Besteld en geleverd zonder zorgen

Grote keuze, correcte prijzen, snelle levering en bij eventuele problemen, meteen opgelost

Mijn bestelling correct behandeld... een hele snelle levering en een hele vriendelijk prijs

Goede service!

Snelle levering Duidelijke communicatie Producten zoals beschreven

Jarenlang tevreden klant.

Zooplus is voor mij de makkelijkste manier om voer voor mijn hond te bestellen. Ik heb nog nooit klachten gehad.

Topbedrijf

Zooplus heeft een ruim assortiment, vaak goede aanbiedingen en de levering is altijd goed en snel verzorgd. Verpakking is keurig en de klant wordt goed geïnformeerd over de status van de levering.

Super betalbare website

Snelle levering de honden vinden het super lekker en voor betalbare prijzen

Gemakkelijk, goede service, groot assortiment.

Je kan hier alles vinden, van juiste voeding, snoepjes, speelgoed, en alle benodigdheden voor je trouwe vriend. Het bonuspunten programma is ook een aanrader. Hierdoor krijg je regelmatig de kans om gratis eten, speeltjes of snoepjes voor je huisdier te bestellen, + ook nog eens een korting. Daarbovenop is zooplus gemakkelijk, je besteld rustig, en het wordt snel bij je thuis geleverd.

Katten en hond altijd happy

De katten en de hond kijken altijd uit naar de volgende bestelling. Met de spaarpunten krijgen ze weer snoep en speelgoed, dus het is elke maand feest. Eten is er altijd volop doordat ik meteen de extra grote verpakkingen bestel. Altijd feest

erg goed

de bestelling was goed, alleen deze keer niet op de afgesproken dag geleverd.

Super tevreden

Dierenarts voer is hier echt het voordeligst. Dacht dat ik het al goedkoper had bij een ander , maar het kon dus nog voordeliger. Uitgebreid assortiment aan speelgoed en diversen andere producten voor mijn huisdieren. Snel geleverd. Kortom, heel blij dat ik ze tegenkwam toen ik iets zocht op internet.

Snel en goed geleverd

Goed aanbod en snelle levering volgens verwachting

Ik bestel al vele jaren voer voor hond, katten en paarden. Snell service, goede kwaliteit voor een prima prijs. Jammer dat het paarden assortiment flink is geslonken maar wat ze hebben is goed spul.

Groot betaalbaar assortiment

Ik bestel al een aantal jaren bij zooplus en heb altijd goeie ervaringen gehad. 1 keer heb ik gehad dat een zak brokken open was,dat kan tuurlijk altijd gebeuren. Heb contact opgenomen met de klantenservice en uitgelegd wat er aan de hand was, en werd gelijk super fijn geholpen. Altijd goeie ervaringen bij zooplus!

Uitgebreid aanbod, leuke spaaractie voor gratis producten, super snelle levering, alles steeds goed verpakt, prijs zit ook zeker goed. Een echte aanrader.

Super webshop en service!

Ik heb nog maar pas kennis gemaakt met jullie webshop omdat we ons eerste hondje 2 maanden geleden geadopteerd hebben. Ben heel tevreden over de aanbieding, prijs, kwaliteit en service!! Voor mij een dikke 10, doe zo verder!! Ik ga Tommy nog zeker veel verwennen met jullie lekkere snacks! :-)

Goedkoop en snelle levering. Zeer tevreden!

Groot assortiment snelle levering.

Snelle en goede levering, overzichtelijke website

Altijd wat extra’s en snelle levering

Tevreden

Veel keus en snelle levering. Zeer tevreden over Zooplus.

Steeds klantvriendelijk..en een goede service..Zeker aan te bevelen. Uitstekend.

Goede en fijne plek om alles voor je huisdieren te bestellen. Ik vind het echter jammer dat je niet zelf de bezorgdienst kan kiezen want er zijn er een paar erg lui met bezorgen (gewoon pakketen voor de deur zetten terwijl je niet thuis bent) en ik zou er dan graag voor kiezen om met een ander mijn pakket te laten bezorgen. Onze hond word er echter niet minder enthousiast van als hij alleen de doos al ziet/ruikt. Het speelgoed en voer is van goede kwaliteit voor ook een leuk prijsje.

Ruime keus. Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, inhoud bestelling klopt altijd. Poes is zeer tevreden met haar kasteel, speelgoed, eten en snoepjes.

Fijne website en snelle bezorging

Uitstekend!!

Mam is erg tevreden over de ruime keuze en snelle levering! Wij vinden het altijd leuk als ze iets extra's voor ons mee besteld, maar niet te duur want mam heeft niet zoveel centjes. Juist daarom is ze overgestapt naar Zooplus! Wij vragen dan ook aan het team van Zooplus hou de prijzen scherp en ons mam blij!! Purrretjes Witteke, Juanita, Nicky en Rowie

+31 132082053

Over zooplus