Super service

Blij met de bestelling; enkel de levering is met wat hindernissen verlopen, maar daar kunnen ze bij Zooplus niets aan doen... Doe zo verder!!

Uitstekende service, nooit klachten

Snelle levering en altijd compleet

Perfect bezorgd

Nu twee keer besteld snelle levering en alles compleet

Lage prijzen

Goed aanbod, lage prijzen!

Super tevreden!

Als nieuwe klant zijn wij super tevreden over het aanbod en de service. Heel stipt in het leveren van de bestelde producten.

Goede klantenservice en uitgebreid assortiment!

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met ZooPlus. Ik bestel hier altijd mijn kattenvoer, dat op tijd wordt geleverd voor een mooie prijs. Zeker wanneer je bulk aankopen doet! Bovendien spaar je ook nog eens extra punten, waarmee je leuke extra's ontvangt. Daarnaast ben ik ook erg te spreken over de klantenservice! Reageren snel en super behulpzaam :)

Alles in orde

Stipt en goede kwaliteit!

Zeer tevreden!

top online dieren benodigdheden

ben een tevreden klant en heb al geregeld een bestelling gedaan . ben ook erg tevreden over het zoo plus plan waar je uit 2 optie's kan kiezen . Ik blijf bij zoo plus bestellingen doen voor mijn kat , mijn vogel enz... ben tevreden over de vlotte service.

Héééééééél tevreden

Alles verloopt heel vlot Blij dat ik zooplus nu ken Al veel besteld en zeker nog bestellingen plaatsen

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Heel wat kattenspeelgoed speelgoed, voor de 3 keer een krabpaal en eten en snoep besteld. Altijd goed en snel geleverd. Spullen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee! Onze viervoeter is ontzettend blij met jullie!

Een goed bedrijf

Goede producten en goede service

Perfecte service, goede producten

Fijne website, levering stipt op tijd, goede producten

Super webshop

Hele goede webshop. Snelle levering. Ruim aanbod. Goede klantenservice.

Vlotte afhandeling, bestelling binnen enkele dagen in huis!

Betaalbaar, hondenvoeding is aanzienlijk goedkoper dan bij de dierenarts!

Zeer stipte afhandeling

Zeer gemakkelijke site met stipte afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering, top kwaliteit

Ik deed een grote bestelling, aangezien er een mooie korting was. Ik kocht veel brokjes en natvoer voor de katten, maar ook een grote krabpaal. Mijn man en ik zijn echt onhandig, maar deze krabpaal hebben wij zonder problemen zelf in elkaar gestoken. Hij is groot en stevig, en ... supermooi. En alles werd zeer snel geleverd, dank jullie wel !

Makkelijk bestellen

Na foute levering contact opgenomen met Zooplus. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en het probleem werd keurig opgelost. Binnen een week had ik het juiste produkt.

Vlotte service

Hele vlotte service, van bestelling tot levering.

Een gemakkelijke website en alles verloopt snel en vlot

Alles zoals het hoort te zijn

Zowel de website is heel duidelijk als de hoeveelheid aan producten is goed. Levering liep probleemloos met juiste tijdsaanduiding.

Prijskwaliteit is super

De prijzen zijn altijd het goedkoopste , ook zeer rappe levering. Via trace code is het goed te volgen.

Goede spullen voor een goede prijs

Veel keuze, snelle service, goede prijs en spaart punten vormelijke extra’s.

Altijd een top ervaring!

* Goede prijs kwaliteit * Met het spaarplan extra korting * Dankzij de bonusshop heel wat lekkers zonder nog extra te betalen!

Altijd snelle bezorging.heb je vragen,1 telefoontje het antwoord is keurig en altijd bevredigend, Super service,mijn dank

+31 132082053

Over zooplus