Behulpzaam en meedenkend

Ondanks dat ik een artikel verkeerd besteld heb, kon ik het toch terug sturen. Je krijgt snel antwoord op je mail en ze denken mee

The best online store I've see so far.

Zooplus has a great selection of food and toys and accessories for my dog. Shipping is near instant. There is subscription program if you want it but you are not pressed to it. There is a point collecting scheeme. And also CO2 offset program. Evrything seemless and very well done. Bravo Zooplus!

Zeer goed wel duurder geworden

Toppruducten met een topservice.

De verschillende producten die wij nodig hebben voor onze kat en hond zijn aanwezig bij zooplus. Na bestelling worden deze steeds goed verpakt en ongelooflijk snel thuis bezorgd.

Ik ben zeer tevreden over Zooplus.

Ik heb goede ervaringen met Zooplus. Altijd goed verpakt& soms goede aanbiedingen. Ik gebruik kattenbakkorrels die jammer genoeg niet hier te koop zijn. DIT zou helemaal te gek zijn.

goede produkten snelle verzending

De produkten zijn haast altijd aanwezig en het kattenvoer is vers die van mij is erg kies keurig maar dat van jullie eet ze ik zou zeggen ga zo door dan blijf ik lang klant. groet carla.

Fijne winkel voor mijn poezen

Snelle service, goede kwaliteit en goedkoper dan waar ook. Zooplus helemaal toppie!!!

Alles is geweldig en de producten worden in detail beschreven en de prijzen zijn erg goed. Op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden en raad het ten zeerste aan.

Service en kwaliteit voor weinig geld

Goede service Snelle levering Goede kwaliteit Goed verpakt Spaarplan om u geld uit te sparen en punten die je kan verzamelen voor gratis producten zijn zeker een pluspunt Heb niets negatief te melden De 10 op 10 is zeker terecht Nogmaals bedankt dat jullie bestaan

Prima leverancier voor ons kattenhotel

Veel keus en meestal alles op voorraad. Snelle levering. Kortingssysteem ook top! Enige probleem zijn de wisselende bezorgers. DPD maakt er vaak een bende van.

100% tevreden

Altijd op tijd ik ben 100% tevreden

Goede prijs/kwaliteit!

Ik bestel hier al jaren voor mijn diertjes en het is altijd van goede kwaliteit. Soms kan de levering iets langer duren dan ik had gehoopt, maar verder is alles perfect!

altijd snelle levering

En zeker niet duur!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit , ook mijn hond is blij!

Alles volgens wensen verlopen.

Helemaal Top

Bij elke bestelling verloopt alles soepel en snel.

Alle bestellingen altijd keurig verpakt en snel geleverd

Duidelijke website, kwaliteit voor goede prijs, snel geleverd en goed verpakt, leuke spaaractie

helemaal goed

altijd netjes op tijd en juiste producten

Snel stipt kwaliteit goedkoper

Helemaal ok, soms geraak ik niet aan minimum bedrag om geen verzendkosten te hebben

Goede kwaliteitsproducten en snelle levering

Als wij bestellen is het goed om te weten dat het product binnen 2 tot 3 dagen bij ons zijn. De prijzen zijn goed en ook de kwaliteit van de producten zijn uitstekend

Mijn pakket is niet aangekomen. Dit was me nog nooit overkomen bij Zooplus. Natuurlijk kan zoiets wel eens voorkomen. Zooplus stuurt nu zonder probleem een heel nieuw pakket. Prima service!

Altijd goed

Fijn dat je daar op kunt vertrouwen. Alleen was het jammer dat in de korte periode van gratis verzending er een aantal soorten van het merk Tigerino lavendel en citroen geur niet op voorraad waren maar paar dagen erna wel. Wellicht aktie keer herhalen!

Prijs - kwaliteit zeer gunstig en correcte afrekening/levering

Als Belg /vlammig ben ik reeds jaren klant bij zooplus en tot op heden geen enkele keer misnoegd moeten zijn . Alhoewel we midden in corona crises zitten heb ik nooit problemen gehad qua betaling/levering en derden. Een klein minpuntje betreffende gratis leveringen zou toch in mijn ogen ietsje lager mogen zijn en reeds vanaf 25€ ipv 39€ voor gratis levering. Zoals het nu loopt zullen nog jaren klant blijven bij zooplus en kan het alleen maar aanraden voor wie gezonde voeding wenst voor zijn huisdieren . Alvast Bedankt team zooplus en doe zo verder. Vrg : Een tevreden klant .....

Top online dierenwinkel

Niet altijd alles voorradig, maar binnen enkele dagen aangevuld en altijd top in levering

+31 132082053

Over zooplus