top top top , zeer tevreden

Bestelling steed verzorgd en netjes geleverd , top dat je met de bonuspunten ook eens iets anders kan proberen

Fijne webwinkel met goede aanbiedingen

Het is altijd leuk om even rond te neuzen bij Zooplus. Ze hebben ontzettend veel en de prijzen zijn goed. En ook het spaarprogramma levert altijd leuke dingen op.

altijd goede service

Top webwinkel

Zooplus heeft een enorm uitgebreid assortiment, voor elk huisdier. Het fijne is dat je ook punten kan sparen telkens als je een bestelling doet. Met die punten kan je gratis leuke extraatjes krijgen. De levering is snel en correct. Als er een probleem is wordt dit dadelijk opgelost. Vorig jaar had ik een grote zak hondenvoer gekocht, samen met een aantal blikken. Mijn hond is toen plots gestorven en ik heb alles mogen terugzenden, zonder probleem.

Mijn favoriete dierenwinkel

Zooplus biedt de beste aanbiedingen voor onze twee dierbare kattenvrienden. Zooplus heeft een breed aanbod aan soorten snacks en voer van verschillende merken.

Snelle levering, goed verpakt

Hondenvoer gekocht tegen een goede prijs, elders duurder. Eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Top service, snelle levering en super prijzen!

Altijd dik in orde

Zooplus is zeer handig op de website als via de app. Ze beschikken over een ruim aanbod en doen heel wat promoties. Als ik iets bestel heb ik het binnen de twee dagen of zelfs de dag erop. Bij een bestelling heb ik eens iets niet ontvangen en toen ik reageerde kreeg ik de dag erop direct antwoord. Het was niet meer leverbaar en ik kreeg mijn geld teruggestort.

in 1 woord geweldig.

Alles snel en netjes geleverd. Normale prijzen, meestal goedkoper dan elders. Gemakkelijk alles online te bestellen op handige webside.Ben zeer tevreden. Ga zo door.

Producten prima en op tijd ontvangen.

Kwalitatief, snel en betrouwbaar

Al sinds jaren nemen wij voer en andere producten af voor onze poes. Altijd goed en snel geleverd.

Zeer Goed

snelle levering ,goed verpakt.

Voor herhaling vatbaar :)

Fijne prijsjes en alles zeer snel in huis. Perfect en zeker voor herhaling vatbaar

snel en goed

Ruime keus ,kwaliteit, goedkoop.

Geen gedoe gewoon goed.

Veel keuze voor alle dieren voor groot en klein. Snelle levering. Met de gespaarde punten kan je gratis dingen kopen.

Correcte en snelle levering

Een groot assortiment in het gamma. Er is altijd een correcte en snelle levering. De artikelen zijn altijd netjes verpakt. Geen opmerkingen.

Alles zoals het hoort.

Bestelling snel en correct geleverd.

Heel tevreden

Groot en kwalitatief assortiment. Vlotte bezorging. Een leuk spaarprogramma. Milieuvriendelijk. En ze ondersteunen goede doelen op het gebied van dierenbescherming.

Snelle en correcte oevering

De bestelde spullen (bench en speeltjes voor de hond) werden sn l en correct geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen.

Prima website en snelle en goede afhandeling van de bestelling.

Gemakkelijk gebruik van de website en de prijzen zijn concurrerend met andere aanbieders. Zeer snelle levering van de bestelling.

Netjes, correct

Goede prijs kwaliteit verhouding. Op tijd bezorgd

Snelle levering en communicatie. Levering klopt altijd en ook een goede service bij terug zenden.

Uitstekende service en altijd snel geleverd

fijne winkel

kopen hier vaak spullen voor de dieren en zullen dit blijven doen ook de kortingen zijn fijn top

Top shop

Zeer snelle en correcte levering. Zeer goedkoop in vergelijking met andere winkels Ruime keuze

+31 132082053

Over zooplus