Top service en goede producten

Zooplus heeft een handige site, doordat er veel gebruikerservaringen over de producten worden gedeeld. Je weet dus precies waar je je aan kan verwachten. De prijs van hun producten is heel schappelijk, en ze leveren snel en correct!

Bestelling snel en foutloos geleverd!

leuke winkel, duidelijke product voorstellig en snelle levering! top!

alles ok

alles ok

Mijn levering kwam snel in 2 dozen en het gewicht was goed verdeeld.

Heel erg goed

Heel erg goed!

ontzettend blij dat jullie er zijn !

nergens vond ik dé voeding die ik al jaren aan mijn katten wilde geven . maar ik heb ze ontdekt bij jullie en de topper was dat ze ook nog het goedkoopst was bij jullie; de levering is goedkoop en SNEL,ongelofelijk ; jullie hebben een uitgebreid gamma van voeding wat héél interessant is en wat voor mij heel belangrijk is, dat ik zelf niet naar de winkel moet om aan die zware spullen te sleuren, want dat gaat niet bijna niet meer....en nu krijg ik ze aan huis, wat een luxe en dat voor nog geen 3 euro (omdat ik in België woon) .Ja, jullie zijn een verrijking in mijn leven!

Al 2,5 jaar uitstekende service.

Zeer ruim, ordelijk en goed assortiment aan prima prijzen, gekoppeld aan een snelle en goede levering. Vriendelijke telefonische klantenservice.

Goede kwaliteit, lage prijs

Goede produkten voor de laagste prijs, en ook npg een geweldig spaarprogramma voor leuke dierenprodukten

Correcte bestelling

Goede communicatie Voordelig

snelle en correcte leveringen

Vanaf de eerste keer , en steeds correcte en snelle leveringen aan een zeer goede prijs

Ik bestel hier altijd mijn kattenbrokken in grootverpakking. Voordelig geprijst en gratis geleverd.

goede service

correcte en snelle levering duidelijke website

Heb goede ervaringen met Zooplus. Raad dierenliefhebbers deze website aan

goedkoper dan in het warenhuis + extra spaarplan

goedkoper in grote hoeveelheden aan te kopen. vele kortingen extra spaarplan

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Klantendienst is vlot te contacteren en indien iets beschadigd geleverd worden (1 keer gebeurd op 4 jaar tijd) wordt dit door de klantendienst snel afgehandeld. Binnen de week hadden wij een nieuw artikel.

Onduidelijk wanneer er geleverd wordt

In één keer meerdere producten besteld. Komt op verschillende dagen met verschillende koeriers binnen. Waarvan een koerier het aflevert bij een ophaal punt. Moet ik alsnog sjouwen met kattenbakkorrels

Fijne producten, goede service

De producten van ZooPlus zijn favoriet bij onze katten. Wij vinden de scherpe prijs vooral erg fijn! Normaal komt het pakket heel erg snel, nu was er wat vertraging. Toch werd het goed opgelost.

Correct 9

Altijd in orde en op tijd.

Vlot

Steeds vlot verloop van de bestellingen Leuk dat je punten kunt sparen

Heel goed en snel!

Bestel hier veel. Altijd klopt de bestelling. Snelle, goede levering!!!

Altijd op tijd, grote voorraad, snelle levering.

Top service en snelle levering

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering

Groot aanbod en snelle levering

Heb met plezier gezocht naar diverse hondenspeeltjes. Leuk dat je ook kan sparen voor traktaties en andere dingen. Ik kom zeker nog terug.

Onlangs, weer eens een bestelling geplaatst. De website liep vast, waardoor de bestelling niet lukte. Ze hebben me fantastisch geholpen en een extra geste gegeven voor het ongemak. Ik ben super tevreden van de gekregen service! Dikke duim voor het volledige Zooplus-team.

+31 132082053

Over zooplus