Scherpe prijzen , snelle levering

Zooplus heeft de scherpste prijzen die ik vinden kan en regelmatig leuke kortingen die de prijs dus nog goedkoper maken. Ook een zeer groot assortiment en bonuspunten waarmee je gratis speeltjes, snacks etc voor je huisdier kan bestellen.

Goede spullen. Onze kittens vinden het voer heerlijk zowel droog als natvoer. Qualitatief goede spullen en goed eten, met hoog vleesgehalte en geen tot weinig toevoegingen.

Fantasties adres voor me huisdieren

Snelle levering ..telefonisch contact super

teleurstellend

mijn eerste bestelling verliep perfect(rek.nr. van zooplus AG Munchen) Bij de 2e bestelling via zooplus nl was er een rekeningnummer van Nederland die onbruikbaar was vanuit België

Spaarplan/punten en achteraf betalen mogelijk

Goede, overzichtelijk e website met reviews en spaarplan voor korting! Achteraf betalen mogelijk! Uitstekend!

Altijd goed

Ik bestel minstens een keer per maand. Mijn bestelling wordt altijd snel geleverd en is altijd juist. Heb een keer een gescheurde verpakking gehad en kreeg direct een deel van mijn geld terug en mijn uitgegeven zooplus punten.

Snel en zoegvuldig

De website is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Mijn bestelling wordt altijd snel geleverd. Goed verpakt en niet beschadigd Ook het afrekenen gaat altijd soepel en daar wordt direct en duidelijk over gecommuniceerd.

Perfect Wat je vraagt krijg je op tijd daarvoor hoef je niet naar een winkel te rijden

Goed bedrijf, goede producten

Goed bedrijf, producten zijn van goede kwaliteit en ze worden snel verzonden. Ik zou alleen het bedrijf willen adviseren het bezorgen niet meer over te laten aan DPD, aangezien mijn pakketten altijd open en gescheurd worden geleverd. Dit is niets slechts tegenover Zooplus, want zelfs met de belabberde bezorging van DPD zijn mijn ontvangen producten altijd in perfecte staat geweest!

Zeer goed aanbod voor alle dieren. Ook de prijzen zitten goed

Goede service en levering

Bestel regelmatig en mijn bestelling wordt zorgvuldig bezorgd en verzonden zeer tevreden over zooplus

Onzettend tevreden

Ruim keuzes aan dieren producten. Verschillende soorten zoveel voer, snacks als andere materialen. Heel leuk dat ze ook met punten sparen. Heb altijd alleen maar producten gehaald van zooplus voor mijn kat.

Veel keus aan snacks voor de hond. Goede en snelle levering

Voordelige spullen snel bezorgd

Ben nu al enige jaren fan van zooplus. Goed assortiment tegen goede prijzen. Zeer aanbevolen!

Goede spullen, snelle correcte levering

Aan iedereen met huisdieren aan te raden!!!

Betrouwbaar & goed geprijsd

Sinds de komst van onze pup hebben we nu een aantal keer bij Zooplus besteld. Alle spullen zijn zoals geadverteerd & worden op tijd en in goede verpakking geleverd. Goede prijzen. Wij zijn inmiddels vaste klant!

Erg tevreden

Bestel hier altijd de hondenvoer, mijn hondjes doen het er goed op, ook altijd snel verstuurd en in huis. Vind het ideaal dat de verpakkingen altijd 2x 14 kilo zijn. Erg ideaal ook dat ik via de app met 1 klik de bestelling kan herhalen. Scheelt een hoop qua zoeken

Altijd snel besteld via de App en even snel geleverd. Altijd goed verpakt en wanneer iets niet op stock is wordt je via mail verwittigd wanneer er terug voorraad is. Ook zijn de prijzen gemiddeld een pak lager als bij ons waardoor ik graag een extra voorraad insla.

Snel en betrouwbaar

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen! De spullen worden snel geleverd en in goede staatvontvangen. Betrouwbare site/app!

Fijne online shop

Uitgebreid assortiment. Duidelijk en gemakkelijk zoeken. Scheelt in prijs.

Mijn bestelling wird altijd vlug ontvangen

Goede kwaliteit

Snel geleverd. Heel veel keus voor je hond

Super snelle levering en altijd netjes verpakt!

Zoals altijd scherpe prijs en goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en stipte opvolging

Mijn beide honden zijn heel goed met droogvoer van purizon (paard en black angus) Uitgebreide keuze Koekjes, beentjes en speelgoed.

+31 132082053

Over zooplus