Prima app

Mooie aanbiedingen snelle levering. Leuk punten systeem. Zeer tevreden

Ruim aanbod-scherpe prijzen

Website goed opgemaakt met ruim aanbod. Prijzen zijn correct en ook regelmatig promoties.

Perfecte levering

Snelle levering Goed verpakt.

Zooplus maakt waar wat ze zeggen!

Mijn ervaring met Zooplus is meer dan goed. Ze maken waar wat ze zeggen, goede prijzen, en een leuk spaar systeem voor leuke producten.

Goedkoop en superleuk en makkelijk spaarsysteem voor gratis kado's

Het voer dat ik normaal in de dierenwinkel koop is hier goedkoper. Met verzendkosten is het net zo duur als in de winkel waar het vaak stervensdruk is. Dit bespaart je een lange rij in de winkel, en is veilig ivm corona. Verder js er een spaarsysteem met punten dat je gratis kado's kunt sparen. Je hebt al snel genoeg punten

Snelle levering, groot assortiment

Achteraf betalen mogelijk, snelle leveringen en het assortiment is uitgebreid.

Super service

Hele goed service en altijd snel geleverd. Toppers!!

Uitstekende service

Webwinkel met uiterst gebruiksgemak en veel keuze Snelle levering Heel degelijk en stevige verpakking

Geweldige

Dé online dierenwinkel

Zooplus is voor mij de enige dierenwinkel online. Altijd snel bezorgd, groot assortiment met voldoende aanbiedingen en mijn kat is heel blij met de lekkere gratis producten uit het spaarprogramma. De website is soms wat lastig te navigeren en verouderd, maar met wat zoeken heb je je favorieten zo gevonden.

Altijd volgens afspraak en altijd netjes een mailtje als de betaling binnen is.Dank daar voor.

Een betrouwbaar bedrijf die niet moeilijk doet. Super

na een levering die niet geheel goed was, werd direct het goede produkt gezonden en snel ook!

Zeer tevreden!

Snelle levering. Mijn Maincoon Simba ligt heerlijk op de zachte knuffeldeken,!

Zeer gemakkelijk.

Kwaliteitsvoeding voor dieren kun je hier goedkoper dan in de winkel kopen, en het voordeel is dat het aan je voordeur wordt geleverd. Je kunt ook sparen met een bonuspunten systeem en regelmatig kun je een actiecode inruilen kortom veel voordelen alom.

Goede keus, kwaliteit,aanbiedingen

Al jaren een fijne webshop om hondenvoer te kopen. Goede keus in merken. Prettig om verrast te worden met de zoopoints aanbiedingen. Leuk speeltje of knabbeltje voor onze hond is al snel gespaard. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Scruffy

De bestelling was zo gezet en ook netjes op tijd geleverd. Mijn katertje was zelfs blij met zijn knuffeldeken waar hij lekker tussen of op slaapt

uitstekende service

Divers assortiment. Snelle levering. Fijne communicatie. Leuke acties.

bestellen is gemakkelijk en vlug

Meestal verloopt alles heel vlot en wordt de bestelling ook vrij vlug geleverd. Er is een ruim aanbod en er worden steeds promoties aangeboden.

Top snelle levering!

Ik ben blij dat ik bij Zooplus heb besteld. De levering was erg snel. Product goed ontvangen en goede prijs!

Nog nooit geen problemen gehad. Zels een tegoedbon gekregen dat men bestelling te laat was.

uitstekend

uitstekende service en snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Snelle leverancier

De website is overzichtelijk. De bestelprocedure eenvoudig. Per mail een correcte bevestiging van de bestelling. Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Duidelijke factuur per mail. Leuke spaar aktie.

The place to be

Goedkoop en een vlotte en correcte service

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Breed assortiment tegen een scherpe prijs. Met een leuk spaarprogramma voor verschillende dingen zoals speeltjes en verschillende soorten snacks. Na bestelling snelle levering en met de mogelijkheid om pas na levering te betalen.Na betaling ook weer snel bericht dat je factuur betaald is.

Vlot en correct!

Ik heb al een aantal keren een bestelling geplaatst en deze wordt steeds correct afgehandeld. Ook al eens moeten terugsturen wegens veranderen voeding van de hond. Ook dit verloopt zeer vlot, alsook een snelle terugbetaling!

+31 132082053

Over zooplus