Alles perfect

Alles word snel geleverd zonder probleem

Een hele fijne gebruiksvriendelijk site

Een fijne webwinkel voor je huisdieren. Prijs / kwaliteit verhouding is goed Leukere aanbiedingen

Jarenlang heel tevreden!

Ik heb eerst in Duitsland gewoond 11 jaar, en daar kwam ik in contact met Zooplus . Nu alweer 10 jaar in totaal vaste klant. De service is goed en prijs kwaliteit verhouding is top. Regelmatig leuke aanbiedingen Snel in huis, meestal binnen 2 dagen. Netjes verpakt. Klantenservice is top, als er iets verkeerd gaat wordt dit direct opgelost. En je spaart voor gratis producten, ook altijd leuk en tevens mag je je punten ook aan een goed doel schenken. ;) Kortom, mijn kat Joey verheugt zich al altijd als het pakket binnenkomt, en mijn 2 honden idemdito :)

Altijd voorraad van wat ik nodig heb

Is een goede webshop voor alle huisdieren nodigheden

Beste, Ik heb ondertussen al is een krabpaal, voeding voor katten en kattenbakvulling besteld...alles boor de kat! Ik vind de kwaliteit, prijs en service ongelooflijk goed. Je plaats een bestelling en 2 dagen later heb je ze al in België. Ze hebben ook een ruime keuze, voor ieders wat wils. Van dag één dat ik klant werd,ben ik super tevreden..weet je iets niet..stel je vraag en ze geven vlug reactie. Je kan er punten sparen wat ook leuk is. Ik ga er nooit nog weg voor men kat spullen, want zooplus is kwaliteit en prijs de beste. .ik raad het iedereen aan om het te proberen wedden dat je terug keert!!

Op Zooplus vind ik alles wat wij voor onze hond nodig hebben aan een voordelige prijs en met een uitstekende service.

Fantastisch!!!

Vrijdag 31 december besteld en op 3 januari al in huis. Dat vind ik een super prestatie met de feestdagen. Zooplus is voordelig en de leveringen gaan altijd heel snel. De klantenservice antwoord heel snel. Makkelijke website. De bonusschop vind ik heel leuk, ik bestel eten voor 11 honden binnenkort worden dat er 13. Ook voor 2 katten en voor 2 konijnen. Allemaal geadopteerde sukkelaars. Het is dus elke maand een serieus grote levering. Dankzij het puntensysteem heb ik al veel mooie cadeaus mogen ontvangen. Via Trooper ontvangt mijn favoriete rescue organisatie elke maand een extraatje. Zooplus jullie zijn heeeeel goed bezig!!!

Ondanks de feestdagen zeer snelle levering. Product voldeed aan alle wensen. Ik ben zéér tevreden en blijf klant.

Zeer positieve afhandeling van de bestelling !

Super !

Betrouwbaar in 100%

Super prijzen , goed ingepakt… Beste winkelketen

Altijd snelle & correcte levering. Grote merk aan scherpe prijzen.

Handig en betrouwbaar

Wij halen altijd onze voer voor de katten hier. Verder als we iets nodig hebben zoals snoepjes, katten luik dan doen we dat bij zooplus. Tot nu toe nog geen vervelende ervaring gehad.

Goede service en snelle levering

Groot aanbod van artikelen en lagere prijzen dan elders. Altijd goede service en snelle levering.

Goedkopere A merken en snelle levering!

Ik koop het eten voor mijn hond en katten steeds bij Zooplus. Goedkoper dan in de winkel en niet meer sleuren met die grote zakken.

Fantastisch bedrijf

De producten zijn goede kwaliteit en de prijs is echt nooit te duur. Bestel al jaren bij zooplus voor me diertjes Ze zijn altijd zo gelukkig.. I can never more without zooplus Yes i like!!

Goede service!!

Hele goede service van zooplus. Snelle en corecte levering. Een dikke 10 van ons alvast!!

Elke bestelling tip top in orde

Altijd alles ok , verzorgde levering

UItstekend

Ruime keuze, prijs-kwaliteit prima, prettige klantenservice, altijd in goede conditie en op tijd geleverd. Stukken goedkoper dan bij dierenarts of speciaalzaak. Leuke spaaractie.

Zooplus is echt voor de beestjes

Hebben bijna alles en snelle levering

snelle levering, correcte prijzen

heel tevreden met zooplus, alles werkt perfect

snel geleverd en goede kwaliteit

het voer heeft meer voedingswaarde dan de gemiddelde, alle poezen waren iets te zwaar geworden..dus iets minder voer in het bakje maar ze zien er geweldig uit, zijn speels, glanzende vacht

duidelijke site en supersnelle levering

voldoende variatie in artikelen, vaak leuke aanbiedingen. En een spaarsysteem waar je niet jaren hoeft te sparen.

service een 10

Ik kreeg mijn bestelling. Een product was beschadigd aangekomen. Eén telefoontje. Keuze geld retour of een nieuwe levering. Dat vind ik service. Mijn volgende bestelling staat al klaar!

Goede duidelijke web site en een snelle levering!

Top bedrijf, leuk dat je voordeel kan sparen

Top webshop

De producten zijn goedkoper dan in de dierenwinkel in onze buurt. Ze hebben een breed aanbod aan artikelen en goede en snelle service. Ook kun je zooplus punten sparen voor gratis kados heel leuk!!

+31 132082053

Over zooplus