Snelle levering en prima producten

Levering is altijd keurig verzorgd en op tijd. Het assortiment is uitgebreid met prima producten voor alle huisdieren, maar ook de buitenvogels worden niet vergeten. Top!

Heb maar 1 x gehad op al m'n bestellingen dat ik niet zo tevreden was. De zakken van m'n Felix droogvoer waren open gegaan en lagen over de hele doos verspreid. Het jammer hieraan was dat ik foto's doorgestuurd had ervan en dat ik gern reactie gekregen heb toen. Al de andere bestellingen prima in orde!

Altijd in orde !

Wij hebben al een paar keer voor onze kat besteld en dit was altijd in orde en eigenlijk ook voor een lage prijs. Nu hebben wij een puppy in huis dus er zal wat meer besteld worden in de toekomst.

Goede voordelige producten

Alles wat onze dieren nodig hebben, voor een goede prijs en snel geleverd. Ook kan je voor leuke gratis producten sparen!

Niet al te goed

In het begin heel goed maar na de zoveelste bestelling niet erg goed niet tevreden

Snel en goed

Elke bestelling wordt snel verwerkt en geleverd

Geweldig en goedkoop

Ik bestel altijd bij zooplus,omdat mij katten dol zijn op bepaald eten dus nergens te verkrijgen is is bovendien is zooplus veel goedkoper

Goede service en topkwaliteit!

Groot aanbod, goede producten en een snelle service. Aanrader dus!

Topproducten

Wat je ziet op foto is ook werkelijk aks het bij jou toekomt

heel goed

Bestellingen worden correct uitgevoerd en snel.

Keurig en netjes geregeld

Bestelling netjes verzorgd. E.e.a. werd later dan verwacht geleverd, maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Dat zie je nog maar weinig.

Groot aanbod aan kleine prijzen

Zeer groot aanbod zowel voor kat en hond. Snelle levering van kwaliteitsproducten aan kleinere prijzen dan in de standaard dierenwinkel.

Waar voor je geld !!!

Zeer goede ervaring naar lang zoeken . Onze hondjes zijn dol op royal canon brokjes

Hele goede ervaringen

Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Zooplus. Er wordt netjes via mail aangegeven wanneer je de bestelde spullen ontvangt. Fijne website, overzichtelijk. Dus zeer tevreden!

Goed voor voor een goede prijs

Haal na al meer dan 2,5 jaar voer voor mijn hondje en bevalt heel goed.

De goedkoopste en snel bezorgd!

Best hier alles voor de katten en zooplus is altijd voordeliger dan andere sites en bezorgen altijd erg snel

Ruim assortiment voor een degelijke prijs

Mooie aanbiedingen en snelle service. Ruim aanbod en prijzen zijn zeker voordeliger dan in de winkel.

Topprodcten op tijd gelevert goede prijzen

Tevreden!

Ik ben al een aantal jaren een tevreden klant bij Zooplus. Goede prijzen, mooie promoties en snelle en correcte levering

Correcte levering en geweldige snack voor mijn hond Goran !!!.

duidelijke webshop en je bestelling is goed te volgen

Heb tot nu toe geen problemen gehad met mijn bestellingen Webshop is duidelijk en je kan je bestellingen goed volgen via de opgegeven bezorger.

service

in begin ging goed bij zooplus, maar de laatster tijd steeds problemen komt pakket na dagen aan en 2 dagen later weer pakket. moet geen twee pakettenper week. dus deze moet terug maar ik weet niet op te lossen

Fijne webshop!

Hele fijne webshop en een goede service

Is niet de eerste keer dat ik iets besteld heb en wordt ook niet het laatste blijven. Goed uitgebreid sortiment met prijzen die fair zijn en snelle levering.

Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd en vaak leuke extra's bij je bestelling!

+31 132082053

Over zooplus