Snel en goed verpakt.

Goede en snelle levering. Alles goed te vinden en duidelijk omschreven. Goede prijs en kwaliteit.

Duidelijke site mooi assortiment leuke prijzen.

Duidelijke site mooi assortiment leuke prijzen.

een goede en snelle levering.

Altijd perfecte levering

Ik kan geen slecht ding noemen in al die tijd dat ik bij zooplus besteld heb.

Snel-prijs /kwaliteit goed

Een product was niet conform verwachting. Gelijk een nieuwe gestuurd en aangeboden betaling terug te storten. Voelde mij meer klant is koning

Makkelijk besteld. Snel thuis. En goedkoop!

Je kan snel bestellen, leuke kleinigheidjes sparen voor je bol wol en er staan veel reviews op de site bij spullen zodat je van tevoren kan inlezen wat de ervaringen zijn bij andere katteneigenaren!

fantastische

altijd stipt,goed verpakt,snelle afhandeling!

Kwaliteitsvol en uitstekende service!

Vlotte aankoop telkens en goede kwaliteit

Blije hondjes

Fijne ervaring hondjes zijn blij met de snacks vinden het heerlijk, snelle levering punten systeem voor snacks voor de kat 10+

Super winkel

Snel en correct geleverd

Daar is alles voor mijn kar die diabetes is

Scherpe prijzen en snelle levering

Na wat te vergelijken bij andere dierenshops was wat ik nodig had scherp geprijsd bij zooplus. Heb dan meteen dubbele portie besteld zo moest ik ook geen verzending betalen. Dag later was het al geleverd!

Top !!

Netjes verpakt ! En snel in huis !

Lubie robić zakupy w zooplus

Zamawiam w zooplus od dawien dawna.. W Polsce zamawiałam i teraz gdy jestem w Niderlandach nie zmieniłam sklepu zamówień. Lubie ich promocje i atrakcyjne akcje. Nasze kochane pupile mają swoją ulubiona karmę i zawsze jest dostępna na zooplus.

TOP!

Hoogste kwaliteit

Bestellen met gemak

Makkelijk bestellingen plaatsen in de app, snel bezorgd. Niet goed, snel je geld terug.

Veel keuze,goede prijs en snelle levering! Gewoon super!

Gewoon goed

Veel keuze,goede prijs en snelle levering! Gewoon super!

Keuzemogelijkheden genoeg!

Veel keuze! Vlugge levering !

Zooplus is geweldig! Indien er problemen zijn, kan je altijd bij hun terecht! Ze leveren heel snel en alles is altijd netjes en zorgzaam verpakt! Er zijn regelmatig verschillende aanbiedingen en met de Zooplus point kan je sparen voor leuke cadeaus!

Gewoon goed

Snelle, correcte levering. Goede service.

Super snelle levering, alles perfect in orde. Heel tevreden van Zooplus. Prijs kwaliteit dik in orde. Ik raad het iedereen aan.

Ruim assortiment.

Ruim assortiment. Goede prijs.

+31 132082053

Over zooplus