Voor herhaling vatbaar

Website met leuke promoties. Wel jammer dat door het transport de zak kattenbrokken gescheurd in de doos zat door de blikjes natvoer

Aanrader

Snelle levering, nog nooit geen problemen gehad, raad Zooplus iedereen aan.

Goed. Voor herhaling vatbaar

Bestellen is makkelijk dankzij goede overzichtelijke site.

Spullen zijn van super kwaliteit en de beesten genieten er van binnen 2 dagen geleverd en dat met de kerst drukte

Overzichtelijke en uitnodigende winkel

Er is altijd weer wat anders, nieuws in de winkel. Vaak goede reclames, die ik voor mijn poes PANTER kan kopen. Het spaarsysteem vind ik ook heel leuk.

Fijn, goedkoop en goed

Fijne website, kleine prijzen en leuk dat je kan ‘sparen’!

Best pets website

The service is unbelievable very good people good price and good quality I recommend it for sure

Altijd snelle en correcte levering .

Altijd snelle en correcte levering .

Goede, vlotte bestelling

Nu 2x hier besteld, voor een kat met voedingsproblemen veel goedkoper dan de dierenwinkel. Mijn katten zijn ook over het goedkopere voer zeer tevreden. Volgende keer weer

Snelle levering, netjes verpakt, goede producten, duidelijke website.

Snel en goede prijs

Ik kocht speciaal voer van royal canin voor mijn kat met blaasproblemen. Zooplus was verreweg degene met de beste prijs in grootformaat. Daarnaast wat ook heel fijn is, het was binnen twee dagen in huis.

Snelle levering en ruime product keuze

Ondanks de feestdagen was mijn bestelling snel binnen. Blij met de ruime keuze van graan vrij kattenvoer.

Wij bestellen al jaren en is altijd goed!

Wij bestellen al jaren en is altijd goed!

Goede service en snelle levering.

Groot assortiment, snelle verzending.

Totale pakket (aanbod, levering, klantenservice,…): gene opmerkingen

- Ruim aanbod aan producten - Overzichtelijke website en app - Bonusshop leuk extra - Levering altijd correct en snel. - Klantenservice vlot bereikbaar

Wordt op tijd geleverd.

Mijn bestellingen zijn altijd juist. Groot assortiment producten voor de dieren. Ik heb zoo plus NL aanbevolen bij vrienden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb al van alles bij Zooplus besteld voor onze twee maine coons. Mandjes, reismanden, kattenbakken en vulling, speeltjes, natvoer, droogvoer, snoepjes, etc. Altijd alles snel geleverd, uitstekend verpakt en een goede kwaliteit voor een prima prijs. Ook leuk dat je punten kunt sparen voor gratis producten om je huisdier lekker mee te verwennen. De app is erg makkelijk in gebruik. Ik bestel nooit ergens anders meer.

Goede service duidelijke site en zeer snelle levering

Snelle levering met goede prijzen.

alles is geweldig

Beveel voedsel van goede kwaliteit ten zeerste aan Hoe koop je alleen bij Zooplus?

Top en snel geleverd

Ben heel tevreden over heel de lijn.

Top kwaliteit en service

Ben klant sedert vorig jaar. Nu voor de 2de keer besteld. Zoals de vorige keer vlotte bestelling, top kwaliteitsproducten, interessante prijzen, makkelijke veilige betaling en kortingsbon kunnen indienen. Wat kan iemand nog meer wensen ? Vlotte en tijdige levering? Check ! Was opnieuw naar wens. Zeker nog voor herhaling vatbaar. Aanbevelingswaardig.

alles oké , goed aangekomen

Alles oké enkel het pakket was groot en zwaar.

Goede producten

Ook de levering ging prima.

Snelle levering, duidelijke site, snel en makkelijk

+31 132082053

Over zooplus