Dik in orde

Wij kochten al bij zooplus van voor onze vorige hond en bij onze pup doen we dat nu opnieuw. Nog altijd heel erg tevreden.

mooi betaalbaar

Maceo vind de botten lekker en de speeltjes erg leuk, De grote kong snappen we nog niet goed waarom soon groot gat de snoepjes vallen er zo uit En klant vriendelijk zijn jullie mvg Melissa pootje van Maceo

Nog nooit problemen gehad ondanks meerdere bestellingen. Aanrader

Helemaal geweldig

Ze hebben wat ik nodig heb,zijn niet duur. En snel in huis

Meerdere keren al een bestelling gedaan en altijd goed ontvangen! Blijf hier zeker bestellen, de hond vind de wolf blikken heerlijk :)

Fijne en makkelijke dienst. Veel keus en je doet ook nog wat voor goede doelen.

Lekker makkelijk, online bestellen en snel bezorgd

snelle levering, ruime keuze

Goede ervaringen met bestellen en ontvangen van alle dierbenodigdheden. Ik heb al diverse malen wat besteld, van krabpaal en kattenbak tot kleine accessoires en voeding. Alles snel en netjes geleverd. Een aanrader.

Zeer tevreden met Zooplus

Overzichtelijke site met goed aanbiedingen en kortingen.

Uitstekend!!

Duidelijke website en een snelle levering. Helemaal blij mee!

Voordelig, makkelijk en snel!

Mijn kat moet op dieet en de dieet voeding bij Zooplus is voordelig. Het online bestellen is super makkelijk en het kwam ook weer veel sneller bij me bezorgd dan verwacht! Echt een fijne winkel!

Goede producten, prima levertijden en algeheel zeer tevreden.

Ik ben heel erg tevreden met Zooplus. Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden.

Snelle levering,goede service. En goede prijs. TOP

Goed verpakt en snel bezorgd in deze drukke periode

Overzichtelijke pagina en alles goed verpakt en verzonden

Uitstekende prijs en snelle levering

Uitstekende prijs en snelle levering

Op alle vlakken een uitblinker

Perfecte levering, op tijd, prijs kwaliteit , promoties. Een toppertje.

Prima service!

Uitstekende prijs en snelle levering! Top!!!

Prima service!

Uitstekende prijs en snelle levering! Top!!!

Bestellingen via internet gaat gelukkig erg snel. Min puntje is de leverring via DPD hun brengen het nooit aan de deur maar moet het altijd ophalen. Omdat ik het niet kan tillen bestel ik het bewust via internet (kattesteentjes) Ondanks dat ik thuis bent bellen ze nooit aan en moet ik naar de andere kant van de stad om het op te halen aangezien ik alleen een scooter heb is dit gewoon zeer lastig. Ik heb hierover dan ook een klacht ingediend bij DPD.

Goede prijs / kwaliteit en nette levering

Super makkelijke website, goede aanbiedingen en spullen worden altijd keurig geleverd.

Snel

Zooplus is goed geprijsd leverd snel je spaart punten voor gratis cadeaus en als je een pas aanschaft krijg je bij elke bestelling korting Zooplus probeert ook nog rekening te houden met de Co2 uitstoot

Makkelijk en snel

Mijn poes Sammy heeft speciaal voer nodig die niet overal te krijgen is. Bij zooplus wel. En we hebben het altijd snel in huis.

Bestellling snel en kompleet geleverd

Echt top !

Eenvoudig, snel, de beste

Goede producten voor een aantrekkelijke prijs

Vroeger wisselden we wel eens van webshop voor de voeding van onze katten, maar sinds enkele jaren blijkt Zooplus toch zowat altijd de voordeligste. Levering is vaak sneller dan aangegeven wordt, tot nu toe nooit problemen gehad.

+31 132082053

Over zooplus