Snelle, nette bezorging!

Mijn bestelling werd snel bezorgd. En was ook goed stevig ingepakt.

Veel keus snelle levering

Een tevreden hond en kat

De voeding die de dierenarts adviseert is hier terug te vinden aan de beste prijs. Steeds een snelle en correcte levering.

de perfecte webshop voor jouw dier

ze hebben een breed assortiment tegen een redelijke prijs.

Veel keuze, goede service

Over het algemeen super service en ruime keuze. Helaas 1 malig gedoe gehad met de leverancier en dan is zooplus niet thuis. De aanbieding die ik toen had kon ik bij het opnieuw moeten bestellen niet meer krijgen.

de max, veel keuze

tis zalig om te zoeken naar de juiste kattenvoeding. de juiste en uitgebreide info

Altijd in orde

Bestelling goed verlopen, snel verzonden!

Netjes ingepakt!

Top bedrijf

Goede snelle service. Zeer compleet assortiment. Snelle levering, leuk spaarprogramma. Goede klantenservice iets wat niet goed was hoefde niet retour maar mocht ik schenken aan bijvoorbeeld dierenasiel.

ronduit schandalig

deze mensen beweren het geld, betaald vis visa, niet te hebben ontvangen, zelfs na doorsturen betaalbewijs blijft zooplus ontkennen, dit is ongehoord en ronduit ********ij

Snelle perfecte verzending

Steeds snelle verzending en altijd correct ****

Bestelling correct en tijdig geleverd

Bestellingen worden altijd correct en tijdig geleverd. Levering goed te volgen via de tracking.

Makkelijk, snel en correct: super handig!

Bestellen op zooplus is super handig. Zeker via de app. We hebben sinds april 2 katjes en dan heb je toch een en ander nodig. Alle spullen besteld bij zooplus. Topkwaliteit, en dat zijn hun woorden. Ook hun voer bestellen we snel en makkelijk via de app. Af en toe pikken we ook nog leuke kortingen mee. Levering is best snel en klopt altijd. Zooplus maakt het houden van huisdieren zoveel handiger.

eenvoudige snelle service

positieve ervaring

Groot assortiment!

Ruime keuze!! De producten zijn van goede kwaliteit. Alles wordt netjes verpakt zodat ze geen schade oplopen met verzenden. Ik geef Zooplus nu een dikke 9 Maar als ze nu ook nog alles sneller kunnen verzenden, ( binnen 24 uur) zou dat zeker een 10 waard zijn.

Is een goed bedrijf met veel aanbod

Nou mijn hond houdt van botten en snoepjes met kip erin en dat hebben jullie in veel keuze wij hebben nog nooit gehad dat wij iets moesten weg geven omdat hij het niet at en met veel rund hebben jullie vond ie ook heerlijk

Snel met een goede prijs

Als je bij Zooplus bestelt, heb je de bestelling binnen een zeer korte tijd thuis. De prijzen zijn, in vergelijking met andere online dierenwinkels, goed in verhouding. Altijd een fijne winkel om bij terug te komen!

Snelle en goede service

Snel en goed

Doen! Voordelig, snel, ruim assortiment en goede acties!

Kwaliteitsproducten voor onze katten kopen wij altijd bij Zooplus! Wat verwacht je van een webshop? Want Zooplus heeft het allemaal! De goedkoopste in Nederland, snelle levering, duidelijke website, goede klantenservice, zeer uitgebreid assortiment met topproducten, veel interessante acties, handige functies in je account en dan ook nog eens een heel leuk spaarprogramma! Voor ons is dit dé plek voor alles wat onze katten nodig hebben.

waar voor je geld

afspraak worden 100% nagekomen vaak ook nog tegen actieprijs

Mijn adres voor de complete voeding voor mijn kat

Bij Zooplus vind ik de veterinaire voeding die mijn kat nodig heeft voor de allerbeste prijs!

goede prijs

NA

Het zijn geweldige mensen

Ik hou zoveel van dieren mensen die in staan om dieren te helpen is fantastisch Pakketjes komen heel snel aan als je vragen hebt helpen ze u direct op en top dankjewel aan heel het bedrijf en THEAM Groetjes Van Jonas himeleers uit België

zooplus,een plezier voor met te werken,,correct en vlug.

ik bestel altijd mijn hondeneten daar,,wat correct en vlug word geleverd. heb je eens vraag staan ze steeds klaar voor u mvg geert pieters

Fantastische ervaringen

Behulpzaam en snelle afhandeling Gewoon heel goed

+31 132082053

Over zooplus