Algemeen goede ervaring

Pakketjes kwamen twee maal beschadigd toe maar werd steeds rechtgezet. Ik bestel hier graag omwille van de goede prijzen. Als je flexibel bent in je merken kan je goede deals binnen halen ;) Goede service!

Levering snel en goed de hond is er super blij mee

Afspraak is afspraak , dus gewoon goed !

Sinds enkele jaren bestel ik alleen hier.

This is the place for my pets needs.

Good quality stuffs and fast delivery.

Goede service veel keuze en snelle levering

Vooral de snelle levering is heel fijn!! Onlangs duurde het tijdens de kerst ietsjes langer vanwege de drukte bij de bezorgdienst en toen ontving ik zelfs een kortingscode voor de volgende bestelling.

Zeer tevreden klant

Zeer goede producten aan een scherpe prijs en bovendien een snelle levering. What more do we nee.

Veel keuze, snelle levering en kwaliteitsvolle producten !

De voordeligste speciale niervoeding voor de kat

Mijn kat is op leeftijd en heeft nierfalen, een bekend probleem bij oudere dieren. De speciale voeding is best duur, maar Zooplus levert het voor de beste prijs. Ik heb meteen 2 zakken brokken van Hill's besteld waardoor je nog wat meer voordeel hebt. Alles werd keurig en snel geleverd, complimenten in deze drukke tijd!

Netjes op tijd geleverd

produkt conform bestelling en in goede staat.

Betaalbaar dieetvoer

Onze beide poezen hebben dieetvoer nodig. Bij de dierenarts viel ik achterover van de prijs. Bij Zooplus aanzienlijk voordeliger. Snelle levering. Door het spaarplan ook eens een extra speeltje voor de dames. Bestellen via de app gast makkelijk en snel. De opnieuw bestel knop is ideaal.

Het speciale Kat voer, is veel goed koper in een grote hoeveel.heid Ben er erg blij mee, de verzending is snel en gratis zooplus top.

Snel geleverd. Een van de weinige aanbieders die 12 kg + 3kg gratis hondenvoer van Smølke aanbieden.

professioneel

Overzichtelijke website Ruim en verscheiden aanbod Duidelijke bestelopties Veilige betalingsmogelijkheden Snelle verwerking en levering

Vlotte levering

Goed dieetvoer voor onze kat wegens voedseallergie.

Snelle levering & scherpe prijzen

Zooplus levert altijd snel en alles zit netjes verpakt. Prijzen zijn scherp en ruim product aanbod.

Onze ervaring met zooplus is nog steeds prima

Ruim aanbod en goede kwaliteit

Ruim aanbod, veel keuze. Goede service en goede kwaliteit. Snelle levering. Veel promoties en acties. Een tevreden klant.

snelle levering en een uitgebreid assortiment

Alles wat ik de afgelopen jaren besteld heb is altijd netjes op tijd geleverd en ik heb nog nooit problemen ervaren bij Zooplus. De website is zeer gebruiksvriendelijk met makkelijke herhaal functie van je bestelling. De mailing is gelukkig niet overdreven veel en vaak ook interessant met leuke aanbiedingen.

Snelle levering, mooie prijskwaliteit

Uitgebreid gamma, voor elk wat wils. Snelle levering

Alles wordt altijd netjes bezorgd Ook de prijs is oke

Voor het terugsturen van goederen goed en netjes geholpen.

Altijd super!

Leuke producten met leuke prijzen & snelle levering! Enkel maar goede ervaringen gehad!

Perfect en zo niet dan word het perfect naar wederzijds contact.

Soms is de bezorging niet op tijd ( maar word gecompenseerd bij volgende bestelling ) producten, verpakking en vriendelijkheid personeel 100%.

Veel goedkoper dan in winkels

Veel goedkoper dan in de winkels. Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Perfect!

Goede communicatie, producten en levertijd!

+31 132082053

Over zooplus