Prettig

Handige overzichtelijke app, leuk spaarsysteem, snelle verzending.

Product ok, klantenservice slecht

Door systeemfout bij Zooplus wordt dubbele bestelling gemaakt en geld afgeschreven. Navraag hierover bij klantenservice eindigt in botte en korte reacties die het gevoel geven dat ik niet moet zeuren.

Ben helemaal tevreden

Als er iets te weinig geleverd is .dat kan altijd is het contact vriendelijk en correct dat wordt het zonder problemen na gezonden. Toppie

Goede service en scherpe prijzen

Wordt Binnen 3 dagen geleverd voor een scherpe prijs

Topservice!

Wij hadden een artikel die te groot was (schoentjes voor onze hond) en wij hoefde deze niet terug te sturen maar mochten het houden. Snelle reacties van de klantenservice. Topservice dus!

perfect

was makkelijk te bestellen en heel snel binnen

Grote keuze aan artikelen voor een redelijke prijs

Er is een grote keuze aan producten voor verscheidene dieren. Voldoende alternatieven dat je niet gebonden bent aan een specifiek merk. Prijs is voordeliger of evenredig als concurrenten en je spaart bijkomend mee voor gratis kado's.

Heel tevreden over het geleverde product.Het voldoet volledig aan al onze wensen. Wel jammer dat het product te laat geleverd maar dat werd goed gemaakt door de excuses van zooplus. Top

Snel en betaalbaar

Goede website, groot assortiment en zeer snelle levering voor een goede prijs

De beste online petstore

Veel keuze Altijd goedkoper dan in de fysieke winkel Leuke en goede aanbiedingen Vind er altijd wat ik zoek Goede levertijd

Everything great!

I have ordered already several times and everything has gone smoothly. Sometimes they can take longer to deliver but that's not a problem

Zeer ruime keuze en supersnelle levering

De keuze is reuze met goede prijzen. De bestelde artikelen worden snel geleverd.

Snelle en correcte leveringen

Heb recent twee bestellingen gedaan bij zooplus was zeer snel en correct geleverd Zeker aan aanrader De prijzen zijn goedkoper dan bij andere winkels Ga zeker nog bestellen bij zooplus

Goede en veilige firma om bij te bestellen

Ik bestel reeds jaren het eten voor mijn teckels. De bestelling is steeds correct en wordt vlug geleverd 1x een verkeerde levering gekregen en 2 dagen na dat ik dit heb gemeld kreeg ik het juiste pakje Goede service, goede prijs en snel

Prima product, goede prijs en heel snel geleverd!

Wij zijn superblij met Zooplus! Prima producten voor onze Bengaaltjes voor een prima prijs. Alles binnen no-time thuisbezorgd. Deze keer de hop-in kattenbakken! Wat scheelt dat een hoop stofzuigen, heel erg blij mee!

Aanrader

Ik bestel zeer regelmatig bij Zooplus. Krabpalen, krabstammen, kattenbak, speeltjes, voeding. Alles komt daar vandaan. Zij hebben een goede service, snelle verzending en goede producten. Het zou top zijn als zij ook Canadian Fine zouden verkopen, maar wie weet in de toekomst.

Snel en goede kwaliteit

Leuke aanbiedingen, breed assortiment, snelle levering

prima. ik ben alleen altijd te laat met mijn zooplus punten in te leveren, dat zou beter geregelt mo

maak bij de bestelling een vakje waar je aan kunt vinken of je zooplus punten in wilt leveren. Net zo als voor een code.

Goede dienst na verkoop

Laatste bestelling waren er veel katten blikken beschadigd. Gemeld en onmiddellijk een oplossing hiervoor aangeboden geweest. Zeer goede dienst na verkoop dus en iedereen blij...

Gemakkelijk en snel

Duidelijke omschrijving producten en lekker snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over de producten de kwaliteit de levering altijd alles in orde dikke duim

Al verschillende bestellingen en altijd zeer tevreden over Snelle levering en duidelijke berichtgeving over de status van je bestelling Doe zo verder zou ik zeggen dikke pluim verdienen jullie en de vervoersmaatschappij

Recomended

Big choice of quality products at competitive prices. Quick delivery. Nice loyalty program.

De levering ging snel. Ik heb dit keer probeer verpakking voor de katten besteld zodat ik kan bekijken wat ze lekker vinden en wat niet. ik ben blij met zulke acties, ik wil namelijk geen dure brokjes kopen of nat voer als ze het niet lekker vinden.

perfekt

Alles gaat vlot, het bestellen zowel als het afleveren

Snelle levering!

We hebben voor onze honden twee Kong Jumbler Balls besteld. Snelle levering en de doggies zijn er heel blij mee. Bestand tegen puppytandjes dat is voor ons zeer belangrijk!

+31 132082053

Over zooplus