Snelle levering en service, goede prijs!

Zooplus is echt een positieve verrassing geworden, nadat we ze in het begin van de coronapandemie via internet ontdekt hebben. Omdat onze katten veterinair voer voorgeschreven hadden gekregen wilden we dat graag continueren en sindsdien wordt het na een bestelling snel thuisbezorgd en nog tegen een voordeliger prijs dan de toenmalige dierenarts ook. Inmiddels gaan we voor de service en de snelheid van Zooplus en zijn de zooplus-punten mooi meegenomen om af en toe iets leuks voor de beesten uit te zoeken.

Fijne webshop goede service

Hele fijne webshop en een goede service. Veel te vinden voor je huisdier en ze hebben ook nog een leuk spaarsysteem. Top!

Altijd snelle levering en goede prijs !!!

Super fijne site en goede prijzen

Mooie scherpe prijzen van de producten een snelle levering gewoon dik tevreden.

Heb nu 2x bij Zooplus besteld. En bevalt me heel erg goed! Snel geleverd en ook nog sparen voor punten! Ik zal vaker bij jullie bestellen.

Snelle levering. Punten sparen. Altijd wel een kadootje

gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Altijd netjes en op tijd

Groot assortiment om uit te kiezen en altijd netjes en op tijd.

Top altijd!

De service is altijd top en het komt altijd snel binnen, erg fijn. Gewoon aan te bevelen aan iedereen!

Zoals steeds goede kwaliteit en vlotte levering

Bestellen bij Zooplus is makkelijk. Duidelijke website, goede prijzen, vlotte levering. En heel belangrijk, goede producten.

Snelle levering, levering steeds in orde

Op zooplus vind je gewoonweg alles voor je huisdier. Makkelijke website om te bestellen en de leveringen zijn steeds volledig in orde en heel snel geleverd. Ook de prijs van de artikelen is zeer interessant.

Prima spullen

Kwaliteit is tot nu toe, altijd prima. Eventuele minpuntje zou zijn dat levering via verschillende koeriers bezorgd wordt

Prima.

Eigenlijk kan ik Zooplus niet zelf beoordelen. Ik bestel altijd voor mijn lieve zusje 7671VK18 die het héél wat minder heeft dan ik. Zij moet haar hondje en katertje voeden en ook de buitendieren, Zij heeft een groot hart voor dieren, zelf heb ik een poesje van 15 jaar oud. Met AOW+Pensioen is het voor mij geen enkel probleem om haar ruimhartig te schenken. Met veel Liefde. Maar van Haar krijg ik niets dan lof voor Uw prachtige dierenvoeders. Vriendelijke groet, Rob Olive.

Vlotte verzending, alles in orde.

Erg goede servies. Snel en met veel aanbiedingen

Ik heb 10% korting gekregen na de eerste bestelling. Snelle bezorging. Goede kwaliteit. Mooie aanbiedingen. Ben erg blij mee

Gewoon goed

Gewoon goed

Goed en snel!

Ruim assortiment en snelle levering. Leuke kortingen en spaarsysteem. Sommige prijzen kunnen iets scherper, maar over het algemeen correcte prijzen. Enkel de levering door DPD dient geschrapt te worden, want zij zijn een regelrechte ramp (daarom 1☆ minder).... gelukkig worden mijn leveringen wel meestal gedaan door PostNL.

Goeie service en snel bezorgd

Fijne site altijd goedkoop kattenvoer en snel geleverd. Zooplus points ook fijn krijgen regelmatig gratis voer speelgoed hierdoorr.

SNEL, MAKKELIJK, RUIM ASSORTIMENT AAN EEN GOEDE PRIJS

bestellen en leveren snel en efficiënt. Je kan ook producten in kleine hoeveelheid bestellen zo kan je de katjes laten proeven en zien of ze het lekker vinden :-) je spaart punten en kan zo af en toe een extraatje opnemen in de bestelling.

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Fijne webshop met een groot assortiment.

Fijne webshop

Overzichtelijke webshop met een groot assortiment. Leveringen zijn altijd op tijd en producten zijn stevig verpakt.

Mijn blije kat

De bestellingen zijn altijd op tijd, goede kwaliteit en mijn kat wordt er blij van. Dat is het aller belangrijkste! Het bonusprogramma vind ik ook echt van toegevoegde waarde.

Super !

everything on time, a wide range ☺️

• Poleciłbyś nas? Tak

Fijne webshop met snelle levering!

snelle service

bestelling zonder moeite kunnen plaatsen, goede prijs, en als er iets fout gaat met een bestelling wordt er meteen op gereageerd en opgelost, dit is heel erg fijn omdat je toch ( eten) besteld voor de dieren, en die kunnen niet zonder.

+31 132082053

Over zooplus