Favourite place for my pets

Great choice and great service

Aanrader voor iedereen snele leveringen

Een goede service en hebben alles

Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen. Vaak ook voordeliger. Snel in huis en leuk dat je punten kunt sparen voor gratis artikelen. Ik bestel mijn dierenspullen altijd via Zooplus!

Gewoon goed!

Heel gemakkelijk,goede kwaliteit en snel thuis!!

zeer goed

snel en correct proficiat

Super vlot de levering bij een aankoop , de levertermijn klopt ,super .

Gewoon een super tevreden klant , doe zo voort !

De webshop voor dierbenodigdheden!!!

Al jaren bestel ik met tevredenheid bij Zooplus. Goede kwaliteit, groot assortiment en goedkoper dan in de winkel. Levering gaat vlot en altijd netjes verpakt. Vaak mooie aanbiedingen en het spaarprogramma is een leuk extraatje.

Duidelijke website en snelle levering

1x besteld en door de duidelijke website en snelle levering kijk ik nu eerst of zooplus het geen heeft wat ik zoek. Leuke, betaalbare producten.

Goede ervaringen; bestelling wordt snel genoeg geleverd, betrouwbaar bedrijf

Amazing store

Super quick delivery and amazing prices

De beste online dierenwinkel!

Bij Zooplus bestel ik al mijn dierbenodigdheden. Uitgebreid assortiment. Ben erg tevreden over de snelle levering!

Goede producten, snelle service en goedkoper dan elders

Zeer goede service

Ik vind de prijzen uitstekend: jullie zijn goedkoper dan bepaalde dierenwinkels in mijn buurt! Jullie hebben een goed aanbod! De bezorgservice is ook uitstekend!

Slecht wanneer dpd de vervoerder is

Wanneer het pakket gebracht zou moeten worden door dpd zijn mijn ervaringen ronduit slecht. Kapotte verpakking waardoor ook hetgeen wat er in zit beschadigd is of het wordt niet thuis afgeleverd omdat de chauffeur achter ligt op zijn schema etc. Wanneer een andere vervoerder het pakje brengt zijn er geen problemen. Echter je kunt niet kiezen wie de vervoerder is. Ik raad daarom aan om een andere winkel, evt een fysieke winkel, te kiezen voor de dierenbenodigdheden.

Super snel besteld en geleverd

Jullie hebben genoeg keuze was vroeger ook heel tevreden over jullie vandaar dat ik terug ben gekomen voor ons nieuwe hondje

uitstekend

altijd goede en snelle service !

Zeer goede website en service

Tot nu toe heb ik alleen positieve ervaringen bij Zooplus. Zelfs toen het pakket tot twee keer toe beschadigd is aangekomen (kunnen zij niks aan doen). Ze hebben dit goed opgelost en reageerden altijd snel.

Ik bestel altijd bij Zooplus en nergens anders meer. Leuke kortingen of cadeaus zijn mooi meegenomen. Service is perfect.

Duidelijke site, goede ervaringen mee, fijn om je vorige bestellingen in te kunnen zien. Voordelig spaarplan, leuk spaarsysteem. Het gemak van thuis bezorgen tegen concurrerende prijzen.

Geweldige service!!!

Duidelijke website en super snelle levering!!!

Tevreden

Bestellingen komen steeds binnen aangegeven termijn toe. Inhoud van het pakket is altijd correct, soms extra's. Prijs is lager dan in speciaalzaak. Ik ben fan.

Super!!

Goede service... Levering top en vakkundig... Spaaractie voor leuke, toffe artikelen...

ok

misschien niet enkel per mail, maar ook via website verzendingstraject voorziene datum en uur van levering aangeven.

Kwaliteit en voordelig

Goede kwaliteit producten Ruime keuze en voordelig Leuke acties en kadootjes

+31 132082053

Over zooplus