Veel producten en goed betaalbaar

Ze hebben veel verschillende producten voor beide van mijn huisdieren. Bestellen gaat erg gemakkelijk en de levering is meestal snel. Als er wel wat is, is de klantenservice snel, vriendelijk en effectief. Ik ben er blij mee

Top service en producten

Producten zijn snel geleverd, alleen jammer dat je niet je eigen bezorgdag kan bepalen. Met 20 kg kattengrit wil je de bezorgers niet onnodig laten komen. Bonusprogramma is echt ideaal. Hele leuke dingen mee kunnen kopen. Ook de klantenservice is erg snel want mijn probleem was meteen opgelost. Ik raad Zooplus zeker aan! :)

uitmuntend

Goede en snelle service. En daar kom je pas achter als de pakketdienst of de post een foutje maakt. Dit werd keurig en snel opgelost en het is prettig dat te weten. Zeer vriendelijke medewerkers ook die met je mee denken.

Heel goed ervaring

Uitstekende producten tegen redelijke prijzen.

Veel keuze, snelle levering en fijn contact.

Heb al heel wat keer besteld bij Zooplus want veel keus en goede prijzen en aanbiedingen. Een probleempje met een kapotte zak werd onmiddellijk en zeer snel opgelost, op een hele prettige manier. Ik ga nergens anders :-).

Groot aanbod en goede service

Snelle levering van goede producten.

perfect super snelle goede levering

nette verpakking snelle service erg tevreden

Goede prijze ruime keuze

Een ruim assortiment bij Zooplus met concurrende prijzen. Ik ben zeer tevreden. De bestelling werd ook snel geleverd.

Zeer goede service

Al vele keren besteld en altijd zeer tevreden

Wie op zoek is naar kwaliteit voor een goede prijs is bij Zooplus op de juiste plaats

Sinds enkele maanden deelt onze prinses Oreo haar huis met ons. Tja, hondjes hebben baasjes, poezen hebben personeel. Vanaf het begin stelde onze dame haar eisen wat haar eten betreft. Niets was goed genoeg. Enkel de brokjes en het natvoer van Wild Freedom was goed genoeg. Blij dat Zooplus dit in het aanbod heeft. Ons poezenbeestje eet dit sinds ze zelfstandig kon eten en zal hier (althans dat denken wij) niet meer van afwijken. Hoe eenvoudig kan het zijn? Je keuze maken, bestellen, betalen en een paar dag later staat alles bij je thuis. Tevreden klant sinds dag 1… alleen… oppassen dat je je niet laat vangen aan het leuke speelgoed en snoepjes. Voor je het weet heb je alweer een hengel, een set veertjes of lekkernijen besteld. Zoopluspunten verzachten echter het leed en de extra kost.

Ik ben al altijd zeer tevreden geweest ,,altijd vriendeli en correcte service gekregen.

Uitstekend en ik kan zooplus aan iedereen aanbevelen.

Altijd goed!

Altijd goed!

Altijd tevreden over de producten en de levering.

Verzenddatum niet bekend

Bestellen is gemakkelijk, enige nadeel hieraan dat ik de leverdatum niet kan aanpassen en niet van tevoren weet, wanneer het geleverd wordt. Soms gaat het pakket naar de DPD ophaal punt en het pakket, die wij bestellen, is altijd rond 20 kg. Super onhandig om het dan nog op te moeten halen

goede producten tegen een goede prijs en snelle levering

bestelling wordt altijd snel en goed afgeleverd, mooie aanbiedingen en door die spaarpunten heb ik ook eens ander soort voer voor mijn katten uit kunnen proberen, met als gevolg dat ze nu krijgen wat ze echt lekker vinden

Super Store

Goede kwaliteit en snelle service Onze Amstaff is altijd dol enthousiast als zijn doos geleverd word

Makkelijk te gebruiken website

Fijne ervaring met Zooplus. Altijd snel en goedkoop het eten en speeltjes voor onze hond en kat in huis!

Heel veel keus

Mijn hond werd te zwaar, dus ander voer gezocht. Heel veel keuze op de site tegen een mooi prijsje. Ik was zo geslaagd. Ga zo door.

Very good.

I ordered a leash for the dog before Christmas, writes that the delivery will take longer, but I received it after 2 days. My dog ​​really loves cowhide sticks. Very good prices and fast delivery. Great store. 100%

Ruim aanbod aan scherpe prijzen

Gewoon niets op aan te merken, zeer gemakkelijk met thuislevering, niet zeulen met zware zakken honendbrokken. Prijzen zijn heel concurrentieel

Hetzelfde voer als in de winkel, maar dan stukken goedkoper.

Binnen 2 dagen mijn bestelling thuis afgeleverd!!!! Ik zie nl mezelf nog niet met zakken van 20 kg achter op mijn fiets zo ver fietsen. Het wordt netjes binnen gezet, zonder commentaar. De bezorger biedt het dikwijls zelf aan. Geweldig!!!

Uitstekende prijs kwaliteit!

Ik ben een uitermate tevreden klant!

Het merk wat ik bestel is altijd op voorraad. Laatst kleine beschadiging van verpakking maar is heel netjes opgelost.

Fijne webshop, goede prijzen

Goede prijzen en fijne service! Dat puntensysteem houd het leuk

Algemeen goede ervaring

Pakketjes kwamen twee maal beschadigd toe maar werd steeds rechtgezet. Ik bestel hier graag omwille van de goede prijzen. Als je flexibel bent in je merken kan je goede deals binnen halen ;) Goede service!

+31 132082053

Over zooplus