Snel geleverd en altijd in orde

Altijd fijne deals en goede prijzen. Steeds tijdig maar ook snel verzonden en geleverd. Super handig is ook om je vorige bestellingen te kunnen herhalen zonder steeds de producten weer te moeten gaan zoeken als je zoals mij systematisch het eten van je dieren maandelijks aankoopt! Groot assortiment ook steeds.

Heel tevreden over producten en redelijk prijjsconcurerend

Tevreden! :)

Ik bestel altijd mijn kattenvoeding via Zooplus. De levering is altijd supersnel en het Zooplus spaar programma is een leuk extra'je!

Ik bestel al een jaar jullie producten..en super tevreden ..altijd gelijk reactie ..ook al is dat pas 1keer voor gekomen net voor de feestdagen..gelijk duurd ff is vertraging..maar verder zal ik altijd blijven bestellen ga zo door zeer tevreden namens onze baasjes ..en wij Bo ..en Binky

Correct!

Nu 3x iets besteld, steeds alles correct verlopen...

Altijd correct en levering is altijd op tijd

Veel variatie en keuze. Je vindt alles wat je nodig hebt. Een echte aanrader als je dieren hebt

Mijn vaste adres voor dierbenodigdheden

Site biedt enorm veel keus. Het voer dat ik bij de dierenarts kocht, koop ik nu goedkoper bij Zooplus. Daarbij veel aantrekkelijke acties en kortingen. Je spaart automatisch zoopoints om leuke kado’s uit te zoeken. Ik koop meestal wat meer tegelijk, zodat ik ook geen verzendkosten hoef te betalen. Ik blijf hier kopen. Als ik dan toch een klein punt mag noemen: ik zou willen dat ik bij de adressering kan kiezen voor een afhaalpunt.

Goede en snelle levering. Voldoende keuze! Ideaal.

Snel geleverd en goed verpakt

Super snel geleverd , goed verpakt . Zeer tevreden

Prima spullen en goede levering

kan ik iedereen aanbevelen

een leverancier waar je op kunt vertrouwen

Ruime keuze en zeer snelle correcte levering.

top

krijg altijd alles netjes op tijd en keurig ingepakt en kan t pakketje goed volgen

Heel sterk service gericht.

Sinds kort heb ik Zooplus ontdekt. Wat een service. Maar dat niet alleen, Aanbiedingen, kortingen, bonuspunten voor gratis artikelen en dat allemaal bij lage prijzen. Zelfs kan je bij Zooplus euroclics verzamelen. Kortom eenmaal Zooplus, altijd Zooplus

Snelle levering, uitstekende producten

Zooplus heeft een breed aanbod, ook in speciale voeding voor mijn suikerkat. De levering is altijd vlot en zorgvuldig.

Als de katten niet klagen waarom zou ik...?

De naam Zooplus doet zijn eer aan. Het is een pluspunt om te kunnen bestellen via Zooplus.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. 1 x is er iets fout gegaan en dit is door de klantenservice supersnel en netjes opgelost.

Zooplus is voor mij Top!

Ik bestel graag bij Zooplus De bestelling is altijd netjes verpakt en binnen een paar dagen in huis.. bovendien is er ook een spaarplan wat ook stimuleert, zo heb ik onlangs velen producten gratis uit kunnen kiezen voor onze hondjes en kat ;-)

vlot en correct!

Vlotte en correcte leveringen. Eén keer foutje in de levering en onmiddellijk rechtgezet. Correcte prijzen. Uitgebreid aanbod. Kortom: erg tevreden!

TOP!

Snelle levering en goede producten!

super snelle en correcte levering

nette en zoals altijd weer een snelle correcte levering

tevreden

Super snelle service en snelle levering

Altijd prima

Gaat altijd perfect, nooit problemen.

super snelle service

altijd snel geleverd en tegen een goede prijs

Best wel heel tevreden over de producten en service

Heel propere en snelle service als ik toch 1 opmerking mag maken graag het pakje indien niet thuis in de garage te plaatsen zekers als het regen buiten maar voor de rest zeer tevreden

Gemakkelijk, overzichtelijk ivm ingrediënten van de specifieke voeding, goedkoper dan in plaatselijke speciale dierenzaken, snelle levering aan huis. Vind per dierenras het nodige voor elk huisdier uit een ruime keuze, Spaarpunten eenvoudig omruilen, keuze uit vele gratis producten.

+31 132082053

Over zooplus