Super makkelijk

veel op voorraad, snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goede producten en mooie acties

Ik bestel het hondenvoer voor onze hond nergens anders meer. Zooplus heeft de scherpste prijs en aanbiedingen. Ik ben hier het goedkoopste uit én ik hoef de grote zak voer niet te slepen. Deze wordt mooi thuis bezorgd. Verder doe ik mee met de spaaractie om gratis producten te sparen en dat gaat hard. Ik heb geen aandelen in Zooplus, maar ik ben gewoon een heel tevreden klant. :)

Mooie producten voor een goede prijs.

Mooie producten voor de juiste prijs. Ruim assortiment. Daarom geef ik jullie 5 sterren. Een verbeter puntje zou zijn het inloggen op de site en bestellen met gebruikersnaam en wachtwoord. Ik weet niet of het aan mijn browser of pc ligt maar ik kon vaak niet inloggen en wachtwoordherstel ging ook niet goed.

Prijs = product prima

Veel keuze, prijs prima, snelle levering

Super wenshop

Altijd heel tevreden van de producten en service!

Zooplus heeft er een tevreden klant bij.

Eerder bestelde ik bij Zooplus Extreme Classic kattengrit aan de beste prijs die ik op dat moment kon vinden. Deze keer bestelde ik, onder andere, 24 blikken Smilla natvoer, met kip. Bij levering, en bij nadere inspectie van het blik, in levende lijve, én op een foto op de Zooplus website, bleek het echter niet om puur kip, maar wel om rund met kip te gaan. Voor mensen met kieskeurige katten (ik heb er zo één), is het van belang dat de producten zo correct mogelijk worden voorgesteld (Boots, die af en toe producten met rund niet wil, laat zich, gelukkig, deze Smilla rund met kip wel smaken). Ook waren de Smilla blikken per 6 verpakt in flinterdun cellofaan, dat gescheurd werd afgeleverd, zodat de dozen wat rommelig in het pakket lagen. De dozen zijn individueel ook niet zo gemakkelijk te verplaatsen als wanneer per 6 verpakt in steviger plastic. Ik had een Zooplus discount bon van 5,00€, dus dat was mooi meegenomen. Hoe de vork precies in de steel zit, moet ik nog uitvissen, maar ik meen gemerkt te hebben dat Zooplus eveneens discounts geeft met hun Zooplus puntensysteem. Ook hun gratis verzending vanaf een schappelijke 29€ is aantrekkelijk. Zooplus heeft er een tevreden klant bij.

Erg fijne webshop die alles heeft voor mijn hond!

Goede prijzen, snelle verzending

Uitgebreid assortiment

Snelle levering en uitgebreid assortiment!

prima produkten en snelle levering goed betaalbaar

wij bestellen al een tijdje bij zooplus veel keus goede service en goed te betalen wordt snel thuis bezorgt

Prima levering

Snel en goed geleverd

Top! Altijd blij met mijn Zooplus bestelling!!

Goede verzending, breed assortiment en mooie prijzen. Happy met Zooplus :)

Snelle verzending en goede prijzen

Ruim gamma, zeer snelle levering

Groot aanbod en snelle levering

ze doen wat ze beloven. Levering supersnel, vaak binnen 1 werkdag.

Ik vind meestal waar ik naar op zoek ben. Een ruime assortiment aan hondenartikelen Prijs en kwaliteit zijn in goede verhouding. Website is overzichtelijk ingedeeld. Na een klik kom je bij het juiste artikel.

prima bediening en correcte prijs

mijn bestelling wordt steeds correct en op tijd bezorgd.

bestellen, afhandelen en levering is In een woord is elke bestelling ZOO

In een woord : PERFECT!

Klantvriendelijk

Snelle verzending en goede communicatie via telefoon/email.

Top winkel!

Ik bestel al best een tijdje bij zooolus. Altijd goede prijzen, lekker eten en super spul voor de huisdieren. Zoopunten sparen en daarmee kun je gratis artikelen uitkiezen. Een spaarplan waarbij je bij iedere bestelling extra korting krijgt. Ik ben vaste klant! En niet te vergeten, ze hebben een app. Ideaal!

Snelle levering en niet te duur

Producten besteld voor een goede prijs en werden twee dagen later al bezorgd!

wij bestellen speciaal voor voor onze hond met nierfalen, snelle levering en altijd op voorraad. prima geregeld

Eenvoudige site en heel snel geleverd.

Altijd snel binnen en een goede service. Ook leuk dat je punten kan sparen

Eenvoudig besteld, zeer snel geleverd, goed verpakt, kortom prima.

Prima: volgende dag al geleverd (was toch 15 kg doos hondenbrokken). Ook goed/stevig verpakt.

Zeer tevreden!!!!!

We bestellen iedere maand speciaal voer voor de kat ivm schildklierafwijking. Het is hier veel goedkoper dan bij andere dierenwinkels Het is altijd op voorraad en we hebben het snel thuis. Het is 1 x mis gegaan. Toen kregen we 24 verkeerde blikjes. Ik belde met de klantenservice en het werd gelijk heel goed opgelost 2 dagen later het goede eten binnen en een mail dat je je retour gratis met dhl thuis kan laten ophalen. Echt super!!!!!!! Wij bkijven zeker bestellen bij Zooplus

+31 132082053

Over zooplus