Super super tevreden!

Prima en snel

De bestelling die ik altijd doe was niet op voorraad. Ik kreeg snel bericht dat het weer op voorraad was en kon direct bestellen . 2 dan later was het grote pakket in huis . Prima geregeld

Goedkoper, snelle levering, kortom tevreden

Super service

Super goede ervaring met zooplus. Mooie levertermijnen, mooie prijzen! En alles wat nodig is voor de zorg van onze diertjes. Super!

Snelle levering, goede producten

Prima webshop met snelle levering. Goed geprijsd en fijn loyaliteitsprogramma.

Prima service en uitstekende kwaliteit

Bestellen gaat makkelijk. Groot assortiment en snelle levering

super

Goede producten Goede service Snelle levering op het gewenste adres, mijn zoon is hier zeer tevreden mee ;)

Uitstekende en snelle service

Vlotte en snelle opvolging Zeer scherpe prijzen

Fast delivery, good packaging

I have ordered several times, every time everything was delivered perfectly

Vlotte levering

Goede producten voor een mooie prijs en snelle levering

Bestelling netjes geleverd

Kleine verbeterpuntjes. - bij mislukte betaling is de betaalmethode niet meer aan te passen. - levertijd zou iets korter kunnen (ruim 3 dagen) - email aan support werd pas na ca. 1 week beantwoord. De levering verliep verder goed en de bestelling was netjes ingepakt, de prijsstelling is netjes.

Altijd tevreden

Steeds correct en snel geleverd.

Bestelling is te laat toegekomen

Minder leuk want bestelling was te laat

zeer snelle en goede service

Ik bestel nu al een paar maanden het voer voor mijn puppy. de verwerking van mijn bestelling is altijd heel snel en heb vaak het voer de dag erna al in huis. heel fijn!

Snelle levering, ruime keuze

Bestel al jaren bij zoo plus Hier een kat met blaasproblemen, het dieetvoer bestel ik altijd bij zoo plus

Goed en snel

Produkten werden snel geleverd en mijn hond vindt de botten en snacks heerlijk.

Ik heb jullie webshop ontdekt nadat ik nergens terecht kon voor de speciale voeding voor onze poes omdat deze voeding overal uitverkocht was. Jullie leveren een prima service, tot hiertoe werd alles juist geleverd. Als het door omstandigheden wat langer zal duren alvorens er geleverd wordt laten jullie dat ook tijdig weten via mail.

TOP Service

Sterke communicatie, en snelle en goede service.

Altijd weer erg tevreden

Kortingscodes, kortingpercentage bijkopen als je dat wilt, spaarpunten. En daarnaast natuurlijk de prijs; reden dat ik destijds voor Zooplus koos. Verder ook betrouwbare en snelle levering. Al die jaren nog nooit een probleem gehad.

Een super service

Ik heb iets besteld gehad wat te klein was voor ons hondje. Ik heb de klantendienst ‘s avonds gemaild. De dag erna ‘s morgens heb ik onmiddelijk een mail terug gekregen. Top service :-)

Super, men reageert vrij snel en is empatisch in contact. Zeer goede service, dat maakt het winkelen bij zooplus enorm fijn en wordt je er vrolijk van

eerst goed, laatste keer slecht

26-11-2021 bestelling gedaan en nog niet binnen. Buiten mijn mede weten retour gestuurd. Wordt nu weer opgestuurd maar heb geen track & trace code gekregen? De andere keer ging het wel goed.

De beste online dierenwinkel voor een betaalbare prjjs

Van assortiment, het bestelproces, de prijs en bezorging: zooplus verdient een goude prijs voor al deze facetten.

Snelle service en ruim aanbod

Bij zooplus heb je ruime keuze voor je huisdier. Het is leuk om kortingen te krijgen of een mix van pakketten te kunnen kiezen. De prijs en kwaliteit zit goed. Verder kan je sparen via zoopluspoints en kan je een cadeau kiezen of doneren aan goede doelen. Ik ben blij dat ik weet heb van deze webshop

Geen antwoord bij niet geleverde bestelling

Over het algemeen is mijn ervaring met zooplus goed. Nou heb ik wel vaker gehad dat de bestelling een dag later komt dan is beloofd, maar dat is geen probleem. Nu is mijn bestelling helemaal niet aangekomen en bezorgd bij zooplus zelf, zelfs dat kan een keer gebeuren. Het is alleen jammer dat ik geen antwoord krijg op mijn vragen van mij bestelling. In dit geval was het kattengrind waarvoor ik nu naar de winkel moet.

+31 132082053

Over zooplus