestelbaar. Bestel hier nu al een aantal jaren en er is nog nooit iets mis gegaan. Ik raad Zooplus erg aan!

Topservice

Steeds top en beestjes zijn dolgelukkig met hun voeding. Ook prijs is ok

Goede kwaliteit

Kwalite van de producten zijn goed ook de beschrijvingen van de producten kloppen en het is goed omschreven hoe je het moet of kan gebruiken ook het voer is kwalatief goed

Correcte en snelle service, goede producten

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Correcte service, goed aanbod.

Snel geleverd, goede prijs

Bestellen via de app gaat heel makkelijk, goede prijs/kwaliteitverhouding en snel geleverd. Mijn vaste winkel voor het voer en andere spullen voor mijn huisdieren!

Prima vlotte levering. Puntenspaarsysteem is ook leuk.

Positieve ervaring, ruime keuze.

super tevreden klant een aanrader

super tevreden

Alles wat je voor dieren nodig heb

Gewoon goed voor wat je nodig heb voor je huis dieren

zeer vlot en aangenaam

gemakkelijke webshop, goede prijs, en zeer snel en correct geleverd. zeker aan te bevelen

+31 132082053

Over zooplus