1 woord : TOP

Heel duidelijke website waardoor je snel vind wat je zoekt. Zeer goede prijzen en promoties. Een goede communicatie tussen de bestelling en levering. De levering zelf is ook steeds in orde. Ik bestel hier al lang en ga dit ook blijven doen.

Alles is zeer duidelijk terug te vinden. Zeer vlotte levering Prijs van de artikelen is zeer goed.

Ruime keuze en snelle levering

Fijne webshop. Duidelijk en overzichtelijk. Goed te volgen hoe het met je bestelling is. Levering meestal prima geregeld en bij onverhoeds probleem goed opgelost achteraf door klantenservice.

Gewoon goed

Steeds op tijd en correct

Snelle correctie levering

Je kan makkelijk je keuze maken op de website. De bestelling werd supersnel geleverd. Regelmatig mails met interessante nieuwtjes en promo’s.

Goede producten, snelle levering, groot assortiment

Ik heb tot nu toe nooit problemen gehad. Ze hebben een groot assortiment en snelle levering. Pas geleden een krabton besteld en al heel snel bezorgd.

Mijn énige dierenspeciaalzaak

Hier heb je een enorme keuze van voeder en tevens aan voordelige prijzen, ook nog leuk om Zoopluspunten te sparen. Steeds een goede opvolging v bestelling. Voor mij is Zooplus de enige waar ik bij bestel

Snelle levering en goedkope prijzen

In vergelijking met de dierenspeciaalzaken hier in de buurt veel goedkoper en precies dezelfde merken/kwaliteit. Snelle leveringen en duidelijke communicatie. Zeer tevreden!

Als je een bestelling plaats heb je het ook zo thuis bezorgd, en als het niet op voorraad is zeggen ze dat prima zo.

Goede aanbiedingen en snelle levering!

Altijd tevreden en snelle levering

Supergoede service

Gisteren onze 1e pup opgehaald. We hadden veel nodig voor haar natuurlijk. Heb toch een paar bestellingen gedaan bij zooplus en echt snel geleverd en superleuke dingen. I love zooplus. En nu genieten van onze kleine dame Mila ❤

Fijne producten en goede levering.

Bestel al enige jaren regelmatig hondensnacks en brokken. Altijd zeer tevreden over de producten en levering.

Super winkel

Altijd vriendelijk Snelle levering Ruimte voor vragen

prijs, kwaliteit steeds ok

de producten worden tijdig geleverd en voldoen steeds aan de omschrijving. De prijs ligt over het algemeen iets lager dan bij de concurrentie wat zeker niet onbelangrijk is.

Vlotte verkoop

Fijne afhandeling van klachten of problemen, goed producten

Vlotte site en snelle levering! Top service

Top website en super snelle levering! En leuk dat je met gespaarde punten iets extra gratis kan bestellen.

Zeer positief

Bij de eerste bestelling was mijn pakje beschadigd maar dit werd heel snel opgelost! De volgende bestelling alles perfect in orde! Baasje en de beestjes heel tevreden

Perfect!

Alles met zorg en snel ontvangen

Zeer correct

Weet dat het 4 tot 5 dagen kan duren voor je bestelling in huis is, wat aan DHL ligt en niet aan Zooplus. Over Zooplus zelf niets dan goeds!!!

Ik heb nu enkele malen diverse producten besteld bij zooplus. Tot nu toe géén negatieve ervaringen gehad. Bijna altijd de producten op voorraad, snelle levering en vaak toch wat goedkoper als bij andere leveranciers, zeker als je ook nog deelneemt aan hun spaarplan. Ik raad zooplus zeker aan

Handig en makkelijk te bestellen

Super makkelijk om de dingen die je nodig hebt te bestellen en thuis te laten bezorgen. Wat ik bestel komt altijd super snel binnen. De keren dat ik contact heb gehad met de klantenservice ben ik zeer te spreken over alles wordt altijd netjes afgehandeld.

Prima !!!

Snelle levering. Prima verzorgd.

Snelle correcte levering

Producten worden altijd snel en correct geleverd. Mocht er toch een probleem zijn dan lost de service het op eek correcte manier op. Zeer tevreden :)

Snelle bezorging, goede prijzen

Steeds tevreden over mijn bestellingen. Ook goed contact met klantenservice wanneer je deze nodig hebt

Heel goede service en goede kwaliteit en altijd op tijd geleverd

+31 132082053

Over zooplus