Goede prijs en snelle levering

Een prettige site voor dierbenodigdheden. Ze hebben een zeer ruim aanbod tegen goede prijzen en de levering is heel snel.

Prijs - Kwaliteit en super leverbaar

Altijd snelle en correcte aflevering.

Prijs/kwaliteit nr 1

Zeer snelle en vlotte levering

Toppie

prima kwaliteit , prijs en vlotte levering

Overzichtelijk, ruime keuze en snelle levering.

Topzaak

Wij zijn erg tevreden over Zooplus. We kopen altijd Wolf voer voor onze honden die er altijd van smullen.

Goeie ervaring

Zooplus is een deskundige, uitgebreide en overzichtelijke online webwinkel voor alle lieve, mooi en geweldige huisdieren. Mijn ervaring met Zooplus is dat het een snelle levering bied rondom bestellingen en vooral goeie communicatie via de e-mail en de telefoon geef/bied. Ga zo door Zooplus, jullie doen het fantastisch!

Zoo super plus

Makkelijk , snel en altijd goed

Gewoon goed

Afspraken online prima geregeld Automatisch korting toegepast

Super tevreden over kwaliteit producten en over dienstverlening. Verder website heel duidelijk. Kortom onze golden retriever Bo tevreden, dus wij als baasjes meer dan tevreden

Ik bestel al een paar jaar bij Zooplus en ben van plan om dit nog jaren te doen.

Vlotte levering, niet duur, punten sparen, katten tevreden. Wat wil je nog meer ?

Altijd netjes geleverd Super voor elkaar

Eenvoudige bestelling, vlugge levering en mijn kat tevreden.

Bestelling eenvoudig, levering correct. Mijn kat is dol op de snacks. Echt een luxe om in deze corona tijd, waar het moeilijk is om te winkelen, zijn snacks waar hij verzot op is, te bekomen. Bedankt.

Een echte aanrader, snelle levering. Gemakkelijk,top

Je kan besparen, als je bij de pinken bent.

Je krijgt korting/zooPoints als nieuwe klant, maar houd de geldigheidsdatum en voorwaarden goed in de gaten. Met m'n punten bestelde 'k 4 blikken WOLF (84 punten/blik). Als 'k nu kijk, is 't plots 168 punten/blik?

Zooplus is the best for us, miauw

Super service en goede kwaliteit.

Super tevreden! Nooit problemen en duidelijke uitleg over de voeding!

Super tevreden! Nooit problemen en duidelijke uitleg over de voeding! Via de duidelijkheid bij iedere soort voeding, heb ik de juiste voeding gevonden voor mijn 2 energieke Jack Russels! Zo bestellen wij ook steeds voor mijn mama haar 6 perzische katten hun snacks, korrels enzovoort Zeker een aanrader! & prijs, kwaliteit!

Alles loopt vlotjes

correct geleverd

correct geleverd , en snel.

Er werd vooraf meegedeeld dat levering langer op zich kan laten wachten maar niets was minder waar. Alles netjes, snel geleverd. Via messenger contact opgenomen voor wat meer informatie over een product en snel een vriendelijk antwoord teruggekregen.

Altijd behulpzaam mocht er iets aan de hand zijn.

Heel goed.

Zooplus is de beste!

Het was snel en goed verpakt.

Goede duidelijke website. Duidelijke communicatie wanneer bestelling aan komt. Schappelijke prijs

Veel producten en goed betaalbaar

Ze hebben veel verschillende producten voor beide van mijn huisdieren. Bestellen gaat erg gemakkelijk en de levering is meestal snel. Als er wel wat is, is de klantenservice snel, vriendelijk en effectief. Ik ben er blij mee

+31 132082053

Over zooplus