Duidelijke communicatie en snelle levering.

Top, altijd correct en tijdige en vriendelijke leveringen.

Ik kan zoo-plus iedereen aanraden. Top service en goede kwaliteit en prijzen. Doe zo voort.

Top, altijd correct en tijdige en vriendelijke leveringen.

Goede producten maar geen extra service

Producten zijn goedz verzending is snel Maar zodra je problemen hebt met de postnl bezorger die al 2 jaar lang weigert naar boven te komen met de lift wil zooplus niet meedenken. Neem maar eens kilo's zware dozen mee op de fiets terwijl je rugklachten hebt. Dan weigert zooplus mee te denken maar is het antwoord, ja sorry maar jammer dan Zolang je een auto hebt, geen rugklachten, of gewoon welbeen bezorger die tot je voordeur komt heb je aan zooplus een goeie

Steeds snelle levering en ook mooi de bonus artikelen, mijn schoondochter en achterbuur bestellen ook al bij zooplus, nadat ik erover verteld had. Zeker en vast een aanrader.

Snel , correct , goede app , goede prijs en promoties

Een ruime keuze en vlotte werking van de Zooplus app met regelmatig een promotie. Leveringen gebeuren vlot maar een keuze van dag van levering zou een mooie extra zijn. Het tijdstip bij de track en trace is ook handig en goed gevolgd. Zeer competitieve prijzen en dankzij het spaarplan geniet je nog van een extra korting. Ooit 1 keer een beschadiging van een zak droogviel gehad op de vele jaren dat ik klant, is vlot en naar wens opgelost door de klantendienst. Doe zo verder.

Alles op tijd in huis

Geen gesjouw meer vanuit de winkel en alles wordt netjes in je hal van het huis gezet.

SUPER

de site is heel overzichtelijk je vindt dadelijk alles terug, goede service, goede levering, en dan krijg je ook punten om zo iets gratis te krijgen, ik raad zooplus ook aan aan mijn vrienden. en langs deze weg wil ik jullie ook bedanken voor deze goede service dikke pluim voor jullie allemaal.

Producten en prijzen goed in verhouding.

Goede producten en goede een prijs. Ook een snelle levering.

Top webwinkel

Elke bestelling tot in de puntjes verzorgd

op tijd geleverd, bevestigingen per mail van de bestelling perfect.

Zoals gezegd bevestiging bestelling en ontvangen betaling perfect en snel, bestelling in behandeling en volg het pakket gaat ook perfect tot en met het uur en dag van DHL of Post.nl welke voor de deur staat. Meestal vrijdag`s besteld en hebt je het woensdag de week er op binnen. Wel min-puntje, de losse tubes hondentandpasta in de doos zijn scherp, vooral de hoeken en kunnen door de zakken Hill`s hondenbrokken prikken en komt er lucht in de zak, is niet handig dus tubes beter verpakken !! en niet los in de doos.

Snelle levering en top producten

Afgelopen week weer een bestelling gedaan. Samen met een leuk speeltje voor de kat die ik kon betalen met de punten. Snelle levering weer en goede producten.

Goed en makkelijk te bestellen

Super service en de goedkoopste in het kattenvoer!

Alles wat je zoekt, is aanwezig bij Zooplus. Fijne website en goede prijs. Leuk puntensysteem!

Groot assortiment en snelle levering!

Groot assortiment en snelle levering!

Efficient, snel en waar voor je geld.

Efficient, snel en waar voor je geld.

Altijd super snel geleverd

Hele fijne webshop met goede spullen. Altijd binnen no time geleverd.

Gewoon super!

Heel duidelijk omschrijvingen, veel producten voor verschillende diertjes. Voor onze hond, Katten, konijntjes en vissen is er voor ons maar 1 adres en dat is zooplus

Correct, snel en betrouwbaar

Wij bestellen maandelijks ons hondeneten bij zooplus en zijn uiterst tevreden. Alles wordt correct en op tijd geleverd.

Prima producten met uitstekende levering

De artikelen waren sneller geleverd dan verwacht met een prettige keuze van afleveradres

Nooit een misser gehad

Al jaren bestel ik bij Zooplus en het gaat altijd goed. Op alle fronten 5 sterren waardig.

Duidelijke website

Product kan gemakkelijk gevonden worden op de site, en pakket wordt geleverd op vooraf doorgegeven dag

goederen goed verpakt en onbeschadigd

Goede producten en service

Ik bestel ruim 12 jaar bij jullie, mijn Chiwawa lust alleen maar het nat voer van Rocco. Toen ik mijn Aussie kreeg gaf ik het haar ook en zij staat te dansen als ik met hun eten bezig ben. Ook de speeltjes, jassen, truitjes, hondenkar, voerbakken etc wat ik bij jullie gekocht heb zijn van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en als mijn honden hun jas dragen tijdens de wandeling, word er gevraagd waar ze deze kunnen kopen en dan zeg ik trots bij Zooplus.

alles goed gegaan

snel in huis meeste is leverbaar

+31 132082053

Over zooplus