Steeds snel en in orde

Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke pakketten. Snelle verzending.

Ik heb een zeer goede ervaring met zooplus

Netjes op tijd wordt het bezorgd. Veel goedkoper dan dat ik de speciale brokjes voor onze hond dan bij de dierenarts. Dat scheelt enorm vooral hij moet deze brokjes zijn hele verdere leven eten.

Producten zijn prima maar levering niet

Producten zijn heel goed. Maar de laatste tijd krijg ik veel gedeukte blikken. Zelfs blikken die zo zwaar beschadigd zijn dat er scheuren in zitten. Die zij dus voor de vuilbak want Vlees is dan slecht.

kwaliteit en snelle levering

als ik een bestelling plaats, dan ontvang ik ze normaalgezien altijd 2 dagen later. superhandig dus! ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de producten

Heel tevreden klant!

Ben al jaren heel tevreden met Zooplus. Prijs / kwaliteit prima. Goede aanbiedingen en de spullen worden snel bezorgd.

Groot assortiment, snelle verzending en scherpe prijzen.

Groot assortiment, ook hypoallergeen, snelle levering; een aanrader!

Groot assortiment, ook hypoallergeen, snelle levering; een aanrader!Wij bestellen nu al een behoorlijke periode bij Zooplus en zijn erg tevreden met de artikelen, de levering en ook het spaarsysteem. Wij raden Zooplus aan!

snel en handig

Snelle levering en mooi prijzen en leuke aanbiedingen

Super service

bestelling wordt zeer snel geleverd. Top service! En bij elke bestelling die je doet krijg je nog eens punten om in te wisselen zo leuk!

Levering en prijs zijn prima

Snelle correcte levering

Zeeer snelle levering soms wel de dag nadien altijd juist nog geen problemen mee gehad EN ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

Blij met Zooplus

Al jaren bestel ik onze dierenbenodigdheden bij Zooplus en ik ben daar zeer tevreden over. Keurige levering, voordelig en alles verloopt altijd soepel.

Super winkel.

Altijd snelle levering en emails om je op de hoogte te houden van je bestelling.

Goede service en perfect product

Wij zijn helemaal tevreden over zooplus! De bestelde producten zijn binnen een week geleverd. En onze hond Nouscha, een ya***ian laika, is dol op de wolf/wilderness brokken. Dit is het enige merk van brokjes dat ze in 1x op eet en dan ook nog met plezier.

Zeer tevreden huisdieren en baasje.

Giga keuze, prima prijzen, uitstekende kwaliteit en snelle levering. Plus doneren via Sponsorklik app aan de stichting van jouw keuze.

Snelle levering, correcte afhandeling. Alleen steeds moeite met mijn adres, wordt niet herkend.

Tevreden klant

Kwaliteitsartikelen aan een goede prijs! Makkelijke online bestelling en snelle levering.

Toppers

Mijn katten zijn tevreden en ik ben ook helemaal tevreden, dank je wel ZOOPLUS. names :koekie,snoezie,snowy,snoetje en coco

Groot assortiment

Snelle levering!!

goede snelle levering

Nadat er bij een bestelling iets mis ging met de bezorgdienst is het netjes opgelost.Heel tevreden over alles.

Netjes geleverd.

Precies zoals omschreven, helemaal top. De honden kunnen weer smullen.

Snelle levering, groot assortiment

Oneindig veel keus, levering tot aan de deur, wat bij zware zakken brokken of Kattengrid fijn is.

Prima service en snelle levering

Toppie!

Snel en correct

Ruime keuze, correcte prijzen en supersnelle levering aan huis

+31 132082053

Over zooplus