Zooplus heeft altijd leuke acties. En een betere voordeel qau dierenvoer. Enkel min puntje vind ik eigenlijk dat ze altijd de kattengrid bij de breekbare kuipjes doen helaas. Maar de rest altijd perfect. Ik zal zeggen zo door gaan.

Altijd goed

Meerdere malen besteld, duurt dagje langer. Maar dan ben je wel goedkoper uit. Nooit problemen gehad met Zooplus! Aanrader!

Geweldig!

Duidelijke site, makkelijk om bestelling te plaatsen, punten verzamelen voor gratis producten en snelle levering. Wordt altijd netjes op de hoogte gehouden van de status.

Geweldige service , goede producten , goede kwaliteit , puntensysteem is top heel blij mee

Goede service!

Groot assortiment, goede prijzen en goed en snel geleverd.

Fijne dierenwebshop

Een dierenwebshop met een ruim aanbod. Let wel, besteld is besteld. 2 minuten na bestelling kan niks meer aangepast worden, terwijl de bestelling pas 3 dagen later wordt ingepakt. Service is niet erg vriendelijk en meedenkend.

prima service

prima ervaring met zooplus

Breed assortiment

Voor onze kat hebben wij nu speciaal voer nodig voor zijn blaas, hier hadden wij de keuze uit meerdere merken. Op de site was alles makkelijk te vinden en de volgende dag werd het probleemloos bezorgd. Ook is er een mooi korting systeem, wat al op voorhand uitrekent wat je voordeel is en hoe aantrekkelijk het is. Erg tevreden over de bestellingen.

Goede kwaliteit en bezorging

Ik bestel hier altijd mijn kattenspullen. Goedkoper dan andere winkels. Enige minpuntje is dat sommige artikelen soms uitverkocht zijn waardoor je moet wachten. Over de bezorging wordt je goed geïnformeerd en de bezorger is altijd vriendelijk en netjes.

Makkelijk en snel bestelt

Je kan gemakkelijk je bestelling doen en is snel thuis bezorgd. Regelmatig mooie aanbiedingen.

Super service

Reeds geruime tijd bestel ik bij zooplus en altijd tevreden. een echte aanrader

A-merken voor de beste prijs

je kan goedkoper voer kopen maar ik wil voor mijn hond en kat alleen maar A-merk en deze vind je nergens goedkoper. levering binne 2 à 3 dagen, Ruime keus=ze in snacks en een leuk spaarsysteem

Groot assortiment

Groot assortiment, snel geleverd en een goede prijs. Prima hoor.

Zooplus is en blijft altijd mijn go to webshop. Je hebt veel producten van uit te kiezen en ze zijn van hoge kwaliteit voor een lagere prijs dan andere winkels. Het concept van zoopoints is ook zo geweldig bedacht. Je kan gratis iets uitkiezen met je zoopoints of het doneren. Ik heb zo vaak hier besteld en iedere keer versturen ze het pakket snel en in de beloofde tijd.

Super betrouwbaar en snelle leveringen

Sommige leveringen komen uit Duitsland maar desondanks zeer snel, doorgaans binnen 2 a 3 dagen thuis. De producten zijn zoals omschreven. De prijzen zijn vaak ook lager dan in de winkel en andere webshops. Je spaart punten voor meer korting en er is een apart kortingsplan tegen betaling. Enig minpuntje tot nu toe is de levering van kattengrind; de wijze van verpakking is zodanig dat tijdens het transport de verpakking beschadigd raakt met als gevolg een lekkende zak grind.

Stipte en juiste levering

Kwaliteit en goede prijzen. Stipte leveringen. Ik ben zeer tevreden en raad uw site aan aan mijn dierenvriendinnen.

Nette afhandeling van de bestelling

De bestelde producten worden netjes thuisbezorgd binnen de beloofde termijn. Is netjes verpakt. Dus geen klachten

Bezorging uitstekend, had wat moeite product te vinden.

Zie hierboven.

topvoer voor een goede prijs

snelle en goede levering en neem deel aan een spaaractie

Prima webwinkel

Ik bestel alles voor mijn honden en katten hier. Ruime selectie, goede prijzen, en het wordt normaal binnen drie dagen geleverd. Wat wil je nog meer?

zeergoed

grote keuze,betaalbaar,goede snelle levering ,ga zo door

zeer behulpzaam en correct

2x op rij levering problemen gehad en zeer professioneel aangevangen et alternatief geboden

Prima webwinkel

Ze hebben scherpe prijzen, leveren over het algemeen binnen een dag of drie en dag is prima voor dierbenodigdheden. Zending komt altijd goed aan!

Super diensten

Mooie prijzen goeie service

Fijne winkel om iets te bestellen

Fijne winkel om online bij te bestellen. Het bestellen gaat makkelijk en het is snel geleverd.

+31 132082053

Over zooplus