Snelle leveringen en service

Het bestellen is goed aangegeven en verwerkingen daarvan helemaal Top.

Kwaliteitsvolle producten voor TOP prijzen

Altijd zeer snel geleverd, ook in België. Mooi verpakt. Goede kwaliteit en super prijzen.

Goede service!

Wordt altijd snel geleverd en netjes. Ook goed op de hoogte gehouden wanneer de levering komt.

Snel geleverd en uitstekende service

Telkens snel geleverd, voordelige prijzen en uitstekende service! Vaste klant!!

Goede service en hoop keuze

Snele bezorgen

Tevreden, maar kan beter

Al enkele maanden bestel ik maandelijks voor mijn honden en vogels, het vogel assortiment mag wat groter .. Vaak komen bestellingen in overvolle niet hele stevige dozen binnen, de manier van verpakking mag wat beter. Meestal over de producten tevreden

Snelle levering van goede producten.

Pakket werd snel geleverd en netjes verpakt.

Vlotte service

Product wordt snel geleverd zonder problemen. + Er is veel keuze qua voeding, snacks en speelgoed op de website zowel voor mijn hond als kat.

Prima website voor dierenbenodigdheden.

Bestel nu alles voor onze poes via zooplus , punten sparen voor een extraatje en altijd wat korting via het getrouwheidssysteem.Gratis verzending bedrag valt mee.

Hills producten zijn aan te raden.

Prijs is voordelig. Enkel levering vanuit Polen, niet echt ecologisch

Goede producten voor een goede prijs. Gezien de levering van Polen komt is de levertijd wat lang en dient hier rekening mee gehouden te worden om ruim op voorhand te bestellen.

Snel bezorgd, goed verpakt

Nu een paar keer bij Zooplus besteld, vaak voordeliger dan andere winkels, ruim aanbod en snel geleverd

Heel goed, snelle levering!

Fijne webshop, veel keuze uit verschillende producten. Volgende dag levering, heel fijn.

Super service

Altijd correct en snel geleverd.

Geweldig aanbod, goede prijzen en veel aanbiedingen!

De site is zeer overzichtelijk, de zoekfunctie werkt erg goed en de site is ook nog eens snel. Een groot aanbod van producten, allen zéér gunstig geprijsd en met voldoende aanbiedingen. Ook het spaarsysteem met de zoopoints is geweldig, voor gratis extra producten. Ook de levering van de producten is vrij snel. En mocht je onverhoopt toch nog ergens een probleem mee ondervinden, dan kunt u terecht bij de servicedesk, alwaar je goed geholpen wordt. Al met al een echte aanrader!!!

super

Altijd netjes verpakt en snel geleverd. Mijn katje heeft anallergenic voer nodig van Royal Canin, wat ik niet overal kan krijgen. De puntenregeling maakt het nog veel leuker om hier te winkelen. Kortom, super!

Alles top

Alles ok snelle levering en de hondjes zijn zeer tevreden de prijs mocht wel een beetje goedkoper ik heb een hondje die low fet voeding nodig heeft en die is toch wel aan de dure kant maar voor de rest prima

Meestal is het in orde.

Ik heb in het verleden een bestelling nooit ontvangen en ik moest dat regelen met POST NL. Nooit in orde gekomen. Vandaag een bestelling ontdooid RAW food ontvangen. Dit mag dus rechtstreeks de vuilbak in. lange verzendtijden

dikke prima

service vanuit jullie is dikke prima, problemen alleen met dhl helaas. Verbeterpunt is optie op de website zodat je zelf voor dhl of post nl kan kiezen denk dat er dan minder leveringsproblemen zijn

PRIMA

Bestel mijn honden en kattenvoer hier. Altijd prima.

Altijd correcte snelle levering

Enigste minpunt pas paar uur van te voren berichtje wanneer..

Snelle levering, fijne en duidelijke kanten service. Mijn hond is dol op hun voer !

heel tevreden. snelle en correcte leveringen en correcte fakturatie

enige minpuntje was beschikbaarheid van sommige producten maar dat is mss wel buiten jullie controle

ZooPlus verkoopt kwaliteit voeding etc. Maar de levertijd is wel wat lang.

ZooPlus verkoopt kwaliteit voeding etc. Maar de levertijd is wel wat lang.

Altijd tevreden

Altijd tevreden over de bestelling

+31 132082053

Over zooplus