Nadat voor de 2e keer mn pakket niet was aangekomen, zonder problemen snel een nalevering gehad!

Medewerkers zijn behulpzaam en klantvriendelijk.

Service is b perfect. Alleen de levering kan soms langer duren , maar dat ligt aan DHL.

Goed voordelig en snel

Onze poes had opeens ander voedsel nodig daarom heb ik bij zooplus besteld, ten eerste goedkoper dan bij de dierenarts ten tweede één zeer snelle levering, wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker vaker bestellen

Ik had alles snel in huis en ik kon heel makkelijk achteraf betalen

Een snelle en goede levering

De bestelling kan snel gedaan worden via herhaal- order. Prima producten en snelle levering!

Altijd op tijd geleverd. Zeer tevreden over de service. Bestel altijd mijn kattenvoer, accessoires bij jullie. Trouwe klant uit België

Goede en vlotte service goedkoop

Mijn ervaringen

Zeer goede kwaliteit en service. Zal jullie aanbevelen aan anderen.

Bestellen en binnen 3 dagen in huis

Goede levering

Voor mij ook nr. 1!

Betrouwbaar, snelle verzending, duidelijke omschrijvingen, een top webshop! Prijzen zijn ook zeer interessant!

Super online dierenwinkel

Super online dierenwinkel

Goede en snelle service , prijs is aantrekkelijk En me hond staat te popelen als ik zn bak neer zet zo lekker vindt die de brokken Dus zeker een aanrader

Super goed

Snelle levering als er problemen zijn reageren ze snel en komen dan met een gepaste oplossing. Mijn hond is gek op de kong speeltjes en de wolf and wilderness is hier erg geliefd

Stipt en correcte levering

Snelle, correcte levering en bestelmogelijlheden

Supersnelle levering

Goede ervaringen. Bedrijf werkt zeer snel

Top online dierenwinkel

Een e-shop waar je alles kan vinden voor je huisdier. If you can think of it, zooplus has it! Naast een brede waaier van producten, bieden ze een snelle levering aan, en dat allemaal aan een goedkopere prijs dan in de winkel! Wat kan je meer wensen?

Mijn dierenwinkel

De orders die ik plaats komen goed aan bij mij en mijn dieren, het voedsel is lekker en goedkoop, nog goedkoper met extra klantenkorting.

Supersnelle levering tegen een leuke prijs

Mijn ervaring zegt dat ik tegen een lage prijs mijn kattenvoer ook nog eens gratis aan huis geleverd kan krijgen. Ik hoef niet meer zo te sjouwen, waardoor ik ook nog eens tijd overhoud om met ons kattenkind te spelen.

snelle bestelling, snelle levering

Als ik bestel weet ik dat ik maar 2 à 3 dagen moet wachten voor mijn bestelling aankomt. Ik ben héél tevreden over de Post NL dienst

Hele goede en snelle service,en goede prijskwaliteit

Ik bestel al een aantal jaren mijn dierenvoeding bij Zooplus en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Zodra ik bestel is het er echt binnen 1- 2 dagen en altijd netjes verzorgd. Ook erg fijn dat je achteraf kan betalen. Ik ben dus meer dan tevreden en blijf zeker een vaste klant.

Altijd op tijd en het juiste product aan een goede prijs

Altijd op tijd het juiste product aan een scherpe prijs

Goed assortiment en snelle verzending

Uitgebreid assortiment, makkelijke site.

Goede service en prima producten

Ruime keuze in producten van goede kwaliteit. Service is prima. Wij blij, onze katten tevreden.

Mijn Duitse herder staat te springen om de doos uit te pakken

En wanneer mijn hond zo blij wordt wanneer ze de bus van de pakketservice ziet die haar voer brent, is het vrouwtje ook gelukkig. Naast de goede kwaliteit honden en kattenvoer voor betaalbare prijs, is de snelheid van leveren en communicatie wanneer je je pakket ontvangt uitstekend. Bovendien kun je met de gratis punten snacks ontvangen die altijd voor een groot feest zorgen bij al mijn harige viervoeters.

+31 132082053

Over zooplus