Nog nooit zo'n goed bedrijf meegemaakt

Goede, goedkope producten, super snelle levering.

Duidelijk website Goed uitleg bij de producten

jammer dat artikel steeds niet op voorraad is

Makkelijk besteld en betaald, snelle levering ,helaas artikel vaak niet beschikbaar

Topwinkel

Goede snelle service en duidelijke webshop. Zeer goed verpakt en vlotte levering. Zeer tevreden!

zeer positief!

goede website, correcte betaling en bevestiging, sneller levering en zeer goed produkt. Ernom tevreden!

Snelle bediening, lekkere produkten

M n hondje een Akita lust het lekkere eten wel.

Ik bestel al een lange tijd bij jullie altijd snelle levering zeer tevreden. Jullie zijn toppers

elke keer goed geregeld

goede verpakking Snelle service En product zoals omschreven

Producten zijn snel en makkelijk te bestellen via de site, prima. Overzichtelijk

Een prettig bedrijf om producten voor onze honden te bestellen.

sneller dan het licht

Zo snel bezorgd, prima service

perfect

Steeds op tijd geleverd en top product

Super service

Zooplus heeft prima klantenservice. Zelfs nog telefonisch bereikbaar en de medewerker wist van de hoed en de rand. Super.

Prima assortiment, snelle levering. Heel blij met Zooplus en onze kat Yippie ook !

Top !

Kwaliteit is goed! En altijd snel geleverd

Voer is goed en snel bezorgd...maar

Ik heb een " honden speeltje" en een knorrend varkentje, bij jullie besteld en gekregen.Binnen vijf minuten neus eraf gebeten en bijna de vulling, van dat pluizige cynthetische spul, naar binnen gewerkt, zag het net op tijd om het uit zijn mond te halen. Zou graag een foto sturen maar kan hier niet geloof ik.

Goed aanbod en snelle levering

Je kan goed vinden wat je zoekt. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is snel.

bestelling vlot verlopen en voordelige prijzen

zoals ik al schreef bestelling en overzicht webshop, alles vlotjes en voordelige prijzen, levering deze man had waarschijnlijk haast, want toen de bel ging had ik niet eens de kans om de deur te openen en hij reed weg, bestelling stond op straat, wat ik persoonlijk niet versta, want iedereen kon het meenemen, dus daar kan verbetering gebeuren

Deze keer waren de spulletjes die we nodig hadden voor onze Sam in de aanbieding. Dus dat was nog een extra geluk! Verder snelle levering en het pakketje was goed en stevig verpakt! Zeker een aanrader!

Bestelling op tijd geleverd, betalen kan achteraf.

Top!!!! winkel

Al jaren koop we hier onze dierenbenodigdheden. Top service. Altijd op tijd, makkelijk terug te sturen al hoeft dat bijna nooit.

Snelle en goede levering

Website is makkelijk in gebruik. Achteraf betalen is erg fijn. Levering is snel en netjes

Gewoonweg super

Eenvoudig om bestellen. Grote keuze Snelle levering

Elke keer optijd en correct geleverd

Enige nadeel is dat mijn levering in stukken komt op verschillende dagen.

Kwaliteit, prijs, snelle levering

Kwaliteit en prijs prima en ook nog een snelle levering.

+31 132082053

Over zooplus