Perfecte afhandeling

Zoals iedere maand wederom alles dik in orde.Bedankt.

Fantastische servce

Ik bestel nu sinds een jaar via deze site, en vind em geweldig. Ze hebben veel keus, goede producten, en snelle levering. Hoef nooit langer dan 3 dgn te wachten. Ook de klantenservice is top. Je word snel en geldig geholpen, en doen niet moeilijk. Zeker wanneer je eten bestel wat je dier toch niet lust, wanneer je zoekende bent ivm allergie bijv,, dan hoef je het eten niet terug te sturen en word het bedrag in mindering gebracht. Ik vind het echt een super site.

Snel en voordelig

Ik bestel al een tijd via Zooplus. Meestal is de bestelling er met ongeveer 1 week. Zelden gaat er iets niet goed, maar dat wordt ook snel weer hersteld. Ik ben een zeer tevreden klant.

Fijne site snelle levering

Ze hebben goede producten voor onze diertjes en ook nog een snelle levering!

Snelle levering, tevreden met de bestelling. Goedkoper dan waar ik het kattenvoer tot nu toe heb gevonden en de kat vind het ook nog eens lekker!!

Top website!

Leuke producten, goede service en snelle levering!

Stipte levering

Makkkelijk voor mij t aan huis leveren wegens invaliditeit

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Sinds we katten hebben doe ik eens in de paar weken een uitgebreide bestelling bij Zooplus. Het assortiment is groot, de prijzen laag en de bestelling wordt vrijwel altijd snel en volgens afspraak geleverd. Heel tevreden mee!

Heel tevreden van elke levering

Alles wordt goed verpakt en snel geleverd.

Altijd stipt en correct

Beste keus!!

Altijd snelle bezorging

Snel bezorgd. Alleen bij de kattebak-vullingen is het lastig wat de verpakking is waarin het is geleverd.

Ze hebben gewoon alles voor uw beste vriend in huis!

Ze hebben alles wat je zoekt en dan komen die extra voordelige prijzen er nog bij. Je kan punten sparen voor eens een extra’tje. Én daarbovenop hebben ze een jaarplan dat je nog voordeliger koopt. Het is altijd correct en snel in huis en zeer betrouwbare gekende producten. Is er iets mis dan is er ‘De klantendienst’, ze zijn zeer snel en super vriendelijk en lossen het samen met u op! Wij zijn er zot van en natuurlijk onze hond is er ook zot van!!! Ik heb Zooplus al bij veel mensen aangeraden die het nu ook gebruiken.

In een woord super

Heel tevreden van de goederen en de verzending,top bedrijf

Goede site,mooi thuisgeleverd

Mooi verpakt. Alles tip top

zeer goed

Bestellingen altijd snel thuis en super goed verpakt.

Steeds top service aanrader!

Super snelle levering

Prima service! Spaarpunten waar je leuke dingen kunt bestellen...

Bestellen en snel in huis

Zoals ik al schreef, bestellen en enorm snel in huis, netjes een mail zodra het bij zooplus de deur uit gaat, Spaarplan ook superleuk

super dierenwinkel online

snelle levering van je spullen en super leuk die punten sparen ga zo door.

Voer van de hond snel ontvangen! Meestal is het de volgende dag in huis, wat heel prettig is. Ook leuk dat je punten spaart waar je van alles mee kan (gratis spulletjes of doneren). Ook is de prijs goed van de producten.

Super service bij zooplus!

Zooplus heeft niet alleen heel leuke artikelen, ook de acties zijn leuk! De levering van het pakket gaat ook altijd super snel en als er iets mis is, krijg je heel snel hulp van de klantenservice! Tevreden en trouwe klant van zooplus!

Goed!!

Altijd snelle levering, wij bestellen hier alles voor onze 3 katten, sint bernard en haar 5 pups! Beste prijs, leuke acties en bonuspunten sparen. Helemaal top Zooplus.

Snel en goede levering

Wat je besteld wordt snel en compleet geleverd

Betrouwbaar

Gewoon in een woord...topbedrijf! Altijd de beloftes nakomen. Betrouwbaar. En goed kwaliteit

+31 132082053

Over zooplus