Top firma !

Steeds tevreden van zooplus.snelle levering goede kwaliteit en voordelige prijzen. Top !!!

Goede en snelle service

Al vaak besteld bij deze firma en dat verloopt altijd heel prettig. De producten zijn betaalbaar en een leuke bijkomstigheid is het puntenspaarsysteem. Je kunt leuk sparen voor producten voor elk dier. Tijdens het bestelproces word je goed op de hoogte gehouden. De producten worden snel geleverd en in geval van een onverwachtse vertraging biedt Zooplus uitstekende service zonder dat je daarvoor eerst zelf in actie moet komen.

Supersnel

Snelle levering van kattenvoer. Deze smaken vindt mij kat heerlijk

Uitstekend !!!

Prima bedrijf, doen wat ze beloven !!!

Snelle levering.

Goed en niet duur

goede kwaliteit, assortiment en prijs

Ik bestel al jaren bij ZooPlus met veel plezier. Ze hebben een ruim assortiment en leuke aanbiedingen. Bestellen en af levering zijn prima. Ik beveel deze site aan bij alle dierenliefhebbers.

In één woord fantastisch!

Altijd op tijd geleverd voor een concurerende prijs.

Snelle levering, goede service

De levering bij Zooplus is altijd zéér snel. Ik had op donderdag besteld en de volgende dag was het al in huis, én de levering moest naar België komen. Ook heb ik al een keer een kortingscode gekregen toen mijn bestelling wat vertraging had opgelopen. Ik bestel het eten voor mijn katten op Zooplus, omdat dit in België niet langer verkrijgbaar is in de dierenwinkels. Alsook het eten van de hond bestel ik op Zooplus, wat een enorm prijsverschil is tov in de winkel. Kortom; goede service, goede prijs en snelle levering!

Altijd top

Wij bestellen hier altijd , nooit klachten altijd snel geleverd

zijn erg tevreden

wat we bestellen bij Zooplus , wordt snel en goed afgeleverd... Keurig verzorgd. We zijn erg teveden

Steeds tevreden

Ik bestel nu al geruime tijd bij jullie , de verzending loopt steeds erg vlot Veel keuze ook en goedkoper

De keuze is reuze

Ik heb nu al een aantal keer besteld op Zooplus. Ze hebben veel keuze en aanbiedingen. De aanbiedingen zijn slim neergezet, door bijvoorbeeld 4 halen 3 betalen. Je krijgt dus 1 liter per zak meer. Hierdoor werd de prijs niet lager dan bij mijn plaatselijke dierenzaak. Maar het is wel fijn dat het bezorgd wordt.

Super snelle service

Vandaag bestellen morgen al in huis hebben voormij zijn jullie toppers... Houden zo.

Steeds correcte prijs en service

Altijd in orde. Snelle verzending. Correcte prijs. Als er een probleem is, denken ze mee aan een oplossing. Prima service dus!

Correcte en vlotte levering!

Duidelijke info over levering e.d.!

Klantvriendelijk en snel

1. duidelijke website met veel informatie bij de producten 2. klantvriendelijk 3. snelle levering 4. makkelijk retourneren

Prima bezorging netjes ingepakt

Alles komt nu alleen nog maar via Zooplus ,goed voer , kwaliteit voorop,in een woord top .

Gemakkelijk en goede service

Snelle levering, handige app en uitstekende service

Super bedrijf die goed met hun klanten omgaat.

Erg breed assortiment, voor ieder wat wils, leveringen komen altijd op tijd, soms zit er zelfs wat bij wat ik niet besteld heb, dit als probeer actie, erg leuk! Als er wat verkeerd gaat hebben ze er direct een oplossing voor en je kan normaal communiceren met hun.

Snel en makkelijk

Niks mis mee, goed verpakt en snelle levering.

Producten arriveren snel en altijd zoals besteld

Super top!

Goede levering,goede kwaliteit,prijs verhouding

super website snelle levering veel keuze

super website snelle levering veel keuze goede prijs kwaliteit verhouding en je kunt er bonus punten sparen voor gratis artikelen

goeie service en snelle levering

snel, goede website , zeer concurrerende prijzen

Toplevering

Mijn ervaring met zooplus is geweldig, goeie service en snelle levering

+31 132082053

Over zooplus