Top web winkel voor huisdieren

Ik ben klant sinds meer dan 12 jaren en ik ben altijd blij met producten, prijzen, en service. De klantenservice is ook heel profesionneel wanneer je zijn hulp nodig hebt. Ik en hond, kat, vogels, cavia, zijn heelmal tevreden met Zooplus !

Snelle levering en goede prijs

Weer een grotere hoeveelheid dieetvoeding besteld voor mijn kat. Snel geleverd tegen een goede prijs. Daarnaast wat problemen met een tegoedbon die eerder niet kon worden eenvoudig opgelost door de klantenservice. Prima!

Alles wat ik bestel komt goed binnen en op tijd

voordelig en snelle levering

Snelle verzending, uitgebreid gamma maar vooral niet duur

Goedkoper en snel geleverd

Goedkoper dan in de winkel. Snel geleverd

Fijne webshop

Onze beesten zijn altijd weer blij als de bestellingen binnen komen. Klein minpuntje is dat ik laatst ineens toeslagen moest betalen omdat mijn bestelling te groot was.

Top tent met goede klantenservice

Nu een aantal keer wat besteld. En mocht er wat niet goed gaan word het super opgelost. Bestel hier zeker vaker.

Scherpe prijzen & goede service

Mijn bestelling was zoals altijd perfect in orde; netjes verpakt en alle producten zoals besteld. Zooplus hanteert scherpe prijzen, en dit ook voor speciale voeding. De levering duurt een aantal dagen, maar dit is voor mij niet echt een probleem. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelstatus via Track & Trace.

prima service

Als je niets geeft om next-day delivery, dan is Zooplus zeker een aanrader! Kwaliteit tegen een onklopbare prijs!

Mijn honden vinden de snacks erg lekker

Snel en goede aanbieding

Hondenvoer besteld met goede korting en heel snel geleverd. Geen problemen ondervonden.

correct en stipt geleverd

Zoals steeds correct en stipt geleverd

Goed bedrijf

Snelle levering, groot assortiment met een goede prijs

Prima !

1 x wat langer moeten wachten op mijn bestelling wat jammer was daar mijn hond niets anders mag eten dan hypo allergene brokken. Maar ik heb mijn les geleerd en bestel voortaan ruim op tijd. Ik grijp nu niet meer mis. Verder keurig op tijd geleverd, netjes verpakt en een goede prijs vergeleken bij de dierenarts.

Super tevreden

Super tevreden.. altijd netjes verpakt en nooit lang hoeven wachten..en goedkoper als in de winkel

Snelle levering, leuke acties en goede prijs/kwaliteitverhouding!

Ik ben heel tevreden over Zooplus. Altijd snel mijn bestelling in huis, je spaart ongemerkt voor leuke cadeaus en de prijs is goed!

Goede service en goed geprijsde producten.

Altijd goede service en ruime keus aan producten. Ook de klantenservice erg vriendelijk en denkt mee voor evt oplossingen mocht er een probleem zijn. Top! Ga zo door!

Supersnelle service

Supersnelle levering. Artikels netjes verpakt en mijn kat is dol op het verpakkingslint.

Altijd tevreden

Een ware traktatie voor mijn poezen

Nog nooit had ik gehoord van matatabi, en mijn poezen (2 zusjes) van nu toch al 14 jaar zijn daar niet enkel verzot van, maar ze reinigen hun neus, sinussen,..... waardoor ze nog wel een aantal jaren gezellig verder kunnen spelen. En de levering is altijd heel correct en vlot, ook de bestelling verloopt heel vlot, dus een dikke 10 van mij. Groeten

Snelle en correcte levering

Prijs kwaliteit verhouding is goed! Snelle bezorging! Leuk om van de gespaarde punten een snack voor mijn hond mee te bestellen.

Supersnelle service, vriendelijke klantendienst en een zeer uitgebreid aanbod met leuke extra's

Zooplus heeft een supersnelle service waardoor je zelfs je brokken nog tijdig in huis hebt als je er wat te laat aan dacht om ze te bestellen. Ze hebben ook een zeer ruim aanbod en hebben ook gezondere alternatieven wat ideaal is voor de ietwat gevoelige huisdieren. Wanneer je vragen hebt staat de klantendienst ook meteen op een vriendelijke, behulpzame manier voor je klaar. Wat helemaal leuk is aan Zooplus zijn de leuke extra's: er zijn vaak voordelige aanbiedingen, je krijgt regelmatig een gratis artikel, er zijn tal van kortingscodes en je kan punten sparen waarvoor je zelf iets leuks kan uitkiezen voor je viervoeter of je kan het schenken aan een goed doel.

Al enkele jaren bestel ik via de website, het werkt prima!

Veel keus, scherpe prijzen, snelle levering en zeeeer goede klantenservice

+31 132082053

Over zooplus