Top online shop

Ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle verzending, duidelijke tracking info.

Prima verder

Toch iets voordeliger dan elders, levering duurt soms wel wat langer

uitstekend

grote diversiteit en nog steeds betaalbaar

Is goed en snel

Alles komt op tijd en alles is er

Professionele en snelle afhandeling

Iets besteld, je kunt erop vertrouwen dat het goed komt en snel

Altijd top

Altijd top

Ok alleen lange wachttijden

Wist niet dat je 9 dagen mocht tellen voor leveren. Was spannend, daar ik hondeneten nodig had. Volgende keer zal ik langzr op voorhand bestellen. Track en trace werkt niet, of geeft geen info over je zending.

Goedkoop en heel snel geleverd en altijd goed verpakt. Echt top service! Ik bestel altijd bij jullie!

Heel Goed

Prijs is supergoed Verzending laatste x , wat traag.... maar 5% korting gekregen

Overzichtelijke site en levert binnen 3 werkdagen

Hebben de benodigde blikjes "Gimcat" voor mijn kat altijd op voorraad en tegen een lagere prijs dan bij andere retailers. Ook het kunnen sparen voor gratis producten of het weggeven hiervan vind ik een leuke bijkomstigheid.

Prima service, mooie keuze en snelle levering!

Correcte en snelle service. Betrouwbare website met uitgebreide en kwaliteitsvolle keuze voor onze geliefde viervoeters.

Altijd goed

Goede webshop waar je gemakkelijk en veilig kunt bestellen. Zeer correcte en heldere communicatie betreffende je levering. Als er al een probleem is dan word dat snel en goed opgelost. Voldoende redenen om hier regelmatig te bestellen.

Super service

Ruim assortiment, snelle levering, bestelling ook nog netjes verpakt. Ik bestel alleen nog maar bij zooplus!

Gewoon goed!

Bestelling en levering

Sneller dan verwacht met de drukke kerstdagen mijn bestelling ontvangen. Keurig!! Enorm goede prijzen ook

Duidelijke communicatie

De levering werd een dag later dan in eerste instantie gepland stond, geleverd. Geen probleem, en netjes over geïnformeerd!

altijd mooie promotie en stipte levering

ik ben in aanraking gekomen met zooplus door mijn schoondochter wat vind ik het jammer dat ik dit niet veel eerder heb leren kennen. altijd mooie promo en stipte leveringen

All I need to feed all my creed

Voor mijn katten mjn hondjes, mijn dwergpapegaaitjes, kan ik altijd mijn bestellingen doen en kan ik rekenen op jullie goede service en vertrouwen en scherpe prijzen, wat wil een mens nog meer.

Betrouwbare leverancier voor mijn huisdier!

Enkel maar goede ervaringen bij zooplus gehad. Daarom heb ik ook mijn spaarplan onmiddellijk verlengd met 3 jaar. De producten zijn prijs/kwaliteit heel goed en ook de levering is super snel. Tijdens contact met de klantendienst werd ik ook heel vriendelijk en snel verder geholpen.

Praktisch fijn

Wij bestelde onderdelen voor de kattenmuur. Dit was vrij eenvoudig te installeren in je had zelf nog voldoende vrijheid in de manier van monteren. Jammer wel dat bepaalde onderdelen van de kattenmuur niet in voorraad waren en dat het wachten 5 maand duurt.

Snelle correcte levering

Super producten die snel en steeds correct geleverd worden. Als er wat niet goed is kan je heel makkelijk en gratis retourneren. De klachtendienst helpt je er zeer goe mee Heel tevreden van dit bedrijf hun vriendelijkheid en producten

Snelle levering en

Good products, quick delivery

Also some good offers occasionally

Goed en snelle levering en goede prijs

Groot assortiment en snelle levering.

+31 132082053

Over zooplus