Alleen maar positieve ervaringen

Steeds voorradig, vlotte bestelmethode en stipte levering.

alles prima

wij bestellen regelmatig en zijn zeer tevreden.

Binnen 2 dagen geleverd

Gemakkelijk, snel, goedkoop!

altijd wel een formaat/ hoeveelheid van lievelingsproduct voor de kat liggen...., dan nog de zoopoints bij grotere bestellingen..., helemaal top!

Tevreden .snelle levering

Snelle levering duidelijke communicatie

Alles altijd top !

Goede ervaring Enkel 1 min punt we stuurde een mail over speelgoed die gewoon stuk ging en nooit reactie gekregen

Snelle levering van de bestelling

Ik had al lang niet meer bij jullie besteld, omdat ik geen diertje meer had. Nu heb ik een poesje en weer bij jullie besteld. Alles ging snel en prima.

Supper bedrijf

Onze bestelling werd snel en gratis geleverd

Ruim assortiment

De website is duidelijk, bestellen gaat makkelijk en product(en) word(t)(en) op afgesproken datum geleverd.

Goede producten redelijke prijzen

Bestelde bonus producten niet bij bestelling geleverd, jammer van voor niets sparen van Zoo punten

Voldoende keuze en snelle levering

Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Eenvoudig besteld en snel geleverd. Ben zeer tevreden over Zooplus.

super ervaring

telkens weer opnieuw en opnieuw ben ik verast door de snelheid, het gemak en de variatie die men heeft. levering gebeurt steeds correct en vlot

Gemakkelijk en snel geregeld

Bestellen bij Zooplus is gemakkelijk, snel geregeld en je hebt het super snel in huis. Helemaal als je de app gebruikt.

Ik ben zeer tevreden over de producten en snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Prettig

Levering is snel en de communicatie is netjes. Het enige wat ik soms vervelend vind is dat je alleen binnen categorieën kan zoeken. Als ik bijvoorbeeld voor natvoer winkel dan moet ik eerst een merk kiezen. Ik zou liever gewoon al het natvoer bij elkaar kunnen zien, omdat mijn dier elke keer weer wat anders krijgt. Ook al zorgt dat voor honderden pagina’s waar ik doorheen moet. Verder geen klachten en ik blijf graag bij zooplus bestellen.

Snelle verzending, fijne app/site, overzichtelijk en voldoende informatie over de producten.

Veel keuze, goede prijsklasse, goede levering.

Positief!

Ruim assortiment

Twee eerste bestellingen gedaan en uitzoeken, bestellen en leveren ging goed. Website en app werken goed en het assortiment is prima. Prijzen zijn ook goed en er zijn ook speciale aanbiedingen/kortingsacties. Gratis speeltje voor onze kitten bleek niet leverbaar maar werd direct gecompenseerd met een korting. Punt van aandacht: waarom worden zendingen opgesplist? Bv. 2 zakken grit en 2 doosjes kattenvoeding zijn apart geleverd. Op ene dag 1 x grit/1 x voeding. En volgende dag 1 x grit/1 x voeding. Lijkt mij extra kostbaar qua transport. Zak grit was kapot en ook verpakking met kattensnoepjes beschadigd. Maar was niet erg.

Meerdere bestellingen geplaatst en wederom naar wens

Meerdere bestellingen geplaatst. Snelle levering. Goede prijzen. Leuke acties op producten. Bestel hier graag de producten voor de honden en katten.

Uitstekende service, juist en snel

Doen wat ze beloven!

Slechts verpakking

Verpakking weer open !

Goed geprijsd & snel geleverd

Prima shop: duidelijke website .... had o.a. een artikel besteld wat bij Bol;.com 40% duurder was !! En erg snelle levering, kortom hier dus een heeeeeel tevreden klant.

Na bestelling een correcte aflevering van het voer.

Het kattenvoer wat ik heb besteld is bij Zooplus veel goedkoper dan bij de dierenarts. Bovendien is het ideaal dat het bij je thuisgebracht wordt. De doos waarin eea wordt afgeleverd is soms wat aan de grote kant. Bij mijn vorige bestelling had ik een snackball van mijn punten mee besteld, maar dat viel een beetje tegen. Wat een klein balletje!

+31 132082053

Over zooplus